زهرا علائی روزبهانی

زهرا

علائی روزبهانی

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۸ اردیبهشت ۱۳۹۹

اعضای هیات علمی

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
مهندسی علوم و صنایع غذایی  تبدیل  کارشناسی  صنعتی اصفهان   اصفهان  ایران 1381
مهندسی علوم و صنایع غذایی تبدیل  کارشناسی ارشد  فردوسی مشهد  مشهد ایران 1383

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
Rheological Properties of Date Syrup/Sesame Paste Blend   کارشناسی ارشد 

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
           

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
زهرا علایی ‏محمد باقر ‏حبیبی نجفی ‏   بررسی خصوصیات رئولوژیکی مخلوط ارده و ‏شیره خرما   اولین همایش فراوری و بسته بندی خرما ‏ایران اهواز   اهواز ایران سخنرانی 1382
Mohamad ‎‎ B. Habibi ‎Najafi, ‎Zahra ‎Alaee   Rheological Properties ‎Sesame Paste/ Date Syrup ‎Blends   ‎2nd International ‎Conference on Innovation ‎in Food Processing ‎Technology and ‎Engineering ‎   تایلند تایلند سخنرانی 2005
  بررسی اثر نشاسته ‏اصلاح شده بر ثبات ‏امولسیونی و ‏خصوصیات حسی ‏مخلوط ارده کم ‏چرب ‏و شیره خرما   نخستین ‏همایش ملی ‏الکترونیکی ‏دستاوردهای ‏نوین در علوم ‏غذایی   الکترونیکی   ایران پوستر 1393
زهرا علایی روزبهانی ‏   بررسی قلیایئت پودر کاکائو ‏وارداتی   نخستین ‏همایش ملی ‏الکترونیکی ‏دستاوردهای ‏نوین در علوم ‏غذایی   الکترونیکی   ایران پوستر 1393
زهرا علایی روزبهانی ‏   New insight into coffee by-products   همایش ملی ‏الکترونیکی ‏دستاورد های ‏نوین در علوم ‏مهندسی وپایه   الکترونیکی   ایران پوستر 1393
زهرا علایی روزبهانی ‏   بررسی اثر صمغ گوار بر ثبات ‏امولسیونی و خصوصیات حسی ‏مخلوط ارده کم چرب و شیره ‏‏خرما   اولین همایش ‏ملی میان وعده ‏های غذایی
مشهد ایران پوستر 1393
زهرا علایی روزبهانی   بررسی ترکیبات عمده و برخی ‏از خصوصیات کیفی نمونه های ‏تجاری پشمک   ‏اولین همایش ‏ملی میان وعده ‏های غذایی   مشهد ایران سخنرانی 1393
زهرا علایی روزبهانی ‏   بررسی خواص فیزیکی دانه ‏قهوه وارداتی   اولین همایش ‏ملی میان وعده ‏های غذایی   مشهد  ایران پوستر 1393
زهرا علایی روزبهانی ‏   بررسی خصوصیات کیفی نمونه ‏های پودر کاکائو وارداتی   اولین همایش ‏ملی میان وعده ‏های غذایی   مشهد ایران پوستر 1393
زهرا علایی روزبهانی –‏سبا بلقیسی   Effect of Moisture Content ‎on the Physical Properties ‎‎of imported coffee beans‏ ‏to Iran   اولین همایش ‏الکترونیکی ‏کشاورزی و ‏محیط زیست   الکترونیکی  ایران پوستر 1393
  IgE-mediated foodallergy in ‎children   ‏12‏th ‎International ‎Congress of ‎Immunology‏ ‏& ‏allergy of ‎Iran   تهران ایران پوستر 2014
سبا بلقیسی – زهرا ‏علایی روزبهانی   The use of fruit powders in ‎extruded snacks   اولین همایش ‏ملی میان وعده ‏های غذایی   مشهد ایران پوستر 1393

د)پروژه های تحقیقاتی

عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
طرح کنترل کیفیت کلزای کشوردر سال1384   همکار  آزمایشگاه ملی دانه های روغنی    
بررسی خصوصیات رئولوژیکی کنسانتره انگور و سیب   همکار  مشهد   

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
ویژگی ایستگاه های جمع آوری شیر خام ‏   همکار 1390
ویژگی تجهیزات حمل شیر خام   عضو  1390
گلاب – روش آزمون ‏   عضو 1393
اندازه گیری درصد ساکارز در شکر ‏سفید به روش پلاریمتری برانشویک ‏
عضو 1393
موادغذایی – اندازه گیری ویتامین ‏B1‎‏ به روش کروماتوگرافی مایع با ‏کارایی بالا ‏   عضو 1393
موادغذایی – اندازه گیری ویتامین ‏B6‎‏ (شامل اشکال گلیکولیزه شده ‏   عضو 1393
موادغذایی – اندازه گیری نیاسین ‏به روش کروماتوگرافی مایع با ‏کارایی بالا   عضو 1393

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
دانشگاه علمی کاربردی   اصول مهندسی صنایع غذایی-شیمی مواد غذایی- میکروبیولوژی مواد غذایی - تغذیه - اصول نگهداری - شیمی گوشت و..    

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
مدیر استاندارد شهرستان بروجرد ‏   انجام وظایف مربوطه در آن حوزه   بروجرد 1390
مشارکت در طرح اجرای هماهنگ ‏استاندارد در استان لرستان   اجرای طرح در سطح شهرستان بروجرد   بروجرد 1391
مسئول آزمایشگاه غذایی اداره کل استاندارد لرستان   انجام آزمون - بازرسی از آزمایشگاه های همکار و تائید صلاحیت آزمایشگاه ها   لرستان 1386
رابط تدوین اداره کل استاندارد لرستان ‏   انجام وظایف مربوط در حوزه تدوین   لرستان 1389
انجام ارزیابی عملکرد اداره کل استاندارد لرستان در سال 88 ‏   جمع آوری و ارائه عملکرد اداره کل به استانداردی در سال 88   لرستان 1388
همکاری با اداره کل استاندارد لرستان در تشکیل کمیته متناظر سنگ در استان ‏لرستان‏   رابط لرستان 1389

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
اخذ تقدیر نامه از مدیر کل دفتر تدوین و مدیر کل اداره استاندارد ‏لرستان ‏   افزایش تعداد آمار تدوین استان ‏   استان  مدیر کل   1387
تقدیر نامه از استانداری لرستان ‏   همکاری در ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان   استان  معاونت استانداری   1388

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
       

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
       

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
شرکت در دورره های آموزشی تخصصی و عمومی   بیش از 1200 ساعت   در سطح استانی و سازمانی   1386 تا کنون

تاریخ آخرین بروزرسانی ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