قاسم فدوی

قاسم

فدوی

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۰ فروردین ۱۴۰۱

عضو هیات علمی

02632806031

2550

پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی

استادیار

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
علوم تغذیه    علوم تغذیه
کارشناسی   علوم پزشکی شهید بهشتی   تهران  ایران 1373 
علوم و صنایع غذایی   کنترل کیفی   کارشناسی ارشد  علوم پزشکی شهید بهشتی   تهران ایران 1377 
علوم و صنایع غذایی   کنترل کیفی و بهداشتی   دکترای  علوم پزشکی شهید بهشتی   تهران ایران 1392 

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
 فرمولاسیون و تولید کیک دانش آموز
 کارشناسی ارشد
 بررسی رابطه ساختار و ویژگی های عملکردی صمغ زدوی تراویده از درخت بادام کوهی
 دکتری تخصصی

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 خودآزمایی غذا ، تغذیه و رژیم درمانی کراوس     فاطمه محمدی، قاسم فدوی             گردآوری و ترجمه                  مرز دانش               تهران                 ایران                             1385

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
مونا حسینی، قاسم فدوی
بررسی اثر افزودن صمغ های کتیرا و گوار بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
 4 97-105
 1397
وحیده مهدوی، رویا نوربخش، رحیم فیروزی و قاسم فدوی بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران نوآوری در علوم و فناوری غذایی   ویژه نامه   65-70  1396
محمد فرجی، قاسم فدوی  کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران    2  239-252 1392
قاسم فدوی، محمد امین محمدی فر، عزیز زرگران، ابراهیم آزادنیا
 بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگی‌های رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia)
 علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران 
 5
  35-41   1391
نادیا احمدی، رویا نوربخش، محمد فرجی، قاسم فدوی بررسی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکی و شیمیایی 8 رقم عمده انار تولید شده در ایران علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران   5   77-82   1391
قاسم فدوی، مهین آذر فرمولاسیون و تولید کیک دانش آموز فصلنامه یافته  4   29-34   1379
قاسم فدوی، مهین آذر تولید و ارزیابی حسی و بیولوژیک کیک دانش آموز دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی  2   45-54   1382
 Ghasem Fadavi, Nadia Ahmadi, Changiz esfandyari & Homa Behmadi  Some chemical characteristics of major varieties of sour cherry grown in Iran  Food and bioprocess engineering  3  9-15  2017
Khadijeh Abdolmaleki, Mohammad Amin Mohammadifar, Reza Mohammadi, Ghasem Fadavi, Neda Molakhalili
 The effect of pH and salt on the stability and physicochemical properties of oil-in-water emulsion prepared with gum Tragacanth
 Charbohydrate Polymers
 140  342-348  2016
Zargaraan A., Saghafi Z., Firuz MH., Fadavi G., Gorji SG, Mohammadifar MA
Effect of rheological properties on sensory acceptance of two model dysphagia-oriented food products
Texture studies
 3  219-226  2015
GhasemFadavi, Mohammad Amin Mohammadifar, Azizollaah Zargarran, Amir Mohammad Mortazavian, Rozita Komeili
Composition and physicochemical properties of Zedo gum exudates from Amygdalus scoparia
Carbohydrate polymers
 101 1074- 1080
 2014
 Azizollaah Zargaraan, Reza Rastmanesh, Ghasem Fadavi, Farid Zayeric,Mohammad Amin Mohammadifar
 Rheological aspects of dysphagia-oriented food products: A mini review
 Food science and Wellness 
 3   173-178  2013
S. Shojaee-Aliabadi, S. M. Hosseini, B. Tiwari, M. Hashemi, G. Fadavi, R. Khaksar   Polyphenols content and antioxidant activity of Ghure (unripe grape) marc extract: influence of extraction time, temperature and solvent type
Int. J. food science and technology
 2  412-418  2013
Azizollaah ZARGARAAN, Yasaman OMARAEE, Reza RASTMANESH, Negin TAHERI, Ghasem FADAVI 1, Morteza FADAEI, Mohammad Amin MOHAMMADIFAR  Rheological Characterization and Cluster Classification of Ira-nian Commercial Foods, Drinks and Desserts to Recommend for Esophageal Dysphagia Diets  Iranian J Publ Health   12  1446-1456  2013

