مشاور رئیس پژوهشگاه در امور راهبردی و برنامه ریزی: فعالیت هم افزا با مراکز علمی و دانشگاهی کشور، روند برد-برد برای پژوهشگاه استاندارد، دانشگاه ها و جامعه علمی کشور است

جلسه مشترک مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با مدیران ارشد پژوهشگاه استاندارد، صبح امروز 19 مرداد ماه 1395 در سالن شهید صفاریان سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.
محسن سوئیزی در حاشیه اجلاس مشترک مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با مدیران ارشد پژوهشگاه استاندارد، همکاری تنگاتنگ و هم افزا با مراکز علمی و دانشگاهی را زمینه ساز انتفاع طرفین دانست و افزود: در صورت شروع و تداوم همکاری عملیاتی و منتج به اقدام بین پژوهشگاه استاندارد و دانشگاه ها، عواید و فواید آن در گستره ملی عاید طرفین و عموم کشور خواهد شد.
وی دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از ارکان علمی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: در صورت قرابت و افزایش همکاری های متقابل بین دانشگاه آزد اسلامی و پژوهشگاه استاندارد، منابع و امکانات هر دو طرف به صورت بهینه و هدفمند به مصرف می رسد و این مهم ضمن نزدیک نمودن دانشگاه و صنعت به یکدیگر، به کارگیری فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی را تسریع و  بهره وری منابع انسانی را بیشتر می نماید.

E7A51AEE-2FBA-4A40-9164-A65D00F6EF69 |