زهرا پیراوی ونک

زهرا

پیراوی ونک

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۵ فروردین ۱۴۰۱

پژوهشگاه استاندارد

دانشیار پژوهشی

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
مهندسی کشاورزی
 علوم و صنایع غذایی
لیسانس  صنعتی اصفهان
اصفهان
ایران
 1372
مهندسی کشاورزی   علوم و صنایع غذایی   فوق لیسانس
 علوم و تحقیقات تهران
تهران
 ایران  1376
 علوم و صنایع غذایی   دکترای تخصصی
علوم و تحقیقات تهران
تهران
ایران
 1388

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
بررسی روند تغییرات اسیدهای چرب در تهیه روغن کره به روش سنتی   کارشناسی ارشد
ﺑﺮرﺳﯽ. روش ﺟﺎﻣﻊ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﺳﺎﯾﺮ روﻏﻦ ﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ در اﻧﻮاع روﻏﻦ زﯾﺘﻮن   دکترای تخصصی

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
آنچه باید در باره چربی ها و روغن ها بدانیم   متخصصین روغن های خوراکی
تالیف   اندیشه ماندگار قم ایران

1391

 

Cold Pressed Oils, Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Chapter 38,  Colza oil

2020, Pages

Zahra Piravi-Vanak  تالیف
 Elsevier  429-437
   2020
 

Edible Oil: Compounds, Production and Applications, Edible Oil:

Chapter olive oil

 Parisa Nasirpour-Tabrizi, Sodeif, Azadmard-Damirchi and Zahra Piravi-Vanak

تالیف



       2019
 

Chapter Amaranth Seed Oil Composition  

 Parisa Nasirpour-Tabrizi, Sodeif Azadmard-Damirchi, Javad Hesari and Zahra Piravi-Vanak  تالیف        2020
مبانی استانداردسازی، استاندارد و تجارت
 زهرا پیراوی ونک
تالیف
     ایران  1399

لات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 

Z Piravi-Vanak, M Ghavami, H Ezzatpanah, J Arab, H Safafar

Evaluation of authenticity of Iranian olive oil by fatty acid and triacylglycerol  

AOCS  

86
827-833
2009
Z Piravi-Vanak, JB Ghasemi, M Ghavami, H Ezzatpanah, E Zolfonoun
The influence of growing region on fatty acids and sterol composition of Iranian olive oils by unsupervised clustering methods   AOCS   89

378-371


2012
Z Piravi-Vanak, JB Ghasemi, M Ghavami, H Ezzatpanah,
Detection and quantification of adulteration in olive oils by global method and extinction coefficient   AJBAS  4 6254-6259
2010
Ghasemi Jahanbakhsh, Piravi Vanak Z., Khavarian F.A.D
Quantitative structure property relationship modeling for prediction of retention index for a set of essential oils and organic substances of plant and animal origin  Journal of sciences Islamic Azad university   68
87-102
2008
N Nikzad, M A Sahari, Z Piravi Vanak, H Safafar, S A Boland-nazar

Effect of the Processing Steps on Compositions of Table Olive since Harvesting

 
Recent Patents on on food, nutrition & agriculture 5
154-165
2013
 Z Piravi-vanak, S Azadmard-Damirchi, D Kahrizi, N Mooraki, S Ercisli Physicochemical properties of oil extracted from camelina (Camelina sativa) seeds as a new source of vegetable oil in different regions of Iran   Molecular Liquids 345 -
2022
  Fatemeh Fazeli, Seyyed Mahdi Seyedain Ardabili, Zahra Piravivanak, Masoud Honarvar & Nargess Mooraki Optimization of extraction conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons determination in smoked rice using the high performance liquid chromatography-fluorescence detection

