لادن رشیدی

لادن

رشیدی

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۱۵ آذر ۱۴۰۱

مدیر گروه سم شناسی

02632803889

2545

02632803889

09122063357

پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی

عضو هیات علمی -دانشیار

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
 مهنپسی شیمی  صنایع غذایی  کارشناسی  واحد علوم و تحقیقات  تهران  ایران  ۱۳۷۴
 مهندسی شیمی  بیوتکنولوژی  کارشناسی ارشد  تربیت مدرس  تهران  ایران  ۱۳۸۳
مهندس شیمی   بیوتکنولوژی  دکترای   تربیت مدرس   تهران  ایران 1392

ب)پایان نامه های تحصیلی 

   
 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
طراحی خشک کن خورشیدی برای خشک کردن سبزیجات و میوه و بررسی پدیده های انتقال حرارت و جرم و سیالات

کارشناسی  
 بررسی حذف بیوکاتالیتیک گوگرد از ترکیبات گوگردی آلکیله در برش سنتتیک و برش نفتی  کارشناسی ارشد
 تهیه نانوذرات عامل دارشده مزومتخلخل سیلیکا برای رهایش آنتی اکسیدان های طبیعی در سلول های سرطانی

دکترا

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

عنوان کتاب  همکار/همکاران 

نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )    ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 بیست پرسش در زمینه مواد غذایی تغییر ژن یافته LADAN RASHIDI تالیف  سازمان ملی استاندارد   کرج ایران 1386

جزوه اموزشی روغن ها و چربی های خوراکی

 
 لادن رشیدی  تالیف  سازمان ملی استاندارد   کرج  ایران  1391
 

جزوه آموزشی روغن زیتون- روش های ازمون

 لادن رشیدی
 تالیف  سازمان ملی استاندارد
 کرج  ایران  1391
 عملیات کشاورزی مناسب زیتون، فصل 14-انالیز شیمیای و حسی فن لازم برای تعیین ویژگی ماده غذایی
 لادن رشیدی
 تالیف  انستیتوتحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
 تهران ایران
 بهمن 1400
 Magnetic Nanoparticle-Based Hybrid Materials: CHAPTER: 1- Magnetic nanoparticles: synthesis and characterization  LADAN RASHIDI  تالیف فصل یک  ELSEVIER  -  آمریکا

1400

2021

 Analytical Applications of Functionalized Magnetic Nanoparticles: CHAPTER 21 -Analytical Applications of Functionalized Magnetic Nanoparticles  LADAN RASHIDI  تالیف فصل 21  Royal Society of Chemistry   آمریکا

سال 1400

یا 2021

 مواد غذایی از نگاه احادیث معتبر مریم جلیلی و لادن رشیدی  گرداوری  -  تهران ایران   1397
 Biodegradable Polymer-Based Food
Packaging, chapter 15 :
Standards and Guidelines for Testing Biodegradability of Bioplastic
 لادن رشیدی
 تالیف فصل 15
 spinger    هلند  1401/2022

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله نشریه شماره  صفحه  سال چاپ 
 P Eshratabadi, Z Salarvand, L Rashidi  Comparison of Antioxidant Effect of Phospholipids Extracted From Five Different Soybean Varieties on Fat and Food Oil

Asian Journal of Chemistry

 21 4889  2009 
 P Eshratabadi, Z Salarvand, L Rashidi  Antioxidant Effect of Phospholipids Extracted From Soyabean on Fat and Food Oil Asian Journal of Chemistry   21  000  2009
J. Modaresi , M. H. Fathi Nasri , L. Rashidi ,O. Dayani , and E. Kebreab   Short communication: Effects of supplementation with pomegranate seed pulp on concentrations of conjugated linoleic acid and punicic acid in goat milk  

J. Dairy Sci

 

 

94 5 2011
سید جلال مدرسی، محمد حسن فتحی نسری، امید دیانی، لادن رشیدی   تاثیر تغذیه با جیره غذایی حاوی تفاله دانه انار بر مصرف خوراک، عملکرد و متابولیت های سرم خون بزهای آمیخته خراسان جنوبی   مجله پژوهش های علوم دامی   2 10 1389
PARVINESHRA T ABADI,ZOHREHSALARV AND andLADANRASHIDI   Comparison of Antioxidant Effect of Phospholipids Extracted From Five Different Soybean Varieties on Fat and Food Oil   Asian Journal of Chemistry   6 5 2009
Kianoush Khosravi-Darani , Mohamaad Reza Mozafari , Ladan Rashidi , and Mehrdad Mohammadi   Calcium Based Non-viral Gene Delivery: An Overview of Methodology and Applications   Acta Medica Iranica   3 9 2010
LADAN RASHIDI and KIANOUSH KHOSRAVI-DARANI
The Applications of Nanotechnology in Food Industry Critical Reviews in Food Science and Nutrition   51 9 2011
A. R. Alizadeh , M. Alikhani, G. R. Ghorbaniو H. R. Rahmani , L. Rashidi and J. J. Loor   Effects of feeding roasted safflower seeds (variety IL-111) and fish oil on dry matter intake, performance and milk fatty acid profiles in dairy cattle
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition   0 8 2011
Alireza Alizadeh, Vahyd Esmaeili, Abdolhossein Shahverdi, , Ladan Rashidi,   Dietary Fish Oil Can Change Sperm Parameters and Fatty Acid Profiles of Ram’s Sperm during Oil Consumption Period and After Remove Oil Source   CELL JOURNAL   29 2013
L. Rashidiو J. Towfighi Dariani K. Khosravi-Darani   Biodesulfurization: Biochemical and Genetic Engineering Aspects   Dynamic Biochemistry, Process Biotechnology and Molecular Biology ©2007 Global Science Books   8 2007
Ladan Rashidi , Ghasemali Mohebali , Jafar Towfighi darian , Behnam Rasekh   Biodesulfurization of dibenzothiophene and its alkylated derivatives through the sulfur-specific pathway by the bacterium RIPI-S81   African Journal of Biotechnology   4 6 2006
Hajar AbbasiÆ Karamatollah RezaeiÆ Ladan Rashidi   Extraction of Essential Oils From the Seeds of Pomegranate Using Organic Solvents and Supercritical CO2   J Am Oil Chem Soc   85 7 2008
Ladan Rashidi, Ebrahim Vasheghani-Farahani , Khosrow Rostami , Fariba Gangi , Masoud Fallahpour   Mesoporous Silica Nanoparticles as a Nanocarrier for Delivery of Vitamin C   Iranian Journal of Biotechnology   4 5 2013
Shahryar Kargar, Gholam Reza Ghorbani, Masoud Alikhani, Mohammad Khorvash, Ladan Rashidi, David J. Schingoethe   Lactational performance and milk fatty acid profile of Holstein cows in response to dietary fat supplements and forage:Concentrate ratio   Livestock Science   150 6 2012
لادن رشیدی، جعفر توفیق داریان، قاسمعلی محبعلی، اشک کی تاش، بهنام راسخ   گوگردزدایی زیستی از 4- متیل دی بنزو تیون   شیمی و مهندسی شیمی ایران   0 5 1385
Ladan Rashidi , Ebrahim Vasheghani-Farahani , Masoud Soleimani, Amir Atashi, , Khosrow Rostami , Fariba Gangi, Masoud Fallahpour , Mohammad Taher Tahouri   A cellular uptake and cytotoxicity properties study of gallic acid loaded mesoporous silica nanoparticles on Caco-2 cells   j nanoparticle research   16  2285 2014
 A Emami, MHF Nasri, M Ganjkhanlou, A Zali, L Rashidi  Effects of dietary pomegranate seed pulp on oxidative stability of kid meat  Meat science  104  14-19  2015
 M Karimzadeh, L Rashidi, F Ganji, M Ahmadi, ST Enferadi  Application of Mesoporous Silica Nanoparticles as a Drug Delivery System for Rivastigmine Hydrogen Tartrate  IRANIAN JOURNAL OF BIOMEDICAL ENGINEERING  8 386  2015 2015
 A Emami, M Ganjkhanlou, MHF Nasri, A Zali, L Rashidi  Pomegranate seed pulp as a novel replacement of dietary cereal grains for kids  Small Ruminant Research   123  238-245  2015
 A Bolouki, L Rashidi, E Vasheghani-Farahani, Z Piravi-Vanak  Study of mesoporous silica nanoparticles as nanocarriers for sustained release of curcumin  International Journal of Nanoscience and Nanotechnology  11  139-146  2015
 L Rashidi, E Vasheghani‐Farahani, K Rostami, F Ganji, M Fallahpour Mesoporous silica nanoparticles with different pore sizes for delivery of pH‐sensitive gallic acid  Asia‐Pacific Journal of Chemical Engineering  9  845  2014
 YJ Hukerdi, MHF Nasri, L Rashidi, M Ganjkhanlou, A Emami  Effects of dietary olive leaves on performance, carcass traits, meat stability and antioxidant status of fattening Mahabadi male kids  meat science  153  2-8  2019
 M Karimzadeh, L Rashidi, F Ganji  Mesoporous silica nanoparticles for efficient rivastigmine hydrogen tartrate delivery into SY5Y cells  Drug development and industrial pharmacy  43 -636 628  2017
 M Naderi, J Farmani, L Rashidi  Structuring of chicken fat by monoacylglycerols  Journal of the American Oil Chemists' Society  93 1221-1231  2016
 

