نویسندگان |
عنوان مقاله |
نام نشریه |
شماره |
صفحه |
سال چاپ |
Maedeh Mohseni, Anosheh
Rahmani, Farhang Soleimany
|
Formulation and
Production of New Carbonated Malt and Jujube Drink and Evaluation of its
Physicochemical, Microbial and Sensory Properties during Storage |
Journal of Food
Bioscience and Technology |
11
|
|
1399 |
جعفر قره گزلو، انوشه
رحمانی،
م. هماپور، لادن رشیدی
|
تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و
شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی
|
مهندسی بیوسیستم ایران |
51
|
|
1399 |
مریم جلیلی، ریکا
الماسیان، انوشه. رحمانی، ا. وره زردی، ط. بساکی
|
کارایی سه روش تخلیص در
اندازه گیری داکسی نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده های غلات
|
بهداشت مواد غذایی
|
10 |
61-72
|
1399 |
ش. زرگر تیزابی، م.جلیلی،
ا.رحمانی
|
بررسی اثر فرآیند حرارتی
بر روی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح
پاسخ
|
مهندسی بیوسیستم ایران
|
51 |
433-443
|
1399 |
فروغ شواخی، پرویز مرادی ،
انوشه رحمانی |
گروه بندی کیفی روغن
زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس |
مهندسی بیوسیستم ایران |
51
|
419-431
|
1399 |
L.
Peivasteh-Roudsari, A. Rahmani, N. Shariatifar, B. Tajdar-Oranj, M. Mazaheri,
P. Sadighara, A. Mousavi Khaneghah |
Occurrence of Histamine in Canned Fish Samples
(Tuna, Sardine, Kilka, and Mackerel) from Markets in Tehran |
Journal of Food Protection |
83 |
136-141 |
2020 |
M. Mohammadi, F. Haghirosadat, M. Larypoor, R. Ehsani, F. Yazdian, H. Rashedi, S. Jahanizadeh, A. Rahmani |
Synthesis, Characterization and Evaluation of
Liponiosome ContainingGinger Extract as a New Strategy for Potent Antifungal
Formulation |
Journal of Cluster Science
|
31 |
970-981 |
2020 |
Mahboobeh Eksiri, Leyla Nateghi, Anosheh Rahmani
|
Production
of Probiotic Drink Using Apple Juice, Pussy Willow and Echium Amoenum Extract. |
Applied Food Biotechnology |
4 |
155-165 |
2017 |
محمد طاهری، لیلا ناطقی،
علیرضا ملکی کهکی، انوشه رحمانی ، فرهنگ سلیمانی
|
بررسی مهمترین متغیرهای
موثر در فرایند صنعتی عصاره گیری گرم از مالت جو با برنامه ریزی حرارتی
|
نشریه نواوری در علوم و فناوری
غذایی
|
9 |
15-26
|
1396 |
الهام هاشمی شاد، انوشه
رحمانی، پونه بلوک نخجیری ، فائزه موسوی، نرگس شهرودی
|
کاربرد آزمون مهارت به
عنوان ابزار کنترل کیفیت خارجی آزمایشگاه ها- مطالعه موردی آزمایشگاه های سیم و
کابل
|
نشریه بین المللی مهندسی صنایع
و مدیریت تولید دانشگاه علم و صنعت
|
28
|
191-201
|
2017 |
Ansari, F., Khodaiyan, F., Rezaei, K., Rahmani, A.
|
Optimization
of Aflatoxin B1 Reduction in Pistachio Nuts by Kefir Grains Using Statistical
Experimental Method
|
Quality Assurance and Safety
of Crops and Foods
|
8
|
509-518 |
2015 |
آمنه پاشایی،فروغ شواخی،
مریم فهیم دانش، فوژان بدیعی ، انوشه رحمانی
|
مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان
|
علوم غذایی و تغذیه
|
13 |
37-42 |
1394 |
Ansari, F., Khodaiyan,
F., Rezaei, K., Rahmani, A. |
Modelling of Aflatoxin G1 Reduction by Kefir Grain Using Response Surface Methodology
|
Journal
of Environmental Health Science & Engineering
|
13 |
40-47 |
2015 |
Rahmani,
A.,
Jinap, S.,, Tan, C.P., Khatib A.
|
Simultaneous
Determination of Aflatoxins, Ochratoxin A, and Zearalenone in Cereals Using A
Validated RP-HPLC Method and Phred Derivatization System
|
Liquid chromatography
and related technologies
|
36
|
600-617 |
2013 |
Nateghi,
L., Roohinejad, S., Totosaus, A., Rahmani, A., Tajabadi, N.,
Meimandipour, A. , Rasti, B. and Yazid , M.
|
Physicochemical
and textural properties of reduced fat Cheddar cheese formulated with xanthan
gum and/or sodium caseinate as fat replacers
|
Journal of Food, Agriculture & Environment
|
10 |
59-63
|
2012 |
Rahmani,
A.,
Jinap, S., Soleimany, F
|
Sample
preparation optimization for the simultaneous determination of mycotoxins in
cereals
|
European
Food research and technology
|
232 |
723-735 |
2011 |
Soleimany
F., Jinap, S., Rahmani A., Alfi, K. |
Simultaneous detection of 12 mycotoxins in rice using RP-HPLC-PDA-FLD with
PHRED and post-column derivatization system
|
J. Food additives and Contaminants, Part A
|
28 |
494-501 |
2011 |
|
|
|