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
 قاسم فدوی
تغذیه و ایمنی غذایی در سفر
چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی  تهران  ایران  سخنرانی  1400
قاسم فدوی، مهدیه محمدی
تولید و بررسی ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی دو نوع کمپوت رژیمی آلوئه ورا، با استفاده از استویا و سوکرالوز پنجمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران  تهران  ایران  سخنرانی  1400
 قاسم فدوی، وحید اسکندری
بررسی اثر استویا ، سوربیتول و سوکرالوز به عنوان جایگزین ساکارز در کاپ کیک بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  تهران  تهران  پوستر  1400
 وحیده مهدوی، رویا نوربخش، سعید باقری، رحیم فیروزی و قاسم فدوی  بررسی باقی مانده و دوره کارنس آفت کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران  بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی  قوچان  ایران  سخنرانی  1394
 قاسم فدوی، محمد امین محمدی فر، رزیتا کمیلی  تفکیک صمغ زدو به سه گروه بر اساس رنگ و آنالیز حرارتی آنها  بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی  شیراز  ایران  پوستر  1392
 قاسم فدوی، محمد امین محمدی فر، سعیده شجاعی  بررسی ویژگی های رئولوژی صمغ زدوی تراویده از درخت بادام کوهی  بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی  شیراز  ایران  پوستر  1392
 گلشاهی و همکاران  بررسی وضعیت تولید کنسرو در کشور و مروری بر وضعیت کیفی و اقتصادی آن  همایش تون ماهیان  چابهار  ایران  سخنرانی  1385
 مهین آذر، قاسم فدوی
 تغذیه مدارس  پنجمین کنگره تغذیه ایران  تهران  ایران  سخنرانی  1378
 مهین آذر، قاسم فدوی
 ارزیابی حسی میان وعده کامل دانش آموزان (کیک دانش آموز )"  ششمین کنگره تغذیه ایران  اهواز  ایران  پوستر  1379
 Mohammad Amin Mohammadifar, Ghasem Fadavi, Azizollaah Zargaran  Rheological and compositional study of Zedo gum exudates from Amygdalus Scoparia   6th International Symposium on food Rheology and Structure   Zurich  Swiss   poster   2012

Ghassem Fadavi, Mahin Azar 

 
 Production and evaluation of a cake for school feeding programs 
 17th International Congress of Nutrition
 Vienna
 Austria
poster
  2001

د)پروژه های تحقیقاتی

عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
 بررسی روش های تشخیص تقلب در سرکه  مجری اصلی
 پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 بررسی ویژگی های روغن گلرنگ تهیه شده به روش پرس سرد  همکار  پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 بررسی تدوین مبانی روش ارزیابی حسی روغن های تهیه شده به روش پرس سرد به منظور رتبه بندی انها  همکار  پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن حاصل از دو رقم زیتون روغنی و زرد طی دوران رسیدگی میوه آنها  همکار  پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 غنی سازی روغن آفتابگردان با ویتامین D و جایگزینی آنتی اکسیدان های سنتزی رایج با آسکوربیل پالمینات  همکار  پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 تعیین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی خوشبوکننده دهان - قرص نعنا  ناظر  پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
     

