معصومه محمودی میمند

معصومه

محمودی میمند

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱

02632806031

2520

کرج- سازمان ملی استاندارد ایران- پژوهشگاه استاندارد- پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی

اعضای هیات علمی

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
 بیوشیمی  عمومی  دکتری  پیام نور تهران
 تهران  ایران  
سم شناسی   عمومی  کارشناسی ارشد  علوم پزشکی تهران   تهران  ایران  1381 
زیست شناسی عمومی  کارشناسی  تهران  تهران  ایران  1376

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
 بررسی اثرات ناباروری عصاره گیاه چریش بر روی موش صحرایی کارشناسی ارشد

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
تغییر اقلیم و تاثیر آن بر ایمنی غذا   معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   ترجمه  انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور   تهران ایران 1394
تجزیه و تحلیل ریسک ایمنی مواد غذایی: راهنمای اجرا برای نهادهای مسئول ایمنی مواد غذایی
 معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری، فرزانه انصاری، فرنوش عطار، زهره پوراعتدال
 ترجمه  انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
 تهران  ایران  1398
 فیزیک مواد غذایی- کاربردها و اندازه گیری ویژگی های فیزیکی
 احسان پرندی، معصومه محمودی میمند، مریم محمدی، نازنین مصلح، هادی گودرزوند
 ترجمه  پژوهشگاه استاندارد
 تهران  ایران  1400
 اجزای غذاهای فراسودمند و غذاداروها: تاثیرهای فرآیندهای فرآوری نوین
 معصومه محمودی میمند، احسان پرندی، مریم محمدی
 ترجمه  پژوهشگاه استاندارد
 تهران ایران
 1401

ب)مقالات منتشر شده (scholar.google)

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
 Masoumeh Mhmoudi-Meymand, Mohsen Morovati, Mahmoud Ghazi-Khansari
Sterility effect of the commercial Neem Extract Neem Azal-T/S on male Rat(Rattus norvegicus)   Turkish Journal Of Zoology   33  201-206
2007
Masoumeh Mahmoudi-Meymand , Saba Belgheisi   determination of flouride content in tea by spectrophptometery and potentiometry   Journal of Experimental Biology and Agricultural Sciences   568-572
2017
 Mansoureh Mazaheri, Masoumeh Mahmoudi-Meymand
Investigation of aflatoxins in imported animal feeds in Iran
 Iranian Journal of Toxicology
 6  33-38  2018
 Masoumeh Mahmoudi-Meymand, Mansoureh Mazaheri
 Determination of aflatoxin M1 in pasteurized liquid and powdered milk products imported to Iran
 Iranian Journal of Toxicology
 2  19-23  2019
 Mohammad Faraji, Masoumeh Mahmoudi- Meymand, Farnaz Dastmalchi
 Green, fast, and simple dispersive liquid-liquid microextraction method by using hydrophobic deep eutectic solvent for analysis of folic acid in fortified flour samples before liquid chromatoghraphy determination  Food Chemistry
 320  126186  2020
سمیه علیزاده، رضوان زنده دل، ساره اسدی، محمد رنجبریان، معصومه محمودی میمند، منیژه متولیان، آسیه حسینی
 تاثیر میدان مغناطیسی با فرکانس پایین روی کمیت و ساختار هموگلوبین شاغلان در صنعت برق   پژوهش های آسیب شناسی زیستی  22  1-5  1397
منصوره مظاهری، معصومه محمودی میمند
  تنوع زیستی، امنیت غذایی و سلامت  نشاء علم
 1  54-60  1398
Mansoureh Mazaheri, Masoumeh Mahmoudi-Meymand, Amir Gilasgar, Alireza Akbarzadeh, Mohammad Hanif Manafi
 Quantification of zearalenone in maize oil with no clean-up  Food Control
 127  108166  2021
 منصوره مظاهری، معصومه محمودی میمند
 مدیریت آلاینده های غذایی- تجربه اتحادیه اروپا  ایمنی زیستی
 4  37-52  1398

