انوشه رحمانی

انوشه

رحمانی

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۲ تیر ۱۴۰۱

پژوهشگاه استاندارد، پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی

اعضای هیات علمی- استادیار پایه 11

پیوست

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
 ایمنی مواد غذایی
  ایمنی مواد غذایی  پست دکتری
 UPM  کوالالامپور  مالزی  1390
 علوم و صنایع غذایی
  ایمنی مواد غذایی  دکتری  UPM  کوالالامپور  مالزی  1389
  علوم و صنایع غذایی  کنترل کیفی و بهداشتی
 کارشناسی ارشد
 شهید بهشتی
 تهران  ایران  1382
  علوم و صنایع غذایی   کنترل کیفی و بهداشتی  کارشناسی   شهید بهشتی  تهران  ایران  1378

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 

 Reduction of Heterocyclic amines in model system using palm oil as a medium

 پست دکتری
 Development, optimization and validation of RP-HPLC-FLD method for simultaneous determination of mycotoxins in cereals  دکتری
تولید شیرطعم دار با استفاده از طعم دهنده های میوه ای مجاز و بررسی پذیرش و عمر ماندگاری
 کارشناسی ارشد
بررسی اینتراستریفیکاسیون آنزیمی روغنهای خوراکی برای کاهش ایزومرهای ترانس
 کارشناسی

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
تضمین ایمنی و کیفیت مواد غذایی- راهنمای تقویت سیستم های ملی کنترل مواد غذایی، انوشه رحمانی، منصوره مظاهری، ترجمه، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، تهران، ایران، 1397

ب)مقالات منتشر شده -

scholar google: https://scholar.google.com/citations?view_op=list_works&hl=en&hl=en&user=Hkvj_SMAAAAJ&pagesize=80&scilu=&scisig=AMD79ooAAAAAYm6CcrDbDpuMB4x3sXRm86bhM-TP9UfN&gmla=AJsN-F47Z3Nl_o9GvhmBJjOxM0jCfDXlUghOWu0uj4Fztjitjv2HB62FtnpFBUAun-QTBhOh1BijpUlSP2l52vVw3_HSsm_FWxrbqa2WvRHCXVetMLcyBMg&sciund=1477416150387832405

 

 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 

Maedeh Mohseni, Anosheh Rahmani, Farhang Soleimany

 Formulation and Production of New Carbonated Malt and Jujube Drink and Evaluation of its Physicochemical, Microbial and Sensory Properties during Storage  Journal of Food Bioscience and Technology 11
   1399

جعفر قره گزلو، انوشه رحمانی،

م. هماپور، لادن رشیدی

تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی

 مهندسی بیوسیستم ایران 51
   1399
مریم جلیلی، ریکا الماسیان، انوشه. رحمانی، ا. وره زردی، ط. بساکی
کارایی سه روش تخلیص در اندازه گیری داکسی نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده های غلات
بهداشت مواد غذایی
 10 61-72
 1399
ش. زرگر تیزابی، م.جلیلی، ا.رحمانی
بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ
مهندسی بیوسیستم ایران
 51 433-443
 1399

فروغ شواخی، پرویز مرادی ،

انوشه رحمانی
 گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس  مهندسی بیوسیستم ایران 51
419-431
 1399
 L. Peivasteh-Roudsari, A. Rahmani, N. Shariatifar, B. Tajdar-Oranj, M. Mazaheri, P. Sadighara, A. Mousavi Khaneghah  Occurrence of Histamine in Canned Fish Samples (Tuna, Sardine, Kilka, and Mackerel) from Markets in Tehran  Journal of Food Protection  83  136-141  2020
 M. Mohammadi, F. Haghirosadat,  M. Larypoor, R. Ehsani, F. Yazdian,  H. Rashedi,  S. Jahanizadeh, A. Rahmani  Synthesis, Characterization and Evaluation of Liponiosome ContainingGinger Extract as a New Strategy for Potent Antifungal Formulation Journal of Cluster Science
 31  970-981  2020

Mahboobeh Eksiri, Leyla Nateghi, Anosheh Rahmani

 Production of Probiotic Drink Using Apple Juice, Pussy Willow and Echium Amoenum Extract.  Applied Food Biotechnology  4  155-165  2017
محمد طاهری، لیلا ناطقی، علیرضا ملکی کهکی، انوشه رحمانی ، فرهنگ سلیمانی
بررسی مهمترین متغیرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره گیری گرم از مالت جو با برنامه ریزی حرارتی
نشریه نواوری در علوم و فناوری غذایی
 9 15-26
 1396
الهام هاشمی شاد، انوشه رحمانی، پونه بلوک نخجیری ، فائزه موسوی، نرگس شهرودی
کاربرد آزمون مهارت به عنوان ابزار کنترل کیفیت خارجی آزمایشگاه ها- مطالعه موردی آزمایشگاه های سیم و کابل
نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید دانشگاه علم و صنعت
28
191-201
 2017

Ansari, F., Khodaiyan, F., Rezaei, K., Rahmani, A.

Optimization of Aflatoxin B1 Reduction in Pistachio Nuts by Kefir Grains Using Statistical Experimental Method
Quality Assurance and Safety of Crops and Foods
8
 509-518  2015
آمنه پاشایی،فروغ شواخی، مریم فهیم دانش، فوژان بدیعی ، انوشه رحمانی
مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان
علوم غذایی و تغذیه
 13  37-42  1394

Ansari, F., Khodaiyan, F.,  Rezaei, K., Rahmani, A.

Modelling of Aflatoxin G1 Reduction by Kefir Grain Using Response Surface  Methodology

 
Journal of Environmental Health Science & Engineering
 13  40-47  2015
Rahmani, A., Jinap, S.,, Tan, C.P., Khatib A.
Simultaneous Determination of Aflatoxins, Ochratoxin A, and Zearalenone in Cereals Using A Validated RP-HPLC Method and Phred Derivatization System 
Liquid chromatography and related technologies
36
 600-617  2013
Nateghi, L., Roohinejad, S., Totosaus, A., Rahmani, A., Tajabadi, N., Meimandipour, A. , Rasti, B. and Yazid , M.
Physicochemical and textural properties of reduced fat Cheddar cheese formulated with xanthan gum and/or sodium caseinate as fat replacers
Journal of Food, Agriculture & Environment 
 10 59-63
 2012
Rahmani, A., Jinap, S., Soleimany, F
Sample preparation optimization for the simultaneous determination of mycotoxins in cereals
European Food research and technology
 232  723-735  2011
 Soleimany F., Jinap, S., Rahmani A., Alfi, K. Simultaneous detection of 12 mycotoxins in rice using RP-HPLC-PDA-FLD with PHRED and post-column derivatization system 
J. Food additives and Contaminants, Part A
 28  494-501  2011



تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۲ تیر ۱۴۰۱