Food Measurement and Characterization   14 1236-1248 2020
Z. Nilchiana, M.R. Ehsania, Z. Piravi-Vanakb, and H. Bakhoda Determination of bovine tallow in butter using a comprehensive method   Grasas y Aceites  71 -
 2020
F Fazeli, SM Seyedain Ardabili, Z Piravivanak, M Honarvar, N Mooraki The effect of the smoking process on polycyclic aromatic hydrocarbons contents in Hashemi and Domsiah rice cultivars  Food Processing and Preservation 45 - 2020 

Z Piravi Vanak, F Mokhtari, F Ansari

 
 Detection of GM colza in samples cultivated in Iran and evaluation of their fatty acid profiles  Biosafety  8  23-35 2015

M Azizi-lalabadi, MM Mousavi, Z Piravi-Vanak, S Azadmard-Damirchi

 
 MCPD fatty acid esters in vegetable oils: formation, analysis and toxicology  Food and Bioprocess Engineering   1 71-80 2017

J Shabani, L Rashidi, ZP Vanak, Z Gholami

 
 Comparative study of oxidative stability, peroxide number, iodine number with type, amount and activity of synthetic antioxidants extracted from edible oils.  Food Science and Technology   11 139-150 2019 
A Ebrahimi Malati, K Rezaei, A Pourfarzad, Z Piravi Vanak, R Karimi  Analysis and Comparison of Sardasht Black Grape Seed Oil Extracted by Hexane Solvent, With and Without Ultrasonic  Biosystems Engineering   50 389-398 2019
S Gholam Saghaee, Z Piravi Vanak  Effect of Deep Frying on Fatty Aid Composition and Sterol Content of Grape Seed Oil

Food Technology and Nutrition   17 49-62 2019
Bahrami Gh.R., Piravi Vanak Z Improvement of fatty acids composition and reduction of cholesterol contents in traditionally prepared butter and oil in west of Iran   ARYA Atherosclerosis Journal   4 153-157 2008
F ZARABADIPOUR, Z PIRAVI-VANAK, M AMINIFAR  Evaluation of sterol composition in different formulations of cocoa milk as milk fat purity indicator Food Science and Technology
41 519-523  2020
Ghazaei, M Mizani, Z Piravi-Vanak, M Alimi  Particle size and cholesterol content of a mayonnaise formulated by OSA-modified potato starch Food Science and Technology   35  150-156  2015
ZohrehTaghvaee, Zahra Piravivanak, ,Keramatollah Rezaeeb  - Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in olive and refined pomace olive oils with of modified low temperature and ultrasound-assisted liquid-liquid extraction method followed by the HPLC/FLD  Food Analytical Methods  9  1220-1227  2015
M Homapour, M Ghavami, Z Piravi-Vanak, SE Hosseini  - Chemical properties of virgin olive oil from Iranian cultivars grown in the Fadak and Gilvan regions Grasas y Aceites  65 -  2014
M Dolati, K Rezaei, ZP Vanak, S Movahed  - Study of the Effects of Essential Oils of Cumin, Savory and Cardamom as Natural Antioxidants on the Flavor and Oxidative Stability of Soybean Oil during the Storage  Journal of Essential Oil Bearing Plants 19   176-184  2016
S Zaringhalami, M Ebrahimi, Z Piravi Vanak, A Ganjloo  Effects of cultivar and ripening stage of Iranian olive fruit on bioactive compounds and antioxidant activity of its virgin oil  International Food Research Journal  22 1961-1967 2015
H Khodabandehlo, ZP Vanak The study and measured oil and cholesterol Iranian beef from stirps Sistani with 4 different solvents and 2 different methods
 Food Processing and Technology 425-428  2015
M. Homapour , M. Ghavami , Z. Piravivanak  Evaluation of chemical characteristics of extra virgin olive oils extracted from three monovarieties of Mari, Arbequnia and Koroneiki in Fadak and Gilvan regions  food bioscience and technology  16  77-85  2016
ZP Somayeh Ranjbar Shamsi, , Zahra Piravivanak, Maryam Moslehishad  Evaluation of Fatty Acid Composition of Raw Milk of Iranian One Humped Camel  Current Nutrition & Food Science  12  230-233  2016
Z. taghvaei, Z. Piravivanak, K.Rezaei    Journal of food bioscience and technology  16 77-85 2016
S Soha, A M Mortazavian, Z Piravi-Vanak, M A Mohammadifar, H Sahafar  Adequacy of the measurement capability of fatty acid compositions and sterol profiles to determine authenticity of milk fat through formulation of adulterated butter  Recent patents on food, nutrition & agriculture  7 134-140 2015
Z Y Nasab, Z P Vanak A Study on the Specifications of Cold Pressed Colza Oil
 Recent patents on food, nutrition & agriculture  7  47-52 2015
Zohreh Taghvaee, Zahra Piravivanak, Keramatollah Rezaee  The potential of low temperature extraction method for analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in refined olive and refined pomace olive oils by HPLC/FLD  Nutrition and Food Sciences Research 2 47-54 2015
R Alavian, Z Piravi  - Influence of Environmental Factors on Content of Saturated Fatty Acids at the sn-2 Position in Iranian Extra Virgin Olive Oils- Influence of Environmental Factors on Content of Saturated Fatty Acids at the sn-2 Position in Iranian Extra Virgin Olive Oils  , Recent patents on food, nutrition & agriculture  6  64-69 2014
Maryam Amiri, AmirHosseinElham Zahra Piravi Vanak  Seasonal Variation in Fatty acid composition of milk fat with special emphasis on conjugated linoleic acid (CLA)  Croizatia Magazine  93  62-77 2016
Mahdieh Mostafidi, Maryam Moslehishad, Zahra Piravivanak, , Zohreh Pouretedal  Evaluation of mineral content and heavy metals of dromedary camel milk in Iran  Food Science and Technology 35 717-723  2015
F Soleimanifard, MG Dana, Z Piravivanak  Screening local Lactobacilli from Iran in terms of production of lactic acid and identification of superior strains

