کارگاه ارزیابی نشریات و همایش های علمی ویژه اعضاء هیات علمی در پژوهشگاه استاندارد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، کارگاه ارزیابی نشریات و همایش های علمی ویژه اعضاء هیأت علمی پژوهشگاه، در روز دوشنبه 9 اسفند از ساعت 14 الی 16 در سالن برزگری توسط مدرس جناب آقای دکتر صبوری استاد تمام دانشگاه تهران برگزار شد.

بر اساس این گزارش , در این کارگاه اعضاء هیات علمی با اعتبارسنجی نشریات, اهداف پژوهشگران از چاپ مقالات و پژوهشهای علمی و شناخت فاکتورهای تشخیص نشریات معتبر از نامعتبر آشنا شدند .
طی این دوره، فراگیران ضمن آشنا شدن با نشریات بین المللی, نقطه نظرات و سوالات خود را در این زمینه مطرح نمودند.

9C7BB4BE-9E54-4F0C-9073-A72800B5643A |