در بیست و پنجمین اجلاس کدکس روغن ها و چربی های خوراکی که از 9 الی 13 اسفندماه 1395 در شهر کوالالامپور مالزی برگزار گردید، نمایندگان ایران موفق به تصویب پیشنهاد استاندارد بین المللی برای شش روغن گیاهی جدید دارای ارزش غذایی بالا شدند.
در بیست و پنجمین اجلاس کدکس روغن ها و چربی های خوراکی که از 9 الی 13 اسفندماه 1395 در شهر کوالالامپور مالزی برگزار گردید، نمایندگان ایران موفق به تصویب پیشنهاد استاندارد بین المللی برای شش روغن گیاهی جدید دارای ارزش غذایی بالا شدند. این روغن ها شامل روغن مغزهای خوراکی فندق، گردو، بادام و پسته به همراه روغن های آووکادو و کتان می باشند. حمایت قوی و همه جانبه کشورهایی مانند هلند، هند، برزیل، روسیه، شیلی، اسپانیا، اتحادیه اروپا، ترکیه، آرژانتین، نیجریه، ایتالیا، ژاپن، اندونزی، تونس، تایلند و آمریکا، از پروژه ایران در تصویب استانداردهای مذکور بسیار موثر بود. تصویب این پیشنهادات موجب تجدید نظر استاندارد بین المللی Codex stan 210 با عنوان "روغن های گیاهی خوراکی" خواهد شد. در این اجلاس زهرا پیراوی ونک عضو هیات علمی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد و صدیف آزادمرد استاد دانشگاه تبریز به ترتیب با سمت دبیر و رییس کمیته فنی کدکس روغن ایران، به عنوان نمایندگان ایران حضور داشتند.