نهمین جلسه هیات امنای پژوهشگاه استاندارد برگزار شد.

چهارشنبه 11 اسفند ماه، نهمین جلسه هیات امنای پژوهشگاه با حضور رئیس سازمان ملی استاندارد، نماینده مشاور وزیر و رئیس مرکز هیات های امناء و هیات های ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نمایندگان معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، جمعی از اعضای هیات علمی تراز اول دانشگاه های کشور به عنوان اعضای هیات امناء و رئیس پژوهشگاه برگزار شد.
چهارشنبه 11 اسفند ماه، نهمین جلسه هیات امنای پژوهشگاه با حضور رئیس سازمان ملی استاندارد، نماینده مشاور وزیر و رئیس مرکز هیات های امناء و هیات های ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نمایندگان معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، جمعی از اعضای هیات علمی تراز اول دانشگاه های کشور به عنوان اعضای هیات امناء و رئیس پژوهشگاه در اتاق شورای سازمان ملی استاندارد برگزار شد.
در ابتدای جلسه سرکار خانم مهندس نیره پیروز بخت رئیس هیات امنا و رئیس سازمان ملی استاندارد، بیاناتی در اهمیت جایگاه پژوهشگاه استاندارد در توسعه استانداردسازی ایراد کردند. در ادامه جلسه حسن سرشتی دبیر هیات امنا و رییس پژوهشگاه، ضمن ارائه گزارش مختصری از عملکرد پژوهشگاه، برنامه های خود را درخصوص اجرای بهتر وظایف پژوهشی پژوهشگاه برای سال 1396 اعلام و چالش های پیش رو را برای اعضای محترم هیات امنا بیان کردند. در این جلسه هفده مصوبه که در دستورکار هیات امنا بود با تایید اعضای محترم به تصویب رسید .
DFC1D837-5D95-40E4-BAAC-A72A00C015E6 |