سعید ویس کرمی-

محمد حسن فتحی نسری-

حسن احمدوند-

لادن رشیدی-

رضا محمد رضایی خرم آبادی
 تاثیر عصاره هیدروالکلی پوست انار و ویتامین E بر میزان اکسید نیتریک و فعالیت آنزیم های پاراکسونازومیلوپراکسیداز در رت های تحت تنش اکسیداتیو ورزش درمانده ساز   فصلنامه علمی پژوهشی علوم پزشکی دانشگاه لرستان  2016
 A Emami, MHF Nasri, M Ganjkhanlou, L Rashidi, A Zali  Dietary pomegranate seed pulp increases conjugated-linoleic and-linolenic acids in muscle and adipose tissues of kid  Animal Feed Science and Technolog  209  79-89  2015
 G Ghelichkhani, MH Modaresi, L Rashidi, N Shariatifar, M Homapour,  Effect of the spray and freeze dryers on the bioactive compounds of olive leaf aqueous extract by chemometrics of HCA and PCA  Journal of Food Measurement and Characterization  13  2751-2763  2019
 SJ Modarresi, NMH FATHI, O Dayani, L Rashidi  The effect of pomegranate seed pulp feeding on DMI, performance and blood metabolites of southern Khorasan crossbred goats  ANIMAL SCIENCE RESEARCHES  204  123-132  2010
A Razzaghi, R Valizadeh, AA Naserian, MD Mesgaran, L Rashidi  Effects of sucrose and sunflower oil addition to diet of Saanen dairy goats on performance and milk fatty acid profile  Livestock Science

Livestock Science 

 14-23  173 
 A Emami, MHF Nasri, M Ganjkhanlou, L Rashidi, A Zali Effect of pomegranate seed oil as a source of conjugated linolenic acid on performance and milk fatty acid profile of dairy goats

livestock science


193

1-7 2016
SH Khodamoradi, F Fatahnia, K Taherpour, V Pirani, L Rashidi, A Azarfar  Effect of monensin and vitamin E on milk production and composition of lactating dairy cows  Journal of animal physiology and animal nutrition  97  666 2014
 B Naderi, Y Maghsoudlou, M Aminifar, M Ghorbani, L Rashidi  Investigation on the changes in color parameters and turbidity of cornelian cherry (cornus mass L) produced by microwave and conventional heating  Nutrition and Food Sciences Research  39-46 2015 
 S Iraji, L Rashidi, F Ganji  Functionalized Mesoporous Silica Nanoparticles as a Novel Antioxidant Delivery System  Iranian Journal of Chemical Engineering 12  93 2015 
 L Rashidi, Z Gholami, S Nanvazadeh, Z Shabani  Rapid method for extracting and quantifying synthetic antioxidants in all edible fats and oils  Food Analytical Methods  9  2682 2016 
 M Naderi, J Farmani, L Rashidi  Characterization of the physicochemical properties of sunflower oil oleogel.  Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology   10  125  2016
 

