مرجان حیدرزاده

مرجان

حیدرزاده

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۳ فروردین ۱۴۰۱

02632806031-8

2556

پژوهشگاه استاندارد پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی گروه پژوهشی سم شناسی

مربی

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
      سلولی و مولکولی     علوم سلولی و مولکولی   کارشناسی 

 

تهران  ایران  
        زیست شناسی     میکروبیولوژی   کارشناسی ارشد  
تهران ایران  
 سلولی و مولکولی
سلولی و مولکولی
دکتری تخصصی

 تهران ایران  

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 

انگشت نگاری ژنومی مایکوباکتریوم بویس سویه  AN5توسط تکنیک مولکولی RFLP

کارشناسی ارشد 
 اثرات آنتی اکسیدانی نانومیسل بربرین در شرایط In vivo و  In vitro
دکتری تخصصی

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
 

Safety and Properties of Bifidobacteria Isolated from Traditional Dairy Products from Iran Journal of Pure and Applied Microbiology

Journal of Pure and Applied Microbiology      
 

Dose dependent effects of common antibiotics used for treatment of staphylococcus aureus in Biofilm formation Iranian journal of pathology

Iranian Society of Pathology/ Iran      
 

Biothermodynamic, antiproliferative and antimicrobial properties of synthesized copper oxide nanoparticles

Journal of Molecular Liquids

     
 

Fabrication of inorganic alumina particles at nanoscale by a pulsed laser ablation technique in liquid and exploring their protein binding, anticancer and antipathogenic activities

Arabian Journal of Chemistry

     
 

اثر صمغ‌های بومی دانه ی به و بالنگو شیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه‌های اصلی (PCA

پژوهش های صنایع غذایی
     
   ارگانیسم‌های تراریخته  زیست شناسی ایران
     
   پیشگیری و کنترل لپتوسپیروزیس در جوامع انسانی و جمعیتهای دامی  دامپزشکی و بهداشت      
   سل پرندگان  دامپزشکی و بهداشت      
   مروری بر کاربردهای تکنیک مولکولی PCR  پیام آزمایشگاه      
   معرفی تکنیک مولکولی VNTR  پیام آزمایشگاه      
   مروری بر تکنیک مولکولی PCR  فناوری نوین غذا      
   مروری بر چندین روش استخراج DNA  فناوری نوین غذا      
   معرفی داروهای تولید شده به کمک تکنیک های مهندسی ژنتیک  فناوری نوین غذا      
   نقش بیوتکنولوژی در گیاهان دارویی  فناوری نوین غذا      
   کاربرد نشانگرهای مولکولی در مطالعه گیاهان دارویی  فناوری نوین غذا      
   آشنایی با واکسن DNA  دامپزشکی و بهداشت      
   پراکنش جغرافیایی و ویژگی های اکولوژیکی آرتمیا  دامپزشکی و بهداشت      
   معرفی تکنولوژی جدید ویرایش ژنومی با نام کریسپر  اخبار آزمایشگاهی      
   آئین کار کنترل ریسک‌های میکروبی در محیط تولید فرآورده‌های مراقبت بهداشتی مبتنی بر سلول   اخبار آزمایشگاهی      