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
معصومه محمودی میمند، محمود قاضی خوانساری، محسن مروتی   بررسی اثرات ضد باروری عصاره گیاه چریش روی موش صحرایی نر   هفتمین همایش سم شناسی و مسمومیت ها   اصفهان ایران پوستر 1381
معصومه محمودی میمند، محمود قاضی خوانساری، محسن مروتی   بررسی اثرات ضد باروری عصاره گیاه چریش روی موش صحرایی ماده   شانزدهمین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران   تهران ایران سخنرانی 1382
معصومه محمودی میمند، محمود قاضی خوانساری، محسن مروتی   To study the sterility effects of the commercial Neem Extract Formulation Neem Azal-T/S on female Rat-Rattus norvegicus   IV th International congress of ethnobotany (ICEB)   استانبول ترکیه پوستر 2005
معصومه محمودی میمند، محمد حسین شاهرخ حسن پور   ایمنی مواد غذایی یک نیاز جهانی   پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران   تهران ایران پوستر 1384
منصوره مظاهری، معصومه محمودی میمند   کشاورزی و غذای ارگانیک: حقایق علمی و انتظارات مصرف کننده   اولین کنگره ملی سلامت غذا: تولید، تبدیل، مصرف   کرج ایران پوستر 1393
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   استانداردهای جهانی و ایمنی مواد غذایی   سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی   قوچان ایران پوستر 1393
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   نقش استانداردهای ایزو در مدیریت اثرات زیست محیطی تغییر اقلیم   دومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی محیط زیست و منابع طبیعی پایدار   تهران ایران پوستر 1393
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   گیاهان دارویی از نگاه قرآن کریم و احادیث   سومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار   همدان ایران پوستر 1394
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   تغییرات اقلیمی و ایمنی غذایی   اولین همایش ملی تخصص علوم کشاورزی و محیط زیست ایران   اردبیل ایران پوستر 1394
مریم محمدی، معصومه محمودی میمند   ویژگی های ساختاری و دارویی گیاه پنیرک   اولین همایش ملی تخصص علوم کشاورزی و محیط زیست ایران   اردبیل ایران پوستر 1394
معصومه محمودی میمند   
مروری بر بسته بندی فعال و هوشمند در صنایع غذایی- تحقیق و توسعه   سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی ایران   اصفهان ایران پوستر 1394
منصوره مظاهری، معصومه محمودی میمند   آلاینده های مواد غذایی و اهمیت آنالیز ریسک در تعیین حد مجاز آن ها
بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران   قوچان ایران پوستر 1394
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   استانداردها و ایمنی مواد غذایی
دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا   تهران ایران پوستر 1395
سبا بلقیسی، معصومه محمودی میمند   investigation of fluoride content of tea products and reliability of methods for its determination   4th international ISEKI food conference   vienna  Austria  پوستر 1395
معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری   راهکارهای کاهش و جلوگیری از تولید آفلاتوکسین ها در محصولات کشاورزی   دومین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی   کیش ایران پوستر 1396
منصوره مظاهری، معصومه محمودی میمند   مایکوتوکسین ها و بیوتروریسم   دومین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی   کیش ایران پوستر 1396

