کتاب نانو تکنولوژی در نساجی: پیشرفت‌ها و توسعه در نانو کامپوزیت‌های پلیمری منتشر شد

کتاب نانوتکنولوژی در نساجی : پیشرفت‌ها و توسعه در نانو کامپوزیت‌های پلیمری به چاپ رسیده است.
کتاب نانوتکنولوژی در نساجی : پیشرفت‌ها و توسعه در نانو کامپوزیت‌های پلیمری به وسیله انتشارات استانفورد در ۹۳۶ صفحه به چاپ رسیده است و به وسیله انتشارات CRC آمریکا و Taylor & Francis انگلستان که یکی از بزرگترین و برترین انتشارات علوم مهندسی در جهان می‌باشد از ابتدای ماه آگوست ۲۰۲۰ توزیع خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد این کتاب دارای ۲۵ فصل بوده که در هر فصل نویسندگان مختلف با موضوعات استفاده از مواد نانو در حوزه الیاف مصنوعی، نخ‌های فیلامنتی، تکمیل‌های پیشرفته، منسوجات هوشمند و ... را معرفی و بررسی نموده‌اند، که توسط پروفسور مانگالا جوشی استاد دانشگاه  IIT تدوین و گرداوری شده است.
فصل اول این کتاب با عنوان : پیشرفت‌های اخیر در تولید نخ‌های با استحکام بالا از نانو کامپوزیت نایلون خاک رس توسط پروفسور تاکشی کیکوتانی ( استاد دانشکده مهندسی مواد آلی و پلیمر استیتو تکنولوژی توکیو و رییس اسبق انجمن جهانی پلیمر PPS) روح ا... سمنانی رهبر عضو هیات علمی گروه پژوهشی نساجی و چرم پژوهشگاه استاندارد ایران و شاهین کاظمی (عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ایران) تالیف شده است.

کتاب نانوتکنولوژی در نساجی : پیشرفتها و توسعه در نانو کامپوزیتهای پلیمری

۹ تیر ۱۳۹۹ ۱۳:۴۰