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
  تعین هویت و بررسی ژنتیکی مایکوباکتریوم بویس سویه مورد استفاده در تولید توبرکولین PPD توسط تکنیک DR&PGRS_RFLP   همایش یافته های نوین میکروب شناسی ملکولی   تنکابن  ایران سخنرانی 1388
  Genotype stability of the Mycobacterium bovis AN5 strain assessed by DR and PGRS-RFLP   کنگره بیماری های عفونی و گرمسیری   تهران ایران پوستر 1388
  اثبات پایداری ژنومی مایکوباکتریوم بویس سویه مورد استفاده در تولید توبرکولین برای اطمینان از تاثیرات مطلوب در کنترل سل گاوی
همایش بیماری های مشترک انسان و دام   کرمان ایران سخنرانی 1388
  Identification and genomic stability survey of Mycobacterium bovis AN5 strain in bovine tuberculin production   یازدهمین کنگره میکروبیولوژی واولین کنکره در شرق خاورمیانه   لنگرود  ایران پوستر 1389
  بررسی پایداری ژنومی سابکالچرهای متوالی مایکوباکتریوم بویس سویه AN5 با استفاده از تکنیک ملکولی DNA&RFLP هیبریداسیون   یازدهمین کنگره سراسری ژنتیک   تهران ایران سخنرانی 1389
  بررسی ملکولاراپیدمیولوژی جدایه های مایکوباکتریوم بویس جدا شده از گاوهای توبرکولین مثبت ایران در سال 88_1387
یازدهمین کنگره سراسری ژنتیک   تهران ایران سخنرانی 1389
  تعین هویت ملکولار باکتری مورد استفاده در تولید توبرکولین گاوی توسط تکنیک های ملکولی PCR و PCR_RFLP   یازدهمین کنگره سراسری ژنتیک   تهران  ایران پوستر 1389
  نقش دی اکسین ها بر سلامت انسان
یازدهمین کنگره سراسری تغذیه   شیراز ایران پوستر 1389
   مروری بر بررسی میکروبیولوژیکی گاستروانتریت باکتریایی دومین کنگره آنتریک پاتوژن
کردستان  ایران پوستر 1389
  تولید نانوذرات توسط باکتری ها در طبیعت   تازه های میکروب شناسی     ایران پوستر 1389
  تولید نانوذرات توسط قارچ ها   تازه های میکروب شناسی
  ایران پوستر 1389
  مکانیسم و نقش پپتیدهای ضد میکروبی در دفاع علیه پاتوژن ها   تازه های میکروب شناسی     ایران پوستر 1389
  مروری بر تولید طبیعی نانوذرات توسط باکتری ها   کنفرانس ملی نانو     ایران پوستر 1389
  DNA fingerprinting of Mycobacterium Bovis strain in used of ppd production in RAZI INSTITUTE   کنگره سراسری دانشجویی سلولی ملکولی   شیراز ایران پوستر 1389
  ارزیابی بیشترین تعداد احتمالی اشرشیاکلی در همبرگرهای صنعتی ایران   همایش ملی امنیت مواد غذایی   سوادکوه ایران سخنرانی 1390
  بیوتروریسم
کنگره ملی ایمنی زیستی و مهندسی ژنتیک
تهران  ایران پوستر 1390
  ارزیابی خواص پروبیوتیکی بیفیدوباکتریوم های جدا شده از استان های غربی کشور   کنگره ملی پروبیوتیک و پری بیوتیک ایران   تهران ایران پوستر 1390
  نقش استانداردهای ملی و بین المللی در حمایت از حقوق بیماران
کنگره بین المللی حقوق پزشکی   کیش ایران پوستر 1390 
  E.coli traceability in Iran's industrial Hamburgers   سیزدهمین کنگره سراسری و دومین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران
  ایران پوستر 1391
  مروری بر تولید طبیعی نانوذرات توسط میکروارگانیسم ها   هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران
  ایران پوستر 1391
  مروری بر کاربرد نانوذرات نقره در پزشکی   هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران  
ایران پوستر 1391
  مروری بر کاربردهای نانوفناوری در زیست شناسی و پزشکی   هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران     ایران پوستر 1391
  Effects of Salinity on Growth and Antioxidant Enzyme Activity of Crocus sativus L. Corms   اولین همایش بین المللی بحران های زیست محیطی ایران و راهکارهای بهبود   کیش ایران سخنرانی 1391
  مزایا و خطرات ناشی از مواد غذایی ارگانیک در مقایسه با غذاهای معمولی کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی   تهران ایران پوستر 1391
  مروری بر مطالعات حیوانی در ارزیابی ایمنی غذاهای تراریخته ،محدودیت های روش های موجود و امکان بهبود روش ها   کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی
تهران ایران پوستر 1391
  راهنمای ارزیابی ریسک ذرات نانو مهندسی شده در غذا و خوراک دام   کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی   تهران ایران پوستر 1391
  شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک پروبیوتیک ها
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی   تهران ایران پوستر 1391
  مهندسی متابولیک باکتری اشرشیاکلی جهت تخمیر گلوکز به منظور تولید بیشتر اسید سوکسینیک   اولین همایش ملی تحقیق و توسعه با رویکرد استاندارد سازی   کرج ایران پوستر 1392
  بررسی مزایا و معایب فرآورده های غذایی از آبزیان تراریخته   دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا   تهران ایران پوستر 1392
  ارزیابی روش های شناسایی مولکولی گونه های ماهی در فرآورده های غذایی دریایی   دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا   تهران ایران پوستر  1392
  تعیین DNA هدف در بررسی های مولکولی تشخیص گونه های ماهیان و فرآورده های غذایی دریایی   دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا   تهران ایران پوستر 1392
  کاربرد مطالعات مولکولی در تشخیص ماهی ها و فرآورده های غذایی آنها
دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا    تهران ایران
پوستر   1392
  مقایسه روش های مختلف استخراج DNA از فرآورده های غذایی دریایی   دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا   تهران  ایران پوستر 1392
  ردیابی ارگانیسم های تراریخته در خوراک کمکی شیرخواران و کودکان بر پایه غلات   هشتمین همایش بیوتکنولوژی و چهارمین همایش ایمنی زیستی   تهران ایران سخنرانی 1392
   راهکارهایی جهت افزایش زیست تخریب پذیری پلی‌اولفین‌ها  اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک  تهران  ایران    1392
 

