نویسندگان |
عنوان مقاله |
نام نشریه |
شماره |
صفحه |
سال چاپ |
مونا حسینی، قاسم فدوی
|
بررسی اثر افزودن صمغ های کتیرا و گوار بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون
|
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
|
4 |
97-105
|
1397 |
وحیده مهدوی، رویا نوربخش، رحیم فیروزی و قاسم فدوی |
بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران |
نوآوری در علوم و فناوری غذایی |
ویژه نامه |
65-70 |
1396 |
محمد فرجی، قاسم فدوی
|
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
|
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
|
2 |
239-252 |
1392 |
قاسم فدوی، محمد امین محمدی فر، عزیز زرگران، ابراهیم آزادنیا
|
بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگیهای رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia)
|
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
|
5
|
35-41 |
1391 |
نادیا احمدی، رویا نوربخش، محمد فرجی، قاسم فدوی |
بررسی برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی 8 رقم عمده انار تولید شده در ایران |
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران |
5 |
77-82 |
1391 |
قاسم فدوی، مهین آذر |
فرمولاسیون و تولید کیک دانش آموز |
فصلنامه یافته |
4 |
29-34 |
1379 |
قاسم فدوی، مهین آذر |
تولید و ارزیابی حسی و بیولوژیک کیک دانش آموز |
دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی |
2 |
45-54 |
1382 |
Ghasem Fadavi, Nadia Ahmadi, Changiz esfandyari & Homa Behmadi
|
Some chemical characteristics of major varieties of sour cherry grown in Iran
|
Food and bioprocess engineering
|
3
|
9-15
|
2017
|
Khadijeh Abdolmaleki, Mohammad Amin Mohammadifar, Reza Mohammadi, Ghasem Fadavi, Neda Molakhalili
|
The effect of pH and salt on the stability and physicochemical properties of oil-in-water emulsion prepared with gum Tragacanth
|
Charbohydrate Polymers
|
140 |
342-348 |
2016 |
Zargaraan A., Saghafi Z., Firuz MH., Fadavi G., Gorji SG, Mohammadifar MA
|
Effect of rheological properties on sensory acceptance of two model dysphagia-oriented food products
|
Texture studies
|
3 |
219-226 |
2015 |
GhasemFadavi, Mohammad Amin Mohammadifar, Azizollaah Zargarran, Amir Mohammad Mortazavian, Rozita Komeili
|
Composition and physicochemical properties of Zedo gum exudates from Amygdalus scoparia
|
Carbohydrate polymers
|
101 |
1074- 1080
|
2014 |
Azizollaah Zargaraan, Reza Rastmanesh, Ghasem Fadavi, Farid Zayeric,Mohammad Amin Mohammadifar
|
Rheological aspects of dysphagia-oriented food products: A mini review
|
Food science and Wellness
|
3 |
173-178 |
2013 |
S. Shojaee-Aliabadi, S. M. Hosseini, B. Tiwari, M. Hashemi, G. Fadavi, R. Khaksar |
Polyphenols content and antioxidant activity of Ghure (unripe grape) marc extract: influence of extraction time, temperature and solvent type
|
Int. J. food science and technology
|
2 |
412-418 |
2013 |
Azizollaah ZARGARAAN, Yasaman OMARAEE, Reza RASTMANESH, Negin TAHERI, Ghasem FADAVI 1, Morteza FADAEI, Mohammad Amin MOHAMMADIFAR |
Rheological Characterization and Cluster Classification of Ira-nian Commercial Foods, Drinks and Desserts to Recommend for Esophageal Dysphagia Diets |
Iranian J Publ Health |
12 |
1446-1456 |
2013 |