 Biological Journal of Microorganism  4 155-166 2015
A. Bolouki, L. Rashidi,  E. Vasheghani, Z. Piravi-Vanak  Study of Mesoporous Silica Nanoparticles  as Nanocarriers for Sustained Release of  Curcumin  International Journal of Nanoscience and Nanotechnology  11 139-146 2015
M. Homapour , M. Ghavami  , Z. Piravivanak , E.S. Hosseini  Evaluation of chemical characteristics of extra virgin olive oils extracted from three monovarieties of Mari, Arbequnia and Koroneiki in Fadak and Gilvan regions food bioscience and technology     77-85  2016
Z. Piravivanak,  Sh. Poufalatoon  Fatty Acid and Sterol Composition of Oils Extracted from Pistachio, Walnut, Hazelnut and Almond Employing by Cold Press Method, (In Persian)  Food Technology and Nutrition  12 77-84 2015
Ahangar Banadkooki S,  Piravi Vanak, Z, Hadad Khodaparast M. H,  Safafar  H  - Effect of the temperature on ∆ECN42 of Iranian olive oil, (In Persian)     JFST  10 43-48 2013
Alavian R., Asadollahi S., Piravi vanak Z., Afsar A,  Fatty Acids Composition and Saturated Fatty Acid in 2- position Content of the Triacylglycerols in Iranian Extra Virgin Olive Oils. (In Persian)

