کارگاه آشنایی با آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی در پژوهشگاه استاندارد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، کارگاه آشنایی با آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی، توسط مدرس جناب آقای دکتر محمود کمره ای استاد تمام دانشگاه تهران و جمعی از اعضاء هیأت علمی پژوهشگاه استاندارد روز سه شنبه مورخ 95/12/03 در محل سالن جلسات پژوهشکده شیمی و پتروشیمی برگزار شد.
طی این دوره، فراگیران با آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی آشنا شده و نقطه نظرات و سوالات خود را در این زمینه مطرح نمودند.

7867D6D2-EF87-445F-8BBB-A72100C75F68 |