د)پروژه های تحقیقاتی

   
عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
تعیین میزان فلوراید در چای سیاه و چای کیسه ای با استفاده از روش اسپکتروفتومتری و فلوریمتری   مجری  پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی   خاتمه یافته 
بررسی هیدروکسی متیل فورفورال در مواد غذایی- مقایسه روش ها   همکار  پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی   خاتمه یافته 
تدوین روند فرآیند و تهیه محتوای دوره های کارآموزی در زمینه محصولات (کالا/خدماتی) مشمول استاندارد اجباری (فاز اول)   همکار  پژوهشگاه استاندارد   خاتمه یافته 
 تدوین روند فرآیند کارآموزی در زمینه محصولات (کالا/خدمات) مشمول استاندارد اجباری (فاز دوم)
 همکار  پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 بررسی میزان قند در لواشک های تولید ایران و چگونگی تشخیص قره قروت در لواشک
 همکار  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 بررسی و پایش زرالنون در روغن ذرت
 همکار  پژوهشگاه استاندارد- شرکت مرجعان خاتم
 خاتمه یافته
 بررسی امکان سنجی جایگزینی شربت فروکتوز به جای بخشی از ساکارز در فرمولاسیون کیک و کلوچه با رویکرد تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میزان هیدروکسی متیل فورفورال
 همکار  پژوهشگاه استاندارد- گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام
 خاتمه یافته
 بررسی میزان دقت و صحت آزمایشگاههای سطح کشور در اندازه گیری آفلاتوکسین ها در مواد غذایی- آرد ذرت
 همکار  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 طراحی و راه اندازی روش ارزیابی سمیت نانونقره با استفاده از کشت سلول
 همکار  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 راه اندازی روش اندازه گیری اکراتوکسین A در غلات و میوه های خشک
 مجری  پژوهشگاه استاندارد
 خاتمه یافته
 تعیین روش بهینه برای اندازه گیری اکراتوکسین A در عصاره و نوشیدنی مالت
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 سنجش و ارزیابی میزان فلزات سنگین در شیر پاستوریزه استان تهران
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 سنجش و ارزیابی آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه استان تهران
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 پایش و بررسی میزان آفلاتوکسین B و G به روش HPLC در بادام زمینی به منظور ارزیابی ریسک و بازنگری حد مجاز آفلاتوکسین B و G در بادام زمینی
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 مطالعه بین آزمایشگاهی روش اندازه گیری آفلاتوکسین B و G در غلات به منظور تجدیدنظر استاندارد ایزو 16050
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 ارزیابی ریسک نیترات در محصولات کشاورزی
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
نوشیدنی های میوه ای بدون گاز- ویژگی ها   غیر موظف   1386 
فرآورده های یخی خوراکی- ویژگی ها   غیر موظف   1386
آب میوه ها- روش های آزمون   غیرموظف   1386
پودر مخلوط قهوه فوری- ویژگی ها و روش های آزمون   غیرموظف    1391
پودر خامه ای کننده لبنی و غیرلبنی- ویژگی ها و روش های آزمون   غیرموظف     1391
برچه مرکبات- ویژگی ها و روش های آزمون   غیرموظف  1391
عصاره مالت- ویژگی ها و روش های آزمون   غیرموظف   1393
گلاب- روش های آزمون   غیرموظف   1393
پودر موسیر- ویژگی ها و رو شهای آزمون   غیرموظف    1395
عملیات خوب آزمایشگاهی برای اندازه گیری باقی مانده آفت¬کش ها- آیین کار   غیرموظف 1395
عصاره مالت جو- ویژگی ها و روش های آزمون- اصلاحیه شماره 1   موظف 1395
مغز پسته- ویژگی ها و روش های آزمون- اصلاحیه شماره 1   موظف 1395
خلال مغز پسته- ویژگی ها و روش های آزمون- اصلاحیه شماره 1   موظف 1395
مغز پسته بدون پوست سوم- ویژگی ها و روش های آزمون- اصلاحیه شماره 1   موظف 1395
نخود-ویژگی ها و روش های آزمون   غیرموظف 1397
خوراک انسان و دام- کنترل کیفیت تجزیه ای و روش های اجرایی صحه گذاری روش آزمون اندازه گیری باقی مانده آفت کش ها-راهنما   غیرموظف 1397
قهوه-آنالیز حسی- واژه نامه
غیرموظف  1398
چای معطر- ویژگی ها و روش های آزمون- اصلاحیه شماره 1
موظف
 1398
محصولات کشاورزی- مرز بیشینه مانده نیترات و روش آزمون
 غیر موظف
 1400
فرآورده های میوه و سبزی- اندازه گیری بنزوئیک اسید (بنزوئیک اسید بیشتر از 200 میلی گرم در کیلوگرم یا در لیتر)- روش طیف سنجی جذب مولکولی
 غیرموظف  1400
قهوه و فرآورده های قهوه- واژه نامه
 غیرموظف  1400

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
سازمان ملی استاندارد ایران   آشنایی و تدوین استانداردهای ملی   1392

سوابق فعالیت های اجرایی 

   
سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
دبیر کمیته فنی متناظر ایزو فرآورده های غذایی ISO/INSO/TC34   پژوهشگاه استاندارد   از سال 1392 تاکنون
دبیر کمیته فنی فرعی متناظر ایزو قهوه  ISO/INSO/TC34/SC15     پژوهشگاه استاندارد   از دی ماه 1391 تاکنون 

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
 کمیته نمونه
 کمیته فنی متناظر ایزو فرآورده های غذایی
 سازمان استاندارد - روز جهانی استاندارد
 رئیس سازمان ملی استاندارد ایران
 1393
کمیته نمونه
 کمیته فنی متناظر ایزو فرآورده های غذایی
 سازمان استاندارد - روز جهانی استاندارد  رئیس سازمان ملی استاندارد ایران
 1394
کمیته نمونه
 کمیته فنی متناظر ایزو فرآورده های غذایی
 سازمان استاندارد - روز جهانی استاندارد  رئیس سازمان ملی استاندارد ایران
 1396
 پژوهشگر برگزیده رتبه اول اعضای هیات علمی
 دهمین جشنواره انتخاب و تجلیل از پژوهشگران برگزیده پژوهشگاه استاندارد
 سازمان ملی استاندارد ایران-پژوهشگاه استاندارد
  رئیس سازمان ملی استاندارد ایران  1400