بقای میکروارگانیسم‌ها حین فرآیند و انبارداری در موادغذایی عملگرای پروبیوتیک

 بیست ودومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  گرکان  ایران    1393
   Selection the most suitable method for DNA extraction from muscle of tuna

7th International Conference on Chemical, Biological and Environmental Engineering

 میلان  ایتالیا  سخنرانی  2015
 

Nutritional interactions in insect-microbial symbioses

دوازدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی

  تهران  ایران    1393
   بررسی پروفایل پروتئین زئین ذرت با روش الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید-سدیم دودسیل سولفات  اولین همایش بین المللی و نهمین همایش ملی بیوتکنولوژی   تهران  ایران    1394
   specific real_time PCR methods for detection of event FP967 in linseed and linseed products

شانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران

  تهران  ایران    1394
   کاربردهای آرتمیای منجمد و خشک شده تحت سرمای شدید

پنجمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا

 بوشهر ایران
   1395
   مروری بر بیماریزایی انگل تریانوفورس

پنجمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا

  بوشهر  ایران    1395
   اهمیت استفاده ار آرتمیا در تولید نمک مرغوب

پنجمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا

  بوشهر  ایران    1395
 

Real-time PCR for detection of pathogenic Yersinia pseudotuberculosis from food

15th International Congress of Biochemistry and Molecular Biology

 اصفهان  ایران    2018
 

Real-time PCR based screening methods for the detection of of the P-nos and P-nos-nptII DNA sequences in genetically modified organisms and derived products

15th International Congress of Biochemistry and Molecular Biology

 اصفهان  ایران    2018
 

ردیابی  تراریختگی در گیاهان بر پایه پروموتر F0MV(P-FMV) با تکنیک مولکولی Real-time PCR

 چهارمین همایش بین المللی افق‌های نوین در علوم کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست  تهران  ایران    1398
 

 تعیین روش ردیابی تراریختگی در گیاهان

بر پایه توالی‌های DNA؛ cry1Ab/Ac و Pubi-cry با تکنیک  مولکولی Real-time PCR

 

 چهارمین همایش بین المللی افق‌های نوین در علوم کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست  تهران  ایران    1398

د)پروژه های تحقیقاتی

     
عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
 تعیین منشاء شیرخشک به روش مولکولی
 مجری   پژوهشگاه استاندارد  مصوب

ارگانیسم های تراریخته توسط تکنیک مولکولیردیابی   

 مجری   پژوهشگاه استاندارد  مصوب
 شناسایی ماهی تن در کنسرو ماهی تن به روش مولکولی مجری  پژوهشگاه استاندارد
خاتمه یافته

ردیابی اشرشیاکلی انتریک پاتوژن(O157) در همبرگرهای صنعتی ایران توسط تکنیک مولکولی مجری
پژوهشگاه استاندارد
خاتمه یافته


 انگشت نگاری ژنومی مایکوباکتریوم بویس سویه AN5 مورد استفاده در تولید توبرکولین گاوی توسط تکنیک RFLP
 همکار پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 ردیابی اقلام تراریخته سویا و ذرت در نمونه‌های وارداتی  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 اعتبارسنجی آزمون شناسایی گوشت اسب در فرآورده‌های گوشتی  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 اعتبارسنجی آزمون شناسایی گوشت بوفالو در فرآورده‌های گوشتی  همکار   پژوهشگاه استاندارد خاتمه یافته
 اعتبارسنجی آزمون شناسایی گوشت گاو در فرآورده‌های گوشتی  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 اعتبارسنجی آزمون شناسایی گوشت خوک در فرآورده‌های گوشتی  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 اعتبارسنجی آزمون شناسایی گوشت گوسفند در فرآورده‌های گوشتی  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 اعتبارسنجی آزمون شناسایی گوشت مرغ در فرآورده‌های گوشتی  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 اندازه‌گیری باقی مانده حلال هگزان در پروتئین سویا و روغن‌ها و چربی‌های خوراکی  همکار پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 مطالعه بین آزمایشگاهی روش اندازه‌گیری آفلاتوکسین‌های گروه B وG  در غلات به منظور تجدید نظر استاندارد ایزو 16050  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 اعتبارسنجی روش آزمون Multiplex PCR برای شناسایی گونه در گوشت و فرآورده های گوشتی  همکار   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
 روش‌های جامع برای آنالیز مولکولی نشانگرهای زیستی- روشهای آنالیز آشکارسازی ارگانیسمهای تراریخته و محصولات حاصل از آنها قسمت 2: روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز هم‌زمان ویژه ساختار برای آشکارسازی رده تراریخته FP967 در تخم کتان و فرآورده‌های آن    
 موادغذایی- آشکارسازی آلرژن‌های غذایی با روش بیولوژی مولکولی- قسمت 2: آشکارسازی یک توالی اختصاصی DNA کرفس (آپیوم گراوئولنس) در سوسیس پخته شده با روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز هم‌زمان    

