معاون پژوهشی پژوهشگاه استاندارد، در "کارگروه مشترک بررسی پیشنویس تفاهم نامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و دانشگاه آزاد اسلامی" مطرح کرد: ارزیابی دانشگاه های کشور نیازمند تحول در جهت نظام مند شدن آن در سطح ملی است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، مریم قبادی دانا در اولین کارگروه مشترک بررسی پیشنویس تفاهم نامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و دانشگاه آزاد اسلامی طرح شبکه ملی آزمایشگاه های کشور (شماک) را زمینه ساز ارتباط بین پژوهشگاه استاندارد و دانشگاه های کشور دانست و افزود: با اجرای طرح شماک، از تمام ظرفیت آزمایشگاهی کشور در مسیر توسعه کشور استفاده خواهد شد.
دانا از ضرورت بازتعریف  نظام ارزیابی دانشگاه ها در کشور سخن گفت و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مراکز معتبر در عرصه بین الملل در همکاری تنگاتنگ با سازمان ملی استاندارد و پژوهشگاه استاندارد می تواند نقش پر رنگ تری در عرصه صنعت ایفا نماید.
وی، سازمان ملی استاندارد ایران را تنها متولی استاندارد سازی در کشور برشمرد و از تمایل روز افزون مراکز دانشگاهی و علمی کشور برای  همکاری با سازمان ملی استاندارد و پژوهشگاه استاندارد خبر داد.

3A995494-1053-4C72-82AD-A65D0124FF55 |