علی امامی

مهدی گنج خانلو

محمد حسن فتحی

لادن رشیدی

ابوالفضل زالی مجتبی زاهدی فر

محمد شریفی
 تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی و مصنوعی بر جیره بر عملکرد و وضعیت انتی اکسیدانی بزغاله های پرواری  نشریه علوم دامی  114  89  2017
 B Naderi, Y Maghsoudlou, M Aminifar, M Ghorbani, L Rashidi  Comparison of Microwave with Conventional Heating on Phytochemical Compounds of Cornelian Cherry (Cornus mas L.) Concentrate J. Agr. Sci. Tech. 18  1197-1208  2016
 لادن رشیدی، فریبا گنجی، فرزاد قرایتی، جهانگیر عرب  بررسی کاربرد نانو ذرات مزومتخلخل سیلیکا به عنوان نانو حامل هایی برای کافئیک اسید  نانومقیاس  15 274  2017 
 Saeed Veiskarami*1, Mohammad Hassan Fathi Nasri1, Hassan Ahmadvand2, 3 Ladan Rashidi4, Forozan Hadipur Moradi2  The effect of pomegranate peel hydroalcoholic extract and vitamin E supplementation on strengthening antioxidant defense system in rats under exhaustive exercise stress  Pars Journal of Medical Sciences, 14  34  2017 
 A Emami, M Ganjkhanlou, MHF Nasri, A Zali, L Rashidi, M Sharifi  Antioxidant status of dairy goats fed diets containing pomegranate seed oil or linseed oil  Small Ruminant Research  153  175-179 2017 
 L Rashidi, F Ganji, E Vasheghani-Farahani  Fluorescein isothiocyanate-dyed mesoporous silica nanoparticles for tracking antioxidant delivery  IET nanobiotechnology  11  454  2017
 L Rashidi, Z Shabani  Physicochemical Analysis of Margarine, Butter and Butter Oil Samples of Iran’s Markets  Journal of Pharmaceutical & Health Sciences  5  151  2017
 SHABESTARI S RASOULIAN, M Aminifar, L Rashidi  Investigating the Effect of Two Different Thermal Methods of Rotary Evaporation and Microwave on the Phenolic Content, Antioxidant Activity and Color of Grapefruit Juice   JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES & FOOD TECHNOLOGY  12 47  2017 
 S Iraji, F Ganji, L Rashidi  Surface modified mesoporous silica nanoparticles as sustained-release gallic acid nano-carriers  Journal of Drug Delivery Science and Technology  47  468 2018 
 L Rashidi, Z Golmohamadi  Nutrient composition and physico-chemical characteristics of Loquat (Eriobotrya japonica) seed oil  Journal of Pharmaceutical & Health Sciences  6  129  2018
 Yadollah Jabalbarezi Hukerdi, Mohammad Hassan Fathi, Ladan Rashidi, Mehdi Ganjkhanlou The Study of Physicochemical Properties and Nutrient Composition of Mari Olive Leaf Cultivated in Iran  Nutrition and Food Sciences Research  5  39-46  2018
M Naderi, J Farmani, L Rashidi   The impact of saturated monoacylglycerols on the oxidative stability of Canola oil under various time/temperature conditions  Grasas y Aceites  69  267  2018
 M Naderi, J Farmani, L Rashidi  Physicochemical and Rheological Properties and Microstructure of Canola oil as Affected by Monoacylglycerols  Nutrition and Food Sciences Research  5 31  2018 
Naderi, M. 1 , Farmani, J.  , Rashidi, L  Structured sunflower oil: the evaluation of Crystallization kinetic and microstructure  محله علوم و صنایع غذایی ایران (JFST) 15  293  2018 
 S Khadem, L Rashidi, M Homapour  Antioxidant capacity, phenolic composition and physicochemical characteristics of whole olive stone oil extracted from different olive varieties grown in Iran  European Journal of Lipid Science and Technology   121  1800365  2019
S Hoseini, L Rashidi, M Homapour   nvestigation ofi polyphenolic compounds and antioxidant properties of black peel pomegranate Juice cultivar (Punica granatum) in Saveh  Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology   14  99  2019
 Maryam Jalili, Ladan Rashidi, Hamid Rashidi Nodeh  To Investigate the Physicochemical Properties of Cold Pressed Sesame Oil  Iranian Journal of Biosystems Engineering  50  581  2019
 YJ Hukerdi, MHF Nasri, L Rashidi, M Ganjkhanlou, A Emami  Supplementing kids diet with olive leaves: Effect on meat quality  Small Ruminant Research   193  10258  2020
 M Jalili, J Selamat, L Rashidi  Effect of thermal processing and traditional flavouring mixture on mycotoxin reduction in pistachio  World Mycotoxin Journal   13 381  2020 
 S Belgheisi, A Motamedzadegan, J Milani, L Rashidi, A Rafe  Physicochemical characterization of different tomato commercial cultivars grown in Iran  Journal of food science and technology   98  73 2020 
 Z Golmohamadi, M Jalili, L Rashidi  Study of Fatty Acids Profile, Antioxidant Activity Properties and Polyphenol Compounds of Loquat Leaf  Iranian Journal of Biosystems Engineering   50 863  2020 
 ژیلا شعبانی، لادن رشیدی، زهرا پیراوی ونک، زهرا غلامی  مقایسه شاخص پایداری اکسیداتیو، اندیس پراکسید، و یدی با نوع مقدار و فعالیت آنتی اکسیداتیو آنتی اکسیدان های سنتزی استخراجی از روغنها خوراکی  فصلنامه نواوری در علوم و فناوری غذایی  4  139  2020
 Abhishek Dutt Tripathi, Veena Paul, Aparna Agarwal, Ruchi Sharma, Fataneh Hashempour-Baltork, Ladan Rashidi, Kianoush Khosravi Darani  Production of polyhydroxyalkanoates using dairy processing waste–a review  Bioresource Technology  326 124735   2021
 l. rashidi  Different nano-delivery systems for delivery of nutraceuticals  Food Bioscience   43  10258  2021
 M Kazempour-Samak, L Rashidi, M Ghavami, A Sharifan, F Hosseini  Antibacterial and antioxidant activity of sour cherry kernel oil (Cerasus vulgaris Miller) against some food-borne microorganisms  Journal of Food Measurement and Characterization   15 4686  2021 
M Kazempour-Samak, L Rashidi, M Ghavami, A Sharifan, F Hossein   Sour cherry (Cerasus vulgaris Miller) kernel oil as the novel functional edible oil: Sensory evaluation and antioxidant and physicochemical properties  Journal of Food Quality  2021 5529613  2021
 K Mommenian, L Rashidi, M Homapour  Study of Physicochemical Properties of Extra Virgin Olive Oil Extracted from Koroneiki Variety in the Golestan Province durin Storage  Iranian Journal of Biosystems Engineering   52 311  2021
 Farshid Fatahnia, Ali Khatibjoo, Hamidreza Mirzaee Alamoti, Ladan Rashidi, Nasim Rahimi, Safora Yousefinejad  Effect of using different levels of tannic acid on in vitro ruminal fermentation parameters and fatty acid profile  Journal of Animal Science Research  31 37-50   2021
 M Jalili, L Rashidi  To Investigate the Quality of Olive Oils Distributed in the Market Based on the Determined Specifications in the National Standard of Iran  Journal of Food Research   31 161  2021
 J GHARAGOZLOO, A Rahmani, M HOMAPOOR, L Rashidi  The Physical Changes of Olive Fruit and Physicochemical Properties of Extra Virgin Olive Oil of Roughani Variety Cultivated in Golestan Province During the Maturation Period  Iranian Journal of Biosystems Engineering  52 95   2021
 M Kazempour-Samak, L Rashidi, M Ghavami, A Sharifan, F Hosseini  Antibacterial and antioxidant activity of sour cherry kernel oil (Cerasus vulgaris Miller) against some food-borne microorganisms [Erratum: February 2022, v. 16 (1); p. 804]  Journal of food measurement & characterization  16 804  2021
 زهره حبیبی شرف اباد، مهدی حسینی فرهی، مسلم عبدی پور، عبدالصمد کلیدری، لادن رشیدی  ارزیابی برخی ویژگی‌های ریخت‌شناسی، درصد اسانس و نسبت برابری زمین در الگوهای مختلف کشت مخلوط خردل سیاه و اسطوخودوس  علوم و فنون باغبانی ایران  ۳  ۲۳۷  ۱۴۰۰
 Ladan Rashidi, Rezgar Faraji Sarabmirza, Parham Joolaei Ahranjani, Binta Hadi Jume, Zahra Gholami, Hamid Rashid Nodeh  Dispersive clean‐up process based on a magnetic graphene oxide nanocomposite for determination of 2‐glycerol monopalmitate in olive oil prior to GC‐FID and GC‐MS analysis  Journal of the Science of Food and Agriculture  102  995  2022
 S Pourghorban, L Yadegarian, M Jalili, L Rashidi  Comparative Physicochemical, Microbiological, Antioxidant, and Sensory properties of pre‐and post‐fermented yoghurt enriched with olive leaf and its extract  Food Science & Nutrition  10 751  2022 
 Zohreh Habibi Sharafabad, Moslem Abdipour, Mehdi Hosseinifarahi, Abdolsamad Kelidari, Ladan Rashidi  Integrated humic acid and vermicomposting changes essential oil quantity, and quality in field-grown Lavandula angustifolia L. intercropped with Brassica nigra L.  Industrial Crops and Products   178 114635  2022
 L Rashidi, F Ganji, F Dezfoulian  Amine-functionalized and non-functionalized mesoporous silica nanoparticles as the delivery system for tertiary butylhydroquinone (TBHQ)  Journal of Porous Materials  -11 2022 
 L Rashidi, HR Nodeh, S Shahabuddin  Determination of Vitamin D3 in the Fortified Sunflower Oil: Comparison of Two Developed Methods Food Analytical Methods  15 330  2022 
Mona Fathi, Fakhri Sadat Hosseini, Reyhane, Ramezani, Ladan Rashidi
 Optimized Enzymatic Hydrolysis of Olive Pomace Proteins Using Response Surface Methodology  APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY  79-90  2022
 مهدی نادری ، امان محمد ضیائی فر* ، لادن رشیدی*  ، سید مهدی جعفری   مطالعه رفتار فیزیکی‌شیمیایی و رئولوژیکی اولئوژل هیبریدی برپایۀ مونوآسیل‌گلیسرول و کربوکسی متیل سلولز  علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران  1 65  1401 
   
     

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
 لادن رشیدی، قاسمعلی محبعلی ، جعفر توفیقی داریان، بهنام راسخ، محمد رضا طلایی و اشک کی تاش  حذف بیوکاتالیتیک گوگرد از مشتقات آلکیله دی بنزوتیوفن  نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران تهران ایران سخنرانی 1383
 H. Abbasi, K. Rezaei, L. Rashidi  Fatty acid composition of the essential pills extracted from pomegranate seeds  AOCS Annual meeting & EXPO استکهلم   سوئد  پوستر 2011
 لادن رشیدی، کیانوش خسروی دارانی  مقایسه گوگردزدایی هوازی و بی هوازی:متابولیسم، سرعت و ریزسازواره های درگیر  ششمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران  تهران  ایران  سخنرانی  1388
 سمیرا لطفی، محمد پازوکی، امیر حسین زمانیان، امین حجازی، لادن رشیدی،   تولید زیست دیزل از جلبک، راهکاری برای کاهش بیولوژیکی دی اکسید کربن  اولین کنفرانس بازار کربن و مکانیسم توسعه پاک در پتروشیمی و صنایع مرتبط  تهران  ایران  سخنرانی  1388
 J. Modarresi, MH Fathi Nasri, O. Dayyani, L. Rashidi, M. Danesh Mesgaran and H. Farhangfar  The effect of feeding pomegranate seed pulp on dry matter intake and performance of Iranian crossbred goats  BSAS Annual Conference   -  هلند  پوستر  2011
 لادن رشیدی، ابراهیم واشقانی فراهانی، فریبا گنجی، خسرو رستمی، مسعود فلاح پور  کاربرد نانوذرات مزوپروس سیلیکا به عنوان سامانه حمل آنتی اکسیدان های طبیعی  هشتمین همایش ملی بیوتکنولوژی.   تهران  ایران  سخنرانی  1392
 زهرا پیراوی ونک، لادن رشیدی، سارا نانوازده  تعیین خلوص روغن های تهیه شده به روش پرس سرد با استفاده از مقدار اسیدهای چرب ترانس و استیرن  بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  تهران  ایران  سخنرانی  1392
 غلامحسین قاسمی، محمدحسن  فتحی نسری، سید جلال مدرسی، لادن رشیدی،  تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک ، تولید و ترکیبات شیرهای بز آمیخته خراسان جنوبی  ششمین کنگره علوم دامی ایران  تبریز  ایران  سخنرانی  1393
 Sude Iraji, Fariba Ganji, Ladan Rahsidi. Ebrahim Vasheghani Farahani  Study of Gallic acid loading into modified mesoporous silica nanoparticle as a novel  Asian Nano Forum Conference  کیش  ایران پوستر  1393
 Sude Iraji, Fariba Ganji, Ladan Rahsidi. Ebrahim Vasheghani Farahani  Functionalized mesoporous silica nanoparticles as a novel antioxidant delivery system  1.     the 15th Irania National Congress of Chemical Engineering. University of Tehran

