عنوان تدوین |
نوع تدوین |
تاریخ تصویب |
خوراک دام – اندازه گیری نشاسته به روش پلاریمتری – روش آزمون |
شماره 5835 |
|
خوراک دام- اندازه گیری آفلاتوکسینB1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی |
شماره 6401 |
|
خوراک دام- تعیین فورازولیدون به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا – روش آزمون |
6698 |
|
شیرین بیان-اندازه گیری اسید گلیسیریزیک در عصاره به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا - روش آزمون |
6699 |
|
شیر و فرآورده های آن - راهنمای توصیفی اندازه گیری آفلاتوکسین M با استفاده از روش ایمنی سنجی آنزیماتیک رقابتی |
8036 |
|
مواد غذایی - غلات اندازه گیری فومانایزین های B1 و2 B در ذرت با کرماتوگرافی مایع با کارایی عالی و تخلیص بوسیله ستون ایمونوافینیتی (IAC) - روش آزمون |
7613 |
|
غلات و فرآورده های غله ای آسیاب شده روان –نمونه برداری خودکار با ابزار مکانیکی |
8093 |
|
آزمایشگاه مایکوتوکسین ها- ایمنی و آلودگی زدایی - آیین کار |
9390 |
|
مغزهای درختی – آیین کار بهداشتی |
8689 |
|
غلات – پیشگیری و کاهش مایکوتوکسین ها - آیین کار بهداشتی |
9391 |
|
انجیر خشک -آیین کار بهداشتی |
9393 |
|
خوراک دام- پیشگیری و یا کاهش آفلاتوکسین B1- آیین کار بهداشتی |
9471 |
|
پودر پسته- ویژگی ها و روش آزمون |
9636 |
|
خرمای خشک و نیمه خشک -راهنمای اجرای برنامه های پیش نیازی و سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در واحدهای فرآوری و بسته بندی
|
9637 |
|
کشمش- راهنمای اجرای برنامه های پیش نیازی و سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل در واحدهای فرآوری و بسته بندی |
10744 |
|
مغز پسته |
218 |
|
غلات- عملیات مناسب انبارداری برای کاهش اکراتوکسین A |
12259 |
|
خوراک دام- تعیین مقدار زرالنون با کرماتوگرافی مایع با کارایی عالیو تخلیص بوسیله ستون ایمونوافینیتی (IAC) - روش آزمون |
12257 |
|
خوراک انسان ودام- بیشینه رواداری مایکوتوکسین ها |
5925 |
|
شیر خام –ویژگی ها و روش آزمون
|
164 |
|
قهوه و جو – اندازه گیری اکراتوکسین A |
13122 |
|
دیوکسین– نمونه برداری |
13121 |
|
نیترات – نمونه برداری |
13532 |
|
مغزهای درختی – نمونه برداری |
13534 |
|
PAH – آیین کار کاهش |
13533 |
|
مخلوط میوه های خشک ورقه شده – ویژگی ها و روش های آزمون |
14242 |
|
اصول کاری تجزیه و تحلیل احتمال وقوع خطر برای دستیابی به ایمنی مواد غذایی |
14344 |
|
زیره سبز و زرد و روشن- ویژگی ها و روش های آزمون- اصلاحیه |
13964 |
|
خوراک انسان و دام - اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارآیی عالی و خالص سازی با استفاده ازستون ایمونوافینیتی - روش آزمون – ( اصلاحیه شماره 1) |
6872 |
|
شیر و فراورده های آن- اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی - روش آزمون (اصلاحیه شماره 1) |
7133 |
|
بسته بندی خرما |
5998(بعنوان عضو) |
|