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
 دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
 شیمی مواد غذایی2
 1397-1398
دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
 تکنولوژی گوشت و شیلات
 1397-1398
دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
 تکنولوژی قند
 1395-1396
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی
تکنولوژی قند
 1395-1396
دانشگاه جامع علمی کاربردی- سازمان استاندارد
 کارگاه فرآوری مواد غذایی
1395-1396
دانشگاه جامع علمی کاربردی- سازمان استاندارد
 فراوری مواد غذایی
 1395-1396
دانشگاه جامع علمی کاربردی- سازمان استاندارد
کارورزی
 1395-1396
 دانشگاه جامع علمی کاربردی- سازمان استاندارد  فراوری مواد غذایی
 1394-1395
 دانشگاه جامع علمی کاربردی- سازمان استاندارد  کارگاه فراوری مواد غذایی
 1394-1395
 دانشگاه جامع علمی کاربردی- سازمان استاندارد  اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی
 1394-1395
د. ع. پ.ش. بهشتی - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
  میکروبیولوژی صنعتی  1393-1394
 د. ع. پ.ش. بهشتی - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  صنایع میوه، سبزی و کنسرو  1393-1394
 د. ع. پ.ش. بهشتی - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  صنایع میوه، سبزی و کنسرو  1392-1393
 د. ع. پ.ش. بهشتی - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  صنایع قنادی و نوشابه  1391-1392
 د. ع. پ.ش. بهشتی - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  صنایع گوشت  1390-1391
 د. ع. پ.ش. بهشتی - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  صنایع قنادی و نوشابه  1390-1391
 د. ع. پ.ش. بهشتی - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  صنایع قنادی و نوشابه  1389-1390
 د. ع. پ.ش. بهشتی - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  صنایع قنادی و نوشابه  1388-1389
 مرکز آموزش علمی کاربردی صنعت غذای تهران  آزمایشگاه شناخت مواد اولیه صنایع کمپوت و کنسروسازی  1382-1383
 مرکز آموزش علمی کاربردی صنعت غذای تهران  اصول کنترل کیفیت گوشت و فرآورده های گوشتی

 1382-1383

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
 رییس اداره امور آزمایشگاهها
    اداره کل استاندارد استان تهران  1380
 معاون مدیر کل
   اداره کل استاندارد استان تهران
 1381-1384
 معاون فنی مدیرکل
   اداره کل استاندارد استان تهران
 1387-1388
 عضو کمیته راه اندازی پایلوت پلنت
   انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
 1391
 دبیر راه اندازی گروه پژوهشی حلال
   پژوهشگاه استاندارد
 1392
 عضو شورای سیاستگذاری همایش غنی سازی آرد و سلامت جامعه
   انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
 1392
 مدیر گروه پژوهشی مواد غذایی، حلال و کشاورزی
   پژوهشگاه استاندارد
 1395-1396
 سرپرست دفتر امور اداری و خدمات کارکنان
   پژوهشگاه استاندارد
 1396
 معاون توسعه منابع انسانی و امور پشتیبانی
   پژوهشگاه استاندارد
 1397-1400

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
         

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
       

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
 علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
 داور  از سال 90 تا کنون
 Nutrition & Food Technology Research  انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
 داور  از سال 1393 تا کنون
 علوم پزشکی مازندران  دانشگاه علوم پزشکی مازندران
 داور از سال 91 تا کنون

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
 معرفت شناسی
 سطح1  پژوهشگاه استاندارد
 1400
 معرفت شناسی
 سطح 2
 پژوهشگاه استاندارد
 1400
 اخلاق علمی و حرفه ای
 سطح 2
 پژوهشگاه استاندارد
 1397
 اخلاق علمی و حرفه ای
 سطح 3
 پژوهشگاه استاندارد
 1397
 تاریخ و تمدن اسلامی
 سطح 1
 پژوهشگاه استاندارد
 1395
 اندیشه سیاسی اسلامی و مبانی انقلاب اسلامی    پژوهشگاه استاندارد
 1394
 اصول تعلیم و تربیت اسلامی    پژوهشگاه استاندارد
 1393
 اخلاق علمی و حرفه ای  سطح 1
 پژوهشگاه استاندارد
 1392
 معرفت شناسی اسلامی و فلسفه علم    پژوهشگاهاستاندارد  1392

تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۰ فروردین ۱۴۰۱