 تهران  ایران  سخنرانی  1393
 علی امامی، محمد حسن فتحی نسری، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی، لادن رشیدی  اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار در جیره عملکرد بزغاله های مهابادی  ششمین کنگره علوم دامی   تبریز  ایران  سخنرانی  1393
 علی امامی، محمد حسن فتحی نسری، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی، لادن رشیدی اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار در جیره بر خصوصیات لاشه و هزینه تولید گوشت بزغاله های مهابادی  ششمین کنگره علوم دامی   تبریز  ایران  سخنرانی  1393
غلامحسین قاسمی، محمدحسن  فتحی نسری، سید جلال مدرسی، لادن رشیدی،   تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت انتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی.   ششمین کنگره علوم دامی  تبریز  ایران  سخنرانی  1393

 زینب علی پناهی

فرشی فتاح نیا

گلناز توسلی

هوشنگ جعفری

یحیی محمدی

لادن رشیدی

 اثر جیره حاوی میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر ترکیب شیر و فراسنجه های شکمبه بزهای شیرده در اوایل دوران شیردهی

 هفتمن کنگره علوم دامی

تهران

ایران 

سخنرانی 

1395 

 زینب علی پناهی

فرشی فتاح نیا

گلناز توسلی

هوشنگ جعفری

یحیی محمدی

لادن رشیدی

 اثر جیره حاوی میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر گوارش پذیری مواد مغذی و متبولیت های خون بزهای شیرده در اوایل دوران شیردهی  هفتمن کنگره علوم دامی  تهران  ایران  سخنرانی  1395
Mahmmonir Karimzadeh, Fariba Ganji, Ladan Rahsidi. Mitra Ahmadi  Loading of Rivastigmine Tatrtarate into Mesoporous Silica Nanoparticles for Alzheimer's disease Treatment  Asian Nano Forum Conference  کیش  ایران  پوستر  
 J Modarresi, M H Fathi Nasri, O Dayyani, L Rashidi, M Danesh Mesgaran and H Farhangfar  The effect of feeding pomegranate seed pulp ondry matter intake and performance of Iranian crossbred goats  BSAS  - هلند   پوستر  2012
 فرزاد قرائتی، فریبا گنجی، لادن رشیدی، جهانگیر عرب،  بهینه سازی روش های مختلف استخراج ترکیبات پلی فنولی از برگ زیتون نهمین کنگره گیاهان علوم دارویی  تهران  ایران  سخنرانی  1394
 مینا علوی - نادیا احمدی - لادن رشیدی -قاسم فدوی  ررسی میزان بتاکاروتن موجود در هویج های کشت شده در مناطق مختلف استان اصفهان.  بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران   قوچان  ایران سخنرانی   1394
 مینا علوی - نادیا احمدی - لادن رشیدی-قاسم فدوی 
 شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس حاصل از گیاه بیدمشک  بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران   قوچان  ایران  سخنرانی  1394
 سونا رسولیان شبستری، مهرناز امینی فر، لادن رشیدی،  بررسی اثرات روش های مختلف تغلیظ سازی روی محتوای فنلی عصاره تغلیظ شده گریپ فروت   مرکز همایش های بین المللی رازی، چهارمین کنگره ملی گیاهان دارو

 تهران ایران   سخنرانی  1394
 سوده ایرجی-فریبا گنجی-لادن رشیدی-ابراهیم واشقانی فراهانی،  کاربرد نانو ذرات مزومتخلخل سیلیکای عامل دار شده در کنترل و درمان سرطان.  دومین همایش ملی و کارگاه های تخصصی- دانشگاه خوارزمی  تهران  ایران  سخنرلنی  1394
محمد حسن فتحی نسری، علی امامی، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی، لادن رشیدی  اثر افزودن تفاله دانه انار به جیره بر وضعیت سامانه آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری،  دومین همایش ملی مدیریت بهداشت دام  شیراز  ایران  سخنرانی  1394
 علی پاکباز

محمدجمال سحرخیز

لادن رشیدی

علی اکبر کامگار حقیقی
 اثر تنش خشکی بر عملکرد میوه، اسانس، روغن ثابت، و ترکیبات متشکله آنها در گیاه دارویی زنیان  دومین همایش ملی تنش های محیطی در گیاهان  کرمان ایران  سخنرانی  1394
 سوده ایرجی-فریبا گنجی-لادن رشیدی-ابراهیم واشقانی فراهانی  بررسی نانو ذرات عامل دار شده سیلیکا حاوی آنتی اکسیدان طبیعی در درمان بیماری آلزایمر  دانشگاه خوارزمی  تهران  ایران  سخنرانی  2015
 Ladan Rashidi, Ebraim Vasheghani Farahani, Fariba Ganji, Khosrow Rostami  , Loading of poorly – water soluble antioxidant into spherical mesoporous silica nanoparticles  Asian Nano Forum Conference  کیش  ایران  پوستر  2015
 Sude Iraji, Fariba Ganji, Ladan Rashidi, Ebrahim Vasheghani-Farahani  Natural antioxidant therapies for alzaimers disease based on functionalized mesoprorous silica nanoparticles  first international and 9th national biotechnology congress Islamic republic of Iran  تهران  ایران  سخنرانی 2015
 Ladan Rashidi, Zahra Gholam, Zhila Shabani, ,   Study and Control of added synthetic antioxidants in the kids of vegetable oils, the 16th AOCS annual Meeting  استکهلم  سوئد  سخنرانی  2015
 Farzad Gharaati, Fariba Ganji*, Ladan Rashidi, Jahangir Arab  Optimization of Loading of Caffeic Acid into Synthetic  Functionalized and Non-fucntionalize Mesoporous Silica  Nanoparticle  NanoparticleThe 9 th International Chemical Engineering Congress & Exhibition (IChEC 2015) Shiraz  شیراز  ایران  سخنرانی  2015
 Sude Iraji, Ladan Rashidi, Fariba Ganji,    Study of cytotoxicity properties of functionalized mesoporous silica nanoparticles on different cell lines.  ICNS6  تهران  ایران  سخنرانی  2015
 سید روح الله صدیقی رنانی، سید علی تبعیدیان، لادن رشیدی  

 اسید لینولئیک مزدوج ( CLA) و اثر آن بر ایمنی،خصوصیات آنتیاکسیدانی،خصوصیات گوشت در جیره جوجههای گوشتی

 چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی  رم  ایتالیا  سخنرانی  ۲۰۱۵

 سمیرا پورقربان، لادن رشیدی، لیندا یادگاریان

 

بررسی ارزیابی حسی ماست غنی شده با برگ زیتون

 کنگره بین المللی نوآوری در مهندسی و توسعه تکنولوژی   تبریز  ایران  سخنرانی  ۱۳۹۵
 مهدیه علیجان نژاد، مسعود هماپور، لادن رشیدی.   بررسی ویژگی شیمیایی زیتون رقم زرد شیراز طی دوره رسیدگی.  چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست  تهران  ایران  سخنرانی  1397
 لادن رشیدیُ نادیا احمدی  