روشهای جامع برای آنالیز مولکولی نشانگرهای زیستی-روشهای آنالیز آشکارسازی موجودات تراریخته و محصولات حصل از آنها

قسمت 3 روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز زمان واقعی برای آشکارسازی توالی P35S-pat-sequence برای غربال‌گری ارگانیسم‌های تراریخته ژنتیکی
   
 موادغذایی- روشهای ردیابی ارگانیسم‌های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها- روش‌های کمی مبتنی بر اسیدنوکلئیک    
 آنالیز بیومارکرهای مولکولی- اصطلاحات و تعاریف    
 تولید فرآوردههای مراقبت بهداشتی مبتنی بر سلول (CBHP)_ کنترل ریسک‌های میکروبی حین فرآیند    

کنسرو ماهی تون _ ردیابی و شناسایی ماهی تون با استفاده از روش واکنش زنجیره‌ای پلی‌مراز

   

روش‌های جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی- روش‌های آنالیز ردیابی موجودات تراریخته و محصولات حاصل از آنها

قسمت 4: روش‌های غربالگری بر پایه Real-time PCR  برای ردیابی توالی‌های DNA؛  P-nosو P-nos-nptII

   

روش‌های جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی- روش‌های آنالیز ردیابی موجودات تراریخته و محصولات حاصل از آنها

قسمت 5: روش‌های غربالگری بر پایه Real-time PCR  برای ردیابی توالی‌DNA؛ پروموتر FMV(P-FMV)

   

روش‌های جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی- روش‌های آنالیز ردیابی موجودات تراریخته و محصولات حاصل از آنها

قسمت 6: روش‌های غربالگری بر پایه Real-time PCR  برای ردیابی توالی‌های DNA؛     cry1Ab/Ac    و  Pubi-cry

   
 میکروبیولوژی زنجیره غذایی- روش جامع برای تعیین ویروس هپاتیت A و نوروویروس با استفاده از real-time RT-PCR ،قسمت 1: روش کمّی    
 میکروبیولوژی زنجیره غذایی- واکنش زنجیرهای پلی‌مراز برای شناسایی پاتوژن‌های منتقل شونده از غذا- شناسایی
 یرسینیا انتروکولیتیکای پاتوژن و یرسینیا سودوتوبرکلوزیس
   
 مواد غذایی- روش‌های ردیابی ارگانیسم‌های تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده‌های حاصل از آن‌ها- استخراج اسید نوکلئیک    

مواد غذایی- روش‌های ردیابی ارگانیسم‌های تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده‌های حاصل از آن‌ها-الزامات کلی و تعاریف

   
 ارزیابی بیولوژیک وسایل پزشکی- قسمت 14: شناسایی و تعیین مقدار مواد حاصل از تخریب سرامیک‌ها    
 فناوری نانو- تهیه برگه اطلاعات ایمنی ماده    
 آزمون سمیت مواد شیمیایی- سمیت حاد خوراکی- روش متداول سمی حاد- راهنما    