food Technology and Nutrition   9 5-12 2012
Hassanpour A, Piravi Z, Asadollahi S  Study on discarding points of some frying oils by spectrophotometry method, (In Persian)  Iranian Journal of Innovation in food science and technology  2 1-7 2016
Nikzad, N. , Sahari, M. A. , Ghavami M , Piravi Vanak, Z. , Hoseini, S. E. Safafar, H. Boland Nazar, S. A  Physico-chemical properties and nutritional indexes of cultivars during table olive processing    JFST   10 31-41 2013
Ghazaei SH.,Mizani M., Piravivanak Z.,Halimi M  Evaluation of physicochemical and microbial properties of low-fat mayonnaise formulated with a type of potato starch as a substitute of egg yolk. (In Persian)  Quaterly Journal of Food Technology and Nutrition  13 103-111 2016
S. Mazinani, A. H. Elhami Rad , Z. Pyravy Vanak, M. R. Naghavi Evaluation of the Thermal Stability, Antioxidant Activity, Total Phenolics and Fatty Acids Profile in Some Edible Nut  Oils (Pistachio,Walnut,Almond) (In Persian) 
 Food Science and Technology  3 45-52   2011
L. Zinatbakhsh; Z. Piravi vanak ; A. R. Mohajer; T. Shokri; A. R. Hasani Baferani  The Effects of Cold Pressed Colza Oil on the Hematological, Biochemical and Liver Enzymes Factors of Rat (In Persian)   Food Technology and nutrition    107-114 2017
Salmanizadeh, S., Piravi Vanak, Z  Effect of climate of the growth of the olives fruit on the pigments of the Iranian extra virgin olive oils (In Persian)   JFST  39  19-29  2013
 Shokroalahi, F., Piravi Vanak, Z  - The role of national and international standards on quality and purity criteria for olive oil. (In Persian)    JFST  39  77-83  2013
S. Ahangar, M.H. Haddad Khodaparast, Z. Piravi vanak, A.R. Hasani Baferani, H. Safafar

Comparing the composition of fatty acid in different types of olive. (In Persian)  

 Food Science and Technology 39-49 2013
Salmanizadeh, S., Piravi Vanak, Z. , Safafar, H  The effect of carotenoids content on the oxidative stability of Iranian extra virgin olive oils, (In Persian)    JFST    49-60  2013
Salmanizadeh, S., Asadollahi, S.,  Piravi Vanak, Z. , Afsar, Ali  The effect of content of total chlorophylls and carotenoids on the oxidative stability of Irainian virgin olive oils.  Quarterly biological Sciences  (Danish- Zisti- Iran): 27-34 2012
G.H,  Bahrami, H, rahi, Z, Pyravi- vanak Changes in fatty acids of milk products during the traditional ghee- making process. (In Persian) 
 Kerman University of Medical Sciences  7 14-19 2000
N. Moayednia, Z.piravivanak, S. Bahrami Evaluation of the residual sodium in some meat products. (In Persian)
 food Technology and Nutrition  5  34-39  2008
 Z. Piravi vanak, S. Bahrami, N. moaiednia Evaluation of fatty acids composition in various meat products. (In Persian)
 food Technology and Nutrition  6  47-52  2009
 Z.piravi vanak  An Overview on Edible Oils with Integrity Approach  Food Biosciences and Technology  2 11-18 2018
M Esmaiili, Z Piravivanak  Determination of some physical and mechanical properties of two walnut varieties  food research  161-169  2018
   - Study on the effect of activated carbon with bleaching earth on the reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in bleached soybean oil  GRASAS Y ACEITES       2019
   - Formulation and Characterization of Human Milk Fat Substitutes Made from Blends of Refined Palm Olein, and Soybean, Olive, Fish, and Virgin Coconut Oils.  J Am Oil Chem Soc       2019
  Application of different amounts of activated carbon with bleaching earth during bleaching process on physicochemical properties of soybean oil
 Food Biosciences and Technology      2019
  Optimization of coconut milk formulation containing gum tragacanth using response surface method
 Food Science and Technology      2020

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
   Study of determination of sunflower oil by spectrophotometer method with partial least square  The 15th national congress of food technology        2005
   Investigation of cholesterol, saponification value and richest michele in production butter and butterfat by traditional method. (In Persian)   The 8thIranian national congress of nutrition        2005
   Determination of sunflower oil by spectrophotometer with multivariate calibration  Iranian congress of analytical chemistry        2004
 

 Technology and specification of biopolymers in the food packaging

( In Persian)

 The 12th Iranian national congress of food technology        2000
  Rapid inspection of foods and agriculture products by computer vision(In Persian) The seminar of science and food industrial, Islamic university- Varamin branch        2008 
  Oil residues and biotechnological applications  2nd National Congress of Ecological Agriculture, Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resources       2007 
  Study on the global method for detection of extraneous oils in olive oils  The first specialized conference on olive oil, the Ministry of Agricultural        2008 
  Organoleptic assessment of Iranian extra virgin olive oil  The first specialized conference on olive oil, the Ministry of Agricultural       2008 
  The effects of warm climate on fatty acids of olive oils in Shiraz  The first national conference on optimization of production distribution and consumption chain in the food industry        2010 
  Evaluation of Authenticity of Edible Cold Pressed Oils by Means of trans Fatty Acids and Styrene Contents- Abstract accepted The 103rd AOCS Annual Conference, Long Beach, California, USA        2012 
  Evaluation of Saturated Fatty Acid in 2-position in the Triacylglycerols of Iranian Extra Virgin Olive Oils- Abstract accepted  The 103rd AOCS Annual Conference, Long Beach, California, USA        2012 
  Study of the effects of essential oils of cumin, savory and cardamom as natural antioxidants on the flavor and oxidative stability of soybean oil during the storage 2nd national congress on medicinal plants        2013 
  The effect of chlorophyll pigments on the oxidative stability of Iranian extra virgin olive oil, International e-Conference on novel Food Processing  Ferdowsi University of Mashhad        2013 
  Determination of purity of cold pressed oils by trans fatty acids and styrene  21st International Congress on Food Technology. Shiraz University        2012 
  Styudy on phenolic compounds, peroxide value, acid value and extinction coefficient in different Iranian virgin olive oils  21st International Congress on Food Technology. Shiraz University        2012 
  Identification of sterol composition in Iranian nuts include pistachio, walnut, hazel nut, almond 

The First National Congress on Snack Foods. Research Institute of Food Science and Technology 

 
      2014 
  Study on cold pressed colza oil  1st national e-conference on health food. University of Sistan and Baluchestan       2015 
  Determination of discarding point of edible oils by U.V absorbtion  2nd National Conference on Food Science and Technology,  Islamic Azad University of Quchan        2013 
  Study on quality of phenolic antioxidants in olive oils  The 3rd National Conference on Agriculture and Food Sciences. Islamic azad university of Fasa         2012 
  Study on physical and chemical characterestics of Iranian olive oils  The 3rd National Conference on Agriculture and Food Sciences.  Islamic azad university of Fasa        2012 
  Evaluation of chemical properties of sour orange seed oil  Second Imternational and 25th Iranian Congress on Food science and Technology.  Sari Agriculture Science and Natural Resources university        2018 

د)پروژه های تحقیقاتی

عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
 

 

Study on determination of sunflower oil color by PLS

 مجری

Zahra piravi vanak, Jila Darabi, Jahan bakhsh Ghasemi

 اداره کل استاندارد کرمانشاه - دانشگاه رازی
2004
Determination of Edible cold pressed oil specification 
 Zahra piravi vanak  پژوهشگاه استاندارد
 2011

Study  on detection of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in commonly consumed edible virgin and refined vegetable oils in the Iranian markets

 
  Zahra piravi vanak, Hamed safafar, Zohreh Taghvaee, Sara nanvazadeh  پژوهشگاه استاندارد  2013

Study on Identification and determination of Sterol and fatty acid profile in national standards of milk and full fat milk products (such as yogurt, cream

and cheese)

 
Zahra Piravi vanak, Farhad Badamchi, Hamed safar, sara nanvazadeh.
 پژوهشگاه استاندارد  2014
Study on effects of Colza oil prepared by cold press method on the liver enzymes and hematological & biochemical factors of rat
Teimour shokri, fahimdokht mokhtari, Zahra piravi vanak
  پژوهشگاه استاندارد  2014
Study and control of application synthetic antioxidant exciting in kinds of vegetable oils using family, 2013
Ladan rashidi, Sara nanvazadeh, Zahra gholami, Sepideh hamedi, Zahra piravi vanak
   پژوهشگاه استاندارد  2013
Study on fat components and minerals of raw camel milk Ali Akbar Moosavi-Movahedi, Zahra Pirav vank 
   پژوهشگاه استاندارد  2015
Study on renal toxicity of carbon nanotubes in wistar rats
Ehsan zayerzadeh, Zahra piravi vanak, Fahimdokht Mokhtarian, Meysam Shabanian
  پژوهشگاه استاندارد  2016
Study on safflower oil specification extracted by cold pressed method
Zahra Piravi vanak
 پژوهشگاه استاندارد  2018
Study on some purity and quality specifications of cocoa butter in order to determine the appropriate indicators for evaluation
Zahra Piravi vanak
  پژوهشگاه استاندارد  2018
Study on development of the sensory evaluation principles for edible cold pressed oils in order to rank them
Zahra piravi vanak,
 پژوهشگاه استاندارد  2018
Subchronic study of camelina oil in rats and determination of its chemical specifications Zahra Piravi vanak, Ehsan zayerzadeh
 پژوهشگاه استاندارد  2019
Study of quality, physicochemical characteristics, and essential composition and safety parameters of camelina oil produced in the country in order to production
Zahra Piravi vanak, Sodeif Azadmard damirchi, Danial Kahrizi

 پژوهشگاه استاندارد، دانشگاه رازی، دانشگاه تبریز

(صندوق حمایت از پژوهشگران)

 2022
Study of camelina cake in order to develop its national standard
Zahra Piravi vanak, Hamid rashidi noudeh, Majid Javanmard, Ladan Rashidi, Anoosheh Rahmani rashidih
  پژوهشگاه استاندارد- معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری
 2022
Study of refined camelina oil in order to develop its national standard
Zahra Piravi vanak, Mazyar Taghavi, Maryam Mohammadi, Zohreh Pouretedal
   

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
  روغن کاملینا پالایش شده - ویژگی ها و روش های آزمون - 3901
 ویژگی  1400
  روغن­ های خوراکی تهیه شده به ­روش پرس سرد- ویژگی ­ها و روش ­های آزمون- 13392
 ویژگی  1397
  کره­ کاکائو –ویژگی­ ها و روش ­های آزمون- 609
 ویژگی  1399
  روغن گلرنگ پالایش شده- ویژگی ­ها و روش­ های آزمون-2010  ویژگی  1399
  روغن خام پسته –ویژگی­ ها و روش­ های آزمون-6655
 ویژگی  1399
  روغن ­های خوراکی تهیه شده به­ روش پرس سرد- ارزیابی حسی-روش آزمون عمومی-15685
 ویژگی  1397
 چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی -تعیین هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)- 10682
 ویژگی  1400
  پایش وجود 2 و 3- مونوکلروپروپان-1،2- دیول (2 و3- MCPD)، استرهای اسید چرب 2 و 3MCPD- و استرهای اسید چرب گلیسیدیل در غذا- راهنما-22710  راهنما  1398
 روغن سبوس برنج -ویژگی ها-6658
 ویژگی

1391

  روغن هسته انگور-ویژگی ها-8920  ویژگی  1385
 روغن زیتون -تعیین بیوفنل ها به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) روش آزمون- 16323
 روش آزمون
 1400
 روغن زیتون -تعیین ترکیب و مقدار استرول ها ،تری ترپن دی الکل ها و الکل های آلیفاتیک به روش کروماتوگرافی گازی با استفاده از ستون موئینه -روش آزمون-16324  روش آزمون
 1400
  کره و روغن کره- تعیین کلسترول و استرول های گیاهی – روش کروماتوگرافی گازی-22560  روش آزمون
 1396
 شیر و فرآورده‌های آن- تعیین خلوص چربی شیر به روش آنالیز تری گلیسریدها با استفاده از کروماتوگرافی گازی (روش مرجع)-22562  روش آزمون
 1396
 روغن ها و چربی های خوراکی- نمونه برداری-493
 نمونه برداری
 1383
 روغن ها و چربی های خوراکی تعیین رنگ روش آزمون - 6657
 روش آزمون
1381
 روغن ها و چربی های خوراکی تعیین کاروتن- روش آزمون-6686  روش آزمون
 1381
 روغن ها وچربی های خوراکی ارزیابی حسی روش آزمون-7412  روش آزمون
 1383
 روغن ها و چربی های خوراکی تشخیص روغن کنجد(ویلاوچیا) روش آزمون-7413  روش آزمون
 1385
 روغن ها و چربی های خوراکی تشخیص روغن Teaseed در روغن زیتون- 8921
 روش آزمون
 1385
  روغن ها و چربی های خوراکی – تعیین رسوب قابل دید- روش آزمون-7414  روش آزمون
 1383
 روغن ها و چربی های خوراکی تعیین قلیائیت روش آزمون- 7410
 روش آزمون
 1383
 روغن ها و چربی های خوراکی اندازه گیری رسوب(لرد) در روغن وچربی های خام روش جانب مرکز-7411  روش آزمون
 1383
(Almond, Flaxseed, Hazelnut, Pistachio, Walnut oils )CXS 210-1999Standard for Named Vegetable Oils International- Specification  2019
 

 ( TC 34/SC11 (Classification and description edible fats and oils

International-Guide line
 In progress

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
 دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم و تحقیقات تهران
 صنایع روغن
 1390-1397
  دانشگاه آزاد اسلامی- واحد قزوین
 صنایع روغن- روش های پیشرفته آنالیز دستگاهی
 1396-1397
   دانشگاه آزاد اسلامی- واحدشاهرود  صنایع غذایی
 1387-1391
سازمان مدیریت صنعتی
  استاندارد سازی  1400
 دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم دارویی
 استانداردسازی- تکنولوژی روغن پیشرفته
 1393-1397

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
 مدیر دفتر تدوین پژوهشگاه استاندارد
   پژوهشگاه استاندارد
 1390-1392
 رییس پژوهشکده غذایی و کشاورزی
   پژوهشگاه استاندارد  1391-1394
مدیر گروه پژوهشی مواد غذایی
   پژوهشگاه استاندارد
 1399-1400
 سرپرست دفتر نظارت بر استانداردهای صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و حلال
   سازمان ملی استاندارد
 1400-1401

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
 جشنواره پژوهش
 پژوهشگر برتر
 پژوهشگاه استاندارد
 رییس سازمان و پژوهشگاه استاندارد
 1390
  جشنواره پژوهش  پژوهشگر برتر  پژوهشگاه استاندارد   رییس سازمان و پژوهشگاه استاندارد 1394
 جشنواره پژوهش   پژوهشگر برتر   پژوهشگاه استاندارد    رییس سازمان و پژوهشگاه استاندارد  1398
 روز جهانی استاندارد
 ذبیر کمیته فنی متناظر بین المللی کدکس
 سازمان ملی استاندارد
 رییس سازمان
 1399

1398عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
       

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
 Journal of the American Oil Chemists' Society
Springer publisher    
 Food Analytical Methods, Springer publisher  Springer publisher    
  Journal of Food Measurement and characterization   Springer publisher    
 Innovative Food Technologies, Iranian Research Organization for Science and Technology  ایران- سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران
   

Journal of Food composition and analysis

    
     Elsevier publisher    
Nutrition and Food science Research 
 Shahid Beheshti University of Medical Science    publisher    
Recent Patents on Food, Nutrition & Agriculture 
 Bentham science    
Iranian journal of food Technology and Nutrition. 
 Islamic azad University    

Food chemistry

 
   Elsevier publisher    

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
       

تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۵ فروردین ۱۴۰۱