 تهیه نانوامولسیون اسانس پونه (.Mentha longifolia L) و بررسی ویژگی های آن

 سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  تهران ایران   سخنرانی ۱۳۹۸ 
 منا فتحی، فخری سادت حسینی و لادن رشیدی  استفاده از روش سطح پاسخ به منظور بهینهسازی درجه هیدرولیز پروتئین میوه زیتون

 سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

 تهران

 ایران

سخنرانی 

 ۱۳۹۸

 لادن رشیدیُ نادیا احمدی

 بررسی پکتین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر پایداری و برخی ویژگی های امولسیون روغن در اب

 سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  تهران  ایران  سخنرانی  ۱۳۹۸
 یدالله جبالبارزی هوکردی، محمد حسن فتحی نسری، لادن رشیدی، مهدی گنجخانلو  اثر برگ زیتون بر افزایش غلظت اسید لینولئیک مزدوج چربی شیر  همایش ملی کشاورزی و سلامت   جیرفت ایران   سخنران  1398

د)پروژه های تحقیقاتی

     
عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
Biodesulfurization of Crude oil and its distillates   همکار  پژوهشگاه صنعت نفت
اتمام
شرکت در آزمون بین آزمایشگاهی آنالیز اسیدهای چرب روغن زیتون شورای بین المللی روغن زیتون ( IOC) و تایید آزمون انجام شده و ادامه فعالیت و انجام آزمون های رینگ تست بر روی نمونه های ارسالی   همکار   سازمان ملی استاندارد   اتمام
شرکت در آزمون های بین آزمایشگاهی FAPAS و ISO/TC34/SC11   همکار    سازمان ملی استاندارد  در تداوم 
استاندارد سازی اندازه گیری پایداری روغن به وسیله روشهای آزمون OSI، رنسیمت و آون (موسسسه استاندارد سال 2001)   همکار  سازمان ملی استاندارد   اتمام 
طرح پژوهشی اندازه گیری میزان هیدروکربن های حلقوی در روغن ها و چربی های خوراکی   همکار  سازمان ملی استاندارد-پژوهشکده غذایی   اتمام
تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر ترکیب اسیدهای چرب و غلظت اسیدهای چرب کونژوگه شیر بز خراسان جنوبی   همکار  دانشگاه بیرجند   اتمام 
 بررسی و کنترل کاربرد آنتی اکسیدان های سنتزی موجود در انواع روغن های گیاهی مورد استفاده در خانوار مجری 
سازمان ملی استاندارد-پژوهشکده غذایی   اتمام 
تعیین تقلبات در شیر و فراورده های لبنی   همکار  پژوهشگاه استاندارد   اتمام 

 بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیر شترخام  همکار  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 اثر تانن قابل هیدرولیز بر بیوهیدروژناسیون اسیدهای چرب غیر اشباع در جیره های حاوی دانه سویای اکسترود شده و کنستانتره بالا در شرایط آزمایشگاه  همکار  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
استخراج و تعیین مقدار آنتی اکسیدان های موجود در برگ 10 واریته درخت زیتون  مجری پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن حاصل از دو رقم زیتون روغنی و زرد طی دوران رسیدگی میوه آنها  مجری پژوهشگاه استاندارد
 اتمام
 غنی سازی روغن آفتابگردان با ویتامین D و جایگزینی آنتی‏اکسیدان‏های سنتزی رایج با آسکوربیل پالمیتات  مجری شرکت صنعت غذایی کوروش   اتمام
 میزان استرول های گیاهی در شیرهای طعم دار کاکائو و نارگیل به عنوان شاخص اصالت سنجی.  همکار  شرکت فراورده های لبنی تین (دامداران)  اتمام
 بررسی ناخالصی های روغن های گیاهی با استفاده از روش های دستگاهی و بیوتکنولوژی (طرح ماموریت محور)  همکار  پژوهشگاه ژنتیک  اتمام
طرح تعیین میزان استرول های گیاهی در شیرهای طعم دار کاکائو و نارگیل به عنوان شاخص اصالت سنجی  همکار پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 بررسیاسترول های گیاهی شیر طعم دار کاکائو و نارگیل به عنوان شاخص اصالت سنجی همکار   پژوهشگاه استاندارد اتمام 
 بررسی برخی از ویژگی های ترکیبی و کیفی کره کاکائو به منظور تعیین شاخص های مناسب ارزیابی  همکار پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 تعیین اولویت های آموزشی کارکنان سازمان ملی استاندارد، کارشناسان استاندارد، و مدیران کنترل کیفیت  همکار  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 بررسی و پایش زیرالنون در روغن ذرت   همکار  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 طراحی و راه اندازی روش ارزیابی سمیت نانوذرات نقره با استفاده از کشت سلول  همکار  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 راه اندازی آزمون خورندگی /تحریک زایی حاد پوستی به روش درون تنی  همکار  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 ارزیابی ریسک میزان اسید لوریک موجود در رژیم های غذاییبر بروز بیماری های قلبی با مطالعه حیوانات آزمایشگاهی   همکار  پژوهشگاه استاندارد- دانشگاه شهید بهشتی  اتمام
 اندازه گیری باقی مانده حلال هگزان در پروتئین سویا و روغن‏ها و چربی‏های خوراکی  مجری  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات بیوفنلی روغن‏های زیتون استحصال شده از تک واریته‏های آربکین، کروناکی، و مانزالیلا در شهرستان رودبار  مجری  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 اندازه گیری و پایش باقی‏مانده اکسید اتیلن پس از سترونی در وسایل پزشکی (دستاورد: راه اندازی روش آزمون)
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 آزمایشگاه همکار شدن شورای بین المللی زیتون در سال 1398
مجری
پژوهشگاه استاندارد
اتمام

بهینه‌سازی و تعیین آنتی ‏اکسیدان‏های آسکوربیل پالمیتات  و توکوفرول به جای TBHQ در روغن آفتابگردان 

 مجری  ایران فریکو-پژوهشگاه استاندارد اتمام 
 اندازه گیری قندها در عسل به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   مجری  پژوهشگاه استاندارد  اتمام

 اندازه‏گیری مونوکلروپروپان دی‏ال‏ها (2-MCPD و 3-MCPD) در روغن زیتون، و انواع روغن‏های پالایش شده (راه اندازی و اندازه گیری برای اولین بار در کل کشور)

مجری

 پژوهشگاه استان

-گلستان زیتون البرز
 اتمام

فرمولاسیون ناگت و سوسیس ماهی و تعیین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی محصول تولید شده

مجری  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 تولید عرقیات و اسانس های روغن های گیاهی (راه اندازی آزمایشگاه برای تولید) 
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  اتمام
 

تولید ماده مرجع روغن زیتون برای تعیین ویژگی‏های ترکیب اسید های چرب و استرول

 مجری  کیمیا شیمی سبز- پژوهشگاه استاندارد
 اتمام
 

بررسی تاثیر افزودن عصاره محلول در روغن چای سبز بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و تعیین روش اندازه‏گیری

 مجری  شرکت صنعتی بهشهر
 اتمام

بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد سرطانی آب مغناطیسی تولید شده در هرم

 همکار ابداعات صنعتی طلوع
 اتمام
  بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن استخراج شده از تخم واریته مختلف خربزه

 همکار  پژوهشگاه استاندارد/شرکت گلستان البرز  اتمام
ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش‌شده به منظور تدوین استاندارد ملی همکار
 معاونت ریاست جمهوری
 اتمام
 مطالعه مقایسه ای سمیت سلولی نانو ذرات اکسید روی در سلول های  L-929 و Hep-G2  با استفاده از روش نوترال رد  همکار  پژوهشگاه استاندارد
 اتمام
 استقرار سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد 17025 در برخی از آزمایشگاه‌های پژوهشگاه استاندارد
 همکار  پژوهشگاه استاندارد
 اتمام
 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب

 ارزیابی حسی روغن زیتون-راهنمای انتخاب، آموزش و پایش ارزیابان مهارت دیده روغن زیتون بکر

روش آـزمون

۱۳۹۳

 راهنمای سیستم مدیریت کیفیت برای صنعت روغن زیتون- واحد های پالایش کننده

 راهنما

۱۳۹۴

 روغن زیتون- روش همگانی تشخیص وجود سایر روغن‏ها در انواع روغن زیتون، تجدید نظر اول

 روش آزمون

۱۳۹۴

 روغن‏ها و چربی‏های گیاهی و حیوانی-اندازه‏گیری عدد آنیزیدین- روش آزمون-تجدیدنظر دوم

 روش آزمون

۱۳۹۵

 روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی-اندازه‏گیری پایداری اکسیداتیو (روش تسریع شده)- روش آزمون-تجدیدنظر دوم

 روش آزمون

۱۳۹۵

 سیستم مدیریت کیفیت برای واحدهای بسته بندی روغن زیتون- راهنما

 راهنما

۱۳۹۵

 سیستم مدیریت کیفیت برای صنعت روغن زیتون- کارخانه‏های روغن‏کشی زیتون-راهنما

راهنما 

۱۳۹۴

 روغن زیتون- طیف¬سنجی نوری در ناحیه فرابنفش(اندازه¬گیری ضریب خاموشی)-روش آزمون تجدیدنظر اول

 راهنما

۱۳۹۴

 روغن‏ها و چربی‏های حیوانی و گیاهی- اندازه‏گیری آنتی‏اکسیدان های افزوده شده سنتزی در روغن‏های خوراکی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)- روش سریع

 روش آزمون

۱۳۹۴

 زیست فناوری- واکاوی زیست نشانگرهای مولکولی-تعاریف کلی و الزامات شناسایی ریزآرایه توالی‏های خاص نوکلئیک اسید

 روش ازمون

۱۳۹۴

 روغن زیتون- اندازه‏گیری محتوای الکل‏های آلیفاتیک و تری¬ترپنیک به روش کروماتوگرافی گازی- روش آزمون

 روش ازمون

۱۳۸۸

 روغن کنجد آیین کار تولید بهداشتی

آیین کار 

۱۳۹۷

 روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی- اندازه گیری ناخالصی های نامحلول

 روش ازمون

۱۳۹۷

 -بیوتکنولوژی- تاثیرات زیستی و سرنوشت محیطی

 واژه نامه

 ۱۳۸۶

 بیوتکنولوژی- -زیست تخریب پذیری وسمیت بومی روغن های روان کننده 

 واژه نامه

 ۱۳۸۶

 چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی-اندازه گیری مقدار ایزومرهای ترانس اسید چرب در چربی ها و روغن های گیاهی- با استفاده از کروماتوگرافی گازی

 -روش آزمون

۱۳۸۶

 روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی-تعیین مقدار استیگما استادی ان ها در روغن های گیاهی-قسمت دوم -با استفاده از روش کروماتو گرافی مایع با کارائی بالا- 

 روش آزمون

۱۳۸۷ 

 چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی-اندازه گیری مقدار استیگما استا دی ان ها در روغن های گیاهی-قسمت اول -با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی موئینه(روش آزمون مرجع)-

 روش ازمون

 ۱۳۸۶

 روغن ها وچربی های حیوانی و گیاهی-تعیین پایداری روغن ها وچربی های خوراکی در برابر اکسیداسیون (پایداری اکسیداتیو)-روش تسریع شده-

  روش ازمون

 ۱۳۸۶

 دانه های روغنی -کاهش مقدار نمونه آزمایشگاهی به آزمایه

  روش ازمون

۱۳۸۵

 کنجاله دانه های روغنی -اندازه گیری مقدار روغن-قسمت اول-روش استخراج با حلال هگزان (یا اتر نفت سبک)-

  روش ازمون

۱۳۸۶

 کنجاله دانه های روغنی -اندازه گیری مقدار روغن-قسمت دوم-روش استخراج با حلال هگزان (یا اتر نفت سبک)-

  روش ازمون

 ۱۳۸۶

 روغن ها  و چربی های حیوانی و گیاهی-معادل های کره کاکائو در کره کاکائو و شکلات ساده-قسمت2-تعیین مقدار معادل های کره کاکائو12961

  روش ازمون

 ۱۳۸۷

 روغن ها  و چربی های حیوانی و گیاهی-معادل های کره کاکائو در کره کاکائو و شکلات ساده-قسمت1-تعیین مقدار معادل های کره کاکائو12961

  روش ازمون

 ۱۳۸۷

 روغن زیتون -اندازه گیری مقدارموم به وسیله کروماتوگرافی گازی با ستون مویینه 

 روش ازمون

 ۱۳۸۷

 روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی -اندازه گیری مقدار مونوآسیل گلیسرول ها،دی آسیل گلیسرول ها،تری آسیل گلیسرول ها و گلیسرول به وسیله کروماتوگرافی اندازه -ویژه با کارائی بالا-روش آزمون

 روش ازمون

 ۱۳۸۷

 روغن زیتون -اندازه گیری مقدار استیرن ها در روغن های گیاهی تصفیه شده 

 روش ازمون

۱۳۸۷ 

 تجهیزات خدماتی مواد غذایی 

 واژه نامه

 ۱۳۸۷

 مهندسی ریزفرایند

 واژه نامه

 ۱۳۹۲

 فرآیندهای غشایی میکروفیلتراسیون،اولترافیلتراسیون،نانوفیلتراسیون و اسمز معکوس 

 واژه تامه

 ۱۳۹۲

 بیوتکنولوژی -بررسی سم زدایی میکروبی از آب یا خاک آلوده به مواد شیمیایی با استفاده از روش آزمون سمیت توسط باکتری آبزی نورزا-

 روش ازمون

 ۱۳۸۸

 بیوتکنولوژی -بررسی زیست پالایی به عنوان روش واکنشی نسبت به نفت پخش شده در روی زمین 

 راهنما

 ۱۳۸۹

 بیوتکنولوژی-زیست پالایی

 واژه نامه

 ۱۳۹۰

 روغن زیتون -اندازه گیری مقدار الکل های آلیفاتیک به وسیله کروماتوگرافی گازی با استفاده از ستون مویینه -روش آزمون-تجدیدنظر اول

 زوش ازمون

 ۱۳۹۵

 بیوتکنولوژی -راهنمای بررسی زیست پالایی بی هوازی به عنوان یک روش کاهش آلاینده های شیمیایی بر روی زمین

 روش امون

۱۳۸۶

 بیوتکنولوژی- معیارهای کارایی گنجایه ها- قسمت اول- معیارهای کارایی عمومی

 روش ازمون

 ۱۳۹۳

 بیوتکنولوژی- معیارهای کارایی گنجایه ها- قسمت دوم- ابزارهای حفاظت فشار

ویژگی ها

 ۱۳۹۳

بیوتکنولوژی- معیارهای کارایی گنجایه ها- قسمت سوم- گنجایه های فشار شیشه ای، 

ویژگی ها

 ۱۳۹۳

 بیوتکنولوژی- معیارهای کارایی گنجایه ها- قسمت چهارم- زی واکنش گاه¬ها، 

 ویژگی ها

 ۱۳۹۳

 بیوتکنولوژی- معیارهای کارایی گنجایه ها- قسمت پنجم- مخزن های کشتن

 ویژگی ها

 ۱۳۹۳

 بیوتکنولوژی- معیارهای کارایی گنجایه ها- قسمت ششم- ستون های کروماتوگرافی

 ویژگی ها

 ۱۳۹۳

 بیـوتکنولوژی- معیارهای کارایی برای متلاشی‏کننده های سلولی، 

 ویژگی ها

 ۱۳۹۳

 بیوتکنولوزی- تاثیرات زیستی و سرنوشت محیطی-تجدیدنظر اول

 واژه نامه

 ۱۳۹۲

 روغن زیتون- آماده سازی متیل استرهای اسید چرب از روغن زیتون و تفاله آن- روش آزمون، 

 روش ازمون

 ۱۳۹۳

 روغن زیتون- آماده سازی متیل استرهای اسید چرب از روغن زیتون و تفاله آن- روش آزمون،تجدیدنظر اول 

روش ازمون 

 ۱۳۹۵

 بیوتکنولوژی- آزمایشگاه هایی برای تحقیق، توسعه و آنالیز- راهنمایی در مورد مهارسازی گیاهان تغییرژن یافته

 راهنما

 ۱۳۹۴

   ارزیابی حسی روغن زیتون- راهنمای انتخاب، آموزش و پایش ارزیابان مهارت دیده روغن زیتون بکر

 راهنما

 ۱۳۹۳

  زیست فناوری- واکاوی زیست نشانگرهای مولکولی-تعاریف کلی و الزامات شناسایی ریزآرایه توالی‏های خاص نوکلئیک اسید

 راهنما

 ۱۳۹۴

 زیست فناوری- روشهای آزمون درزبندی نشتی 

 راهنما

 ۱۳۹۴

 سیستم مدیریت کیفیت برای صنعت روغن زیتون- واحد های پالایش کننده

 روش ازمون

 ۱۳۹۵

 سیستم مدیریت کیفیت برای واحدهای بسته بندی روغن زیتون

 روش ازمون

 ۱۳۹۵

 سیستم مدیریت کیفیت برای صنعت روغن زیتون- کارخانه‏های روغن‏کشی زیتون-

 روش ازمون

 ۱۳۹۵

روغن زیتون- طیف¬سنجی نوری در ناحیه فرابنفش(اندازه¬گیری ضریب خاموشی)-روش آزمون تجدیدنظر اول

 روش ازمون

 ۱۳۹۵

  روغن­ زیتون- ارزیابی ارتباط ترکیب تری آسیل گلیسرول (TAG) با ترکیب اسید چرب   روش ازمون  ۱۳۹۹
 

مواد غذایی- بیشینه حد مجاز (رواداری) 3- منوکلروپروپان دی‏ال (3-MCPD)‏، استرهای اسید چرب 3-MCPD  و استرهای اسید چرب گلیسیدیل

   
 روغن‏ها و چربی‏های گیاهی و حیوانی-اندازه‏گیری عدد آنیزیدین- روش آزمون اصلاحیۀ شمارۀ    
 روغن زیتون اندازه گیری محتوای موم ها، متیل استرهای اسید چرب و اتیل استرهای اسید چرب به وسیله کروماتوگراف گازی- روش آزمون    
     

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
سازمان ملی استاندارد   آزمونهای روغن ها و چربی های خوراکی   1387 
پژوهشگاه استاندارد   کروماتوگرافی گازی   1392 
پژوهشگاه استاندارد   کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا   1392
 دانشگاه آزاد گوهردشت  میکروبیولوژی بیوتکنولوژی   1394-1395
  دانشگاه آزاد گوهردشت  فرایندهای فرادست  1397-1398
  دانشگاه آزاد گوهردشت  توسعه سویه های صنعتی  1398-1399-1400
  دانشگاه آزاد گوهردشت  فرایندهای فرودست  1400-1401
  دانشگاه آزاد گوهردشت  فرایندهای فرادست  1400-1401
 دانشگاه تهران  تکنولوژی روغن   ترم دوم 1397
 دانشگاه الزهرا  کاربرد مهندسی در بیوتکنولوژی   1395-1396
 دانشگاه الزهرا  کاربرد مهندسی در بیوتکنولوژی   1396-1397
 دانشگاه الزهرا  مهندسی متابولیک  1400-1401
 دانشگاه ازاد گوهردشت
 فرایندهای فرودستی 
 1401-
  دانشگاه ازاد گوهردشت  توسعه سویه های صنعتی  1401

سوابق فعالیت های اجرایی 

             
سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
مسئول آزمایشگاه روغن ها و چربی های خوراکی   مسئول   پژوهشکده غذایی و کشاورزی   1390  تاکنون
 دبیر کمیته فرعی میوه و دانه های روغنی دبیر   پژوهشکده غذایی از 1386تاکنون
کمیته فرعی متناظر روغن ها و چربی های خوراکی   عضو  پژوهشکده غذایی و کشاورزی   از 1386تاکنون
دبیر کدکس روغن ها و چربی های خوراکی   دبیر  پژوهشکده غذایی و کشاورزی   از 1387تا1388
کدکس روغن ها و چربی های خوراکی   نایب رئیس پژوهشکده غذایی و کشاورزی   1388 تاکنون
 رئیس کمیته ایزو TC194  رئیس  پژوهشکده غذایی و کشاورزی  1399 تاکنون  
مسئول گروه نانوبیوتکنولوژی/نانوتکنولوژی مواد غذایی   مسئول اجرایی   پژوهشکده غذایی و کشاورزی   1391 تاکنون
مدیر اجرایی دوازدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری   مدیر اجرایی   پژوهشکده غذایی و کشاورزی   27 اذر 1390
آزمایشگاه لبنیات   مسئول  پژوهشکده غذایی و کشاورزی   1387-1389 
مدیر گروه سم شناسی  مدیر اجرایی  پژوهشکده غذایی و کشاورزی  1399 تاکنون  

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
فارغ اتحصیلی کارشناسی ارشد   رتبه اول دانشگاه تربیت مدرس   ریاست دانشگاه   ۱۳۸۳
هفته پژوهش   رتبه اول سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   ریاست سازمان    ۱۳۸۷
هفته پژوهش   مقالات isi   سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   ریاست سازمان   ۱۳۸۸
هفته پژوهش   رتبه اول   سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   ریاست سازمان   ۱۳۸۹
هفته پژوهش   رتبه اول   سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   ریاست پژوهشگاه   ۱۳۹۰
هفته پژوهش   رتبه دوم (پژوهشگر)   سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   ریاست پژوهشگاه   ۱۳۹۱
 هفته پژوهش  رنبه دوم   سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ریاست پژوهشگاه  ۱۳۹۴ 
 روز زن  بانوی نمونه (رتبه اول علمی و اخلاقی)   سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران  ۱۳۹۵
 هفته پژوهش  رتبه دوم  سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران  ریاست پژوهشگاه  ۱۳۹۷
         
         
         

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
زیرکمیته تجاری سازی و زیر کمیته استانداردسازی کمیته فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی عضو وزارت جهاد کشاورزی دو سال
 مسئول زیر گروه فناور های زیتون و شیمی ترکیبات دارویی آن مسئول  انجمن گیاهان دارویی  دوسال
 عضو هیات تخصصی داوران پیش دفاع دانشجویان دکترا دانشگاه آزاد اسلامی  داورتخصصی  دانشگاه ازاد
 یک سال و نیم تاکنون

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
Iranian Journal of Biotechnology   ایران داور  1سال 
African Journal of Biotechnology   افریقا داور  3سال 
تدوین استانداردهای ملی   ایران ویراستار 12 سال 
 مجله شیمی و مهندسی شیمی ایران  ایران  داور  10 سال
 Food Science and Technology  هند  داور  10 سال
 European Lipid Science and Technology  هلند  داور  8 سال
 علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران  ایران  داور  7 سال
پژوهش و نواوری درعلوم و صنایع غذایی   ایران  داور  6 سال
 نشریه علمی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران  ایران  داور  3 سال
 Critical Reviews in Food Science and Nutrition  هلند  داور  1 سال
 مهندسی بیوسیستم  ایران  داور  2 سال
       

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
 Crisis management  تخصصی  هلند-وبینار 14 جون تا  12جولای 2021
 Integrated approach to food safety:introduction   تخصصی  هلند-وبینار  14 جون تا  12جولای 2021
 Integrated approach to food safety in Iran: food fraud and defence    تخصصی  هلند-وبینار  14 جون تا  12جولای 2021
 Chemical tests Olive oil  تخصصی اسپانیا   26 تا 30 جولای 2015
 Chromatography in olive oil  تخصصی  اسپانیا  26 تا 30 جولای 2015
 Systems Biology  تخصصی مشهد-دانشگاه فردوسی   28 تا 30 می 2012
 International course on olive oil standards  تخصصی  اسپانیا  30 نوامبر تا 4 دسامبر 2009
 ارزیابی حسی روغن زیتون   تخصصی  وزارت جهاد کشاورزی و پژوهشگاه استاندارد 10 دی 1398 تا 20 دی
 food safety
 تخصصی  هلند-مجازی 1400

-        پایان نامه های دانشجویی (استاد راهنما)

  1. تعیین مقدار و نوع آنتی اکسیدان های سنتزی افزوده شده به انواع روغن های سویا، کلزا یا کانولا، کنجد، زیتون، روغن حیوانی، مخلوط، سرخ کردنی و مارگارین تولید شده در داخل و وارداتی خارج از کشور  (ژیلا شعبانی-کارشناسی ارشد (1394))
  2. تهیه و بررسی سامانه آهسته رهش گالیک اسید بر پایه نانوذرات مزومتخلخل سیلیکای پوشش داده شده با کیتوسان (سوده ایرجی -کارشناسی ارشد (1394))
  3. بررسی بارگذاری و رهایش پاداکساینده‌ی استخراج‌شده از برگ زیتون در نانوذرات مزومتخلخل سیلیکا (فرزاد قرایتی-کارشناسی ارشد- 1394)
  4.  بررسی فرایند کپسوله سازی نانوذرات مزومتخلخل سیلیکا (MSNs) بر بازدهی و کارایی آنتی­اکسیدان­های طبیعی و سنتزی (فرنوش دزفولیان-کارشناسی ارشد (1395))
  5. تهیه سامانه آهسته رهش کورکومین بر پایه­ی نانوذرات مزومتخلخل سیلیکای محبوس شده در هیدروژل هوشمند کیتوسان (میترا اسدیان-کارشناسی ارشد (1395))
  6. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته ازگیل ژاپنی (زهره گل محمدی -کارشناسی ارشد (1395))
  7. بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن استحصال شده از هسته زیتون 6 واریته استان فارس (ثمینه خادم-کارشناسی ارشد (1395))
  8. مقایسه ویژگی های پودر عصاره برگ زیتون تولید شده با دو روش خشک کردن انجمادی و پاششی و استفاده از عصاره برتر جهت بهبود ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی کره گیاهی (مارگارین) پخشینه. (گیلدا قلیج خانی-کارشناسی ارشد 1395)
  9. بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی روغن حاصل از دانه ی کدوی پوست کاغذی در استان اصفهان (مهسا صادق خان-کارشناسی ارشد 1395).
  10. بررسی ترکیبات پلی فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست و آب انار رقم پوست سیاه ساوه و تاثیر فرایند خشک کردن به روش لیوفیلیزه و تغلیظ  تحت خلا روی عصاره آب انار (ثنا حسینی، کارشناسی ارشد 1396)
  11. تولید پنی سیلین جی توسط پنیسیلیوم کرایزوژنوم با استفاده از منبع نیتروژنی بومی (پودر شربت ذرت خیسانده شده) به روش فرمانتاسیون (فرانک چراغی، کارشناسی ارشد 1397)
  12. بررسی روند تغییرات ویژگی های فیزیک وشیمیایی روغن بکر حاصل از رقم زرد در استان گلستان طی دوره رسیدگی (اعظم پیری، کارشناسی ارشد 1397)
  13. مطالعه تغییرات ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون بکر حاصل از رقم روغنی شهرستان علی آباد استان گلستان طی دوره رسیدگی (جعفر قراگوزلو، کارشناسی ارشد 1397)
  14. بررسی میزان آفلاتوکسین B1، B2 ، G1، و G2 در روغن های کنجد پرس سرد شهر تهران ( مهسا قنبری - کارشناسی ارشد 1397)
  15. تأثیر استفاده از برگ زیتون بر عملکرد، فراسنجه های خونی و  شکمبه¬ ای، وضعیت آنتی اکسیدانی و ترکیب اسیدهای چرب گوشت و شیر بزهای پرواری و شیری (1398-  دکترا) جبال بارزی
  16. بررسی کاهش مقدار اکراتوکسیندر ماتریکس کشمش توسط باکتری های پروبیوتیک (برخی سویه های لاکتوباسیلوس) _نیوشا جباری-کارشناسی ارشد-1400)
  17. بررسی پایداری اکسایشی روغن کاملینا پالایش شده حاوی اسانس های روغنی استخراج شده رزماری  , (Rosmarinus officinalis)اسطوخودوس Lavendula) sublepoidota)  و چویل(Ferulago angulata)   با دو روش تقطیر با آب و بخار (لیلا کیوانفر - دکترا- 1401)
  18. ریزپوشانی سزامول و ویتامین آ با استفاده از حامل نانوامولسیونی به منظور افزایش پایداری اکسایشی و غنی‌سازی مارگارین (شهریار یوسفی- دکترا -1401)
  19. بررسی کاهش سم زیرالنون در دانه ذرت توسط باکتری پروبیوتیک (ندا خانزاده کلاشی- کارشناسی ارشد- 1400)
  20. ررسی اثر ضد میکروبی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس اسید لاکتیس بر اشرشیا کوی و سالمونلا تیفی موریوم در شرایط آزمایشگاهی و رشد توامان در شیر (زهرا محمودی-کارشناسی ارشد- 1400)

-        پایان نامه های دانشجویی (استاد مشاور)

  1. تاثیر استفاده از دانه انار بر ترکیب اسید های چرب و غلظت اسیدهای چرب کونژوگه شیر بزهای کرکی جنوب خراسان (1390- جلال مدرسی)         
  2. بررسی خواص فیزیکو شیمیایی شیرو پنیر کردی ناحیه کردستان (رزگار فرجی-1391 )
  3. تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر ترکیب اسیدهای چرب و غلظت اسیدهای چرب کونژوگه شیر بز خراسان جنوبی 1393 (قاسمی، بیرجند)
  4. اثر افزودن مونو آسیل گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی روغن های خوراکی ( مهدی نادری بهمن 1393)
  5. بررسی اثر حرارت دهی مایکروویو و تبخیر کننده تحت خلا بر ویژگی های کنسانتره زغال اخته (بهناز نادری (1394))
  6. بررسی تاثیر افزودن برگ زیتون و عصاره آن به ماست و ارزیابی حسی ماست تولیدشده  (سمیرا پورقربان (1394))
  7. بررسی اثر روش های مختلف  تغلیظ بر ویژگی های فیتوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی کنسانتره آب گریپ فورت (سونا رسولیان شبستری (1394))
  8. اسید لینولئیک مزدوج و اثر ان بر ایمنی خصوصیات انتی اکسیدانی خصوصیات گوشت در جیره های جوجه های گوشتی (بهمن 1394 سید روح الله صدیقی)
  9. تهیه سامانه آهسته رهش ریواستیگمین بر پایه نانوذرات مزومتخلخل سیلیکا برای درمان آلزایمر (ماه منیر کریم زاده (1394)
  10. بهینه سازی استخراج پلی ساکارید از برگ زیتون با روش اولتراسونیک و تعیین ویژگیهای آن (سمیه سعادتمند (1395)
  11. تعیین ارزش غذایی پوست انار و اثر استفاده از ان بر عملکرد شاخص های تنش های اکسیداتیو و بیان ژن های مرتبط با سیستم ایمنی گوساله های شیرخوار (سعید ویس کرمی 1395- دکترا)
  12. تأثیر استفاده از فراورده-های فرعی انار بر عملکرد، فراسنجه های خونی و  شکمبه¬ای، ترکیب اسیدهای چرب گوشت و شیر بزهای پرواری و شیری (علی امامی -1395- دکترا)
  13. بهینه سازی روش استخراج ترکیبات فنولی دانه بارهنگ و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن (ملیکا رضایی-1395)
  14. بررسی پروفیل اسیدهای چرب، استرول ها، توکوفرول ها و کل محتوای فنلی موجود در گونه ای بادام کوهی (amygdalus lycioides ) در دو منطقه با آب و هوای گرمسیری و سردسیری و مقایسه مقادیر این ترکیبات با مقادیر موجود در بادام معمولی (سید امیر حسین افتخاری- 1395)
  15.  بررسی کاهش مقدار آفلاتوکسین B1 و B2 در ماتریس مغز گردو توسط باکتری های پروبیوتیک (سیده فاطمه حسینی - کارشناسی ارشد-1400)

 

 

 

تاریخ آخرین بروزرسانی ۱۵ آذر ۱۴۰۱