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
       

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
       

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
 آشنایی با قوانین و مقررات گمرک و تعرفه کدگذاری کالا
   سازمان ملی استاندارد
 1383/9/1
 کنترل کیفیت آماری
   مرکز آموزش تحقیقات صنعتی ایران
 1383/9/5
 ارزیابی انطباق
    سازمان ملی استاندارد  1383/12/26
 آشنایی با مبانی، تشریح الزامات و مستندسازی HACCP
    سازمان ملی استاندارد  1384/10/18
 ICDL یک
  سازمان ملی استاندارد  1385
 مشارکت در فعالیت های کدکس
    سازمان ملی استاندارد  1385/9/29
 آشنایی با مفاهیم، تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9000: 2000
    سازمان ملی استاندارد  1386/5/30
 ممیزی سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9000: 2000
    سازمان ملی استاندارد  1386/8/9
 تکنولوژی اطلاعات (IT)
    سازمان ملی استاندارد  1386/9/19
 دستورالعمل اجرایی طبقه بندی موضوعی استانداردهای ملی ایران
    سازمان ملی استاندارد  1386/8/28
 نامه نگاری به زبان انگلیسی
    سازمان ملی استاندارد  1386/12/11
 مقررات و شیوه نگارش استانداردهای ملی
    سازمان ملی استاندارد  1386/12/14
 قرآن و سبک زندگی
    سازمان ملی استاندارد  1387/4/11
 اخلاق اداری و مناسبات انسانی
    سازمان ملی استاندارد  1387/4/25
 ارگونومی در کار
    سازمان ملی استاندارد  1388/7/27
 e-learning course on food safety management and food traceability
   National Iranian Productivity Center
 July 2010
 آشنایی با اصول تدوین استانداردهای ملی، بین المللی، منطقه ای و کارخانه ای
    سازمان ملی استاندارد  1389/12/1
 اسرار و آداب نماز
    سازمان ملی استاندارد  1390/6/10
 ویراستاری متون تخصصی
    سازمان ملی استاندارد  1390/8/23
 برچسب گذاری
    سازمان ملی استاندارد  1390/11/26
 نحوه مقاله نویسی ISI
    سازمان ملی استاندارد  1391/7/12
 ICDL    پژوهشگاه استاندارد  1391
 نحوه مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی ایزو
    سازمان ملی استاندارد  1392/2/31
 Academic writing
    پژوهشگاه استاندارد  1392
 آشنایی با عدم قطعیت اندازه گیری
   پژوهشگاه استاندارد  1392/4/31
 آشنایی با ساختار و عملکرد سازمان ایزو
    پژوهشگاه استاندارد  1393/3/31
 اصول نمونه برداری از محصولات غذایی بر پایه استانداردهای ملی
    سازمان ملی استاندارد  1393/6/5
 اصول تعلیم و تربیت اسلامی
  پژوهشگاه استاندارد  1393/12/17
 Technical workshop on chemical risk analysis in the food chain
   سازمان غذا و دارو
 April 2015
 آشنایی با مبانی، اصول و مقررات صیانت و سلامت اداری
   پژوهشگاه استاندارد  1394/7/12
 آشنایی با مبانی و تشریح الزامات بهداشت، ایمنی، محیط زیست (HSE)
    پژوهشگاه استاندارد  1394/9/29
 کارگاه عملی پیاده سازی الزامات استاندارد 17025 در آزمایشگاهها
   پژوهشگاه استاندارد  1395/11/4
 تاریخ علم و تمدن اسلامی
   پژوهشگاه استاندارد  1395/8/19
مدیریت بحران
   پژوهشگاه استاندارد  1396/6/28
 اخلاق علمی و حرفه ای (اخلاق در پژوهش)
  پژوهشگاه استاندارد  1397/4/26
 صحه گذاری روش های آزمون بر اساس استاندارد ایزو 17025
  پژوهشگاه استاندارد  1397/5/7
 مبانی ارزیابی ریسک در مواد غذایی
   پژوهشگاه استاندارد
 1398/2/30
 معرفت شناسی
   پژوهشگاه استاندارد
 1400/6/17
 آشنایی با فرآیندهای سازمانی
   پژوهشگاه استاندارد
 1400/9/22

تاریخ آخرین بروزرسانی ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