اینولین- ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژی و روشهای آزمون

   
 آزمون سمیت مواد شیمیایی- سمیت خوراکی حاد- روش دز ثابت- راهنما    
 تجهیزات پزشکی- وسایل تزرق یک بار مصرف درون وریدی بالدار سترون شده برای مصارف عمومی پزشکی (اسکالپ وین)    
 میکروبیولوژی مواد غذایی- ردیابی عوامل بیماری زای منتقل شده از غذا به روش واکنش زنچیره ای پلی‌مراز (PCR)- ردیابی کلستریدیوم‌های تولید کننده نوروتوکسین بوتولونیوم نوع A، B،E، F    
 فناوری نانو- واژه نامه- قسمت 5: واژه‌های مشترک نانو-زیست    
 میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک- ویژگیها و روشهای آزمون (برون تن) (استاندارد پژوهش محور)    
 میکروبیولوژی خوراک دام- جداسازی و شمارش گونه‌های پدیوکوکوس    
 میکروبیولوژی خوراک دام- جداسازی و شمارش گونه‌های مخمری پروبیوتیک    
 غیر فعال کننده‌های مواد ضد میکروبی- ارزیابی اثر بخشی- روش آزمون    
 میکروبیولوژی خوراک دام- جداسازی و شمارش گونه‌های آنتروکوکوس (آنتروکوکوس فاسیوم)    
 وسایل پزشکی تشخیص آزمایشگاهی- اندازه‌گیری کمی مقادیر در نمونه‌ها با منشاء بیولوژیکی- الزامات محتوی و معرفی روش‌های اندازه‌گیری مرجع    
 وسایل پزشکی- وسایل تزریق قابل حمل غیر الکتریکی- الزامات و روش‌های آزمون    

گیاه آویشن شیرازی(Zatara multiflora Boiss.)- ویژگیها و روش‌های آزمون (استاندارد پژوهش محور)

   
 ارزیابی زیست شناختی وسایل پزشکی- قسمت چهارم: گزینش آزمون های بررسی برهمکنش با خون    
 الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید-سدیم دودسیل سولفات - راهنمای کلی    
 دانه کلزا با اورسیک اسید پائین (کانولا)- ویژگی‌ها و روش‌های آزمون    
 آزمون سمیت مواد شیمیایی- خورندگی/تحریک‌زایی حاد پوستی- راهنما    
 آزمون سمیت مواد شیمیایی- مطلعه سمیت عصبی تکاملی- راهنما    
 آزمون سمیت مواد شیمیایی- حساسیت پوستی- راهنما    
بیوتکنولوژی- بانکداری زیستی- الزامات عمومی    
فناوری نانو- استفاده و کاربرد آزمون‌های برون تنی بدون سلولی و روش شناسی‌های ارزیابی ماندگاری زیستی نانوماده
   
میکروبیولوژی شیر و فرآورده‌های آن- ویژگی‌ها و روش‌های آزمون- اصلاحیه شماره 1
 
بیومیمتیک- مواد، ساختارها و اجزای بیومیمتیک
   
مواد غذایی- روش‌های ردیابی ارگانیسم‌های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها- روش‌های کیفی مبتنی بر اسید نوکلئیک

 
میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام -راهنمای آماده‌سازی و ساخت محیط‌های کشت- قسمت اول: راهنمای عمومی تضمین کیفیت برای آماده‌سازی محیط‌های کشت در آزمایشگاه  
 

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
دانشگاه تهران   تکنیک ملکولیRFLP   1390 
پژوهشگاه استاندارد   استخراج DNA   1391
پژوهشگاه استاندارد   تکنیک مولکولی PCR   1391
پژوهشگاه استاندارد   ردیابی ارگانیسم های تراریخته   1390

سوابق فعالیت های اجرایی 

       
سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
دبیر زیر کمیته متناظر بیولوژی آب     سازمان ملی استاندارد ایران   از 1389

رابط تدوین گروه پژوهشی بیولوژی     سازمان استاندارد   از 1390

مسئول آزمایشگاه مولکولی     پژوهشگاه استاندارد   از 1392
 مسئول آزمایشگاه میکروبیولوژی لبنی
   پژوهشگاه استاندارد  از 1396
 
عضو زیر کمیته میکروبیولوژی مواد غذایی   سازمان استاندارد   از 1389


عضو زیرکمیته میکروبیولوژی آب     سازمان ملی استاندارد   از 1390

 عضو کمیته متناظر بیوانرژی   پژوهشگاه استاندارد   از 1391

 عضو کمیته متناظر بیوتکنولوژی   پژوهشگاه استاندارد   از 1392

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
پژوهشگر برتر     پژوهشگاه استاندارد   رییس پژوهشگاه استاندارد   1390

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی



 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
انجمن میکروب شناسی ایران   عضو  تهران  4 سال

انجمن ژنتیک ایران   عضو  تهران  3 سال 
انجمن بیماری های عفونی و گرمسیری ایران   عضو  تهران  4 سال

انجمن ایمنی زیستی ایران   عضو  کرج  3 سال 
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران   عضو  تهران  3 سال

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
       

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
       

تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۳ فروردین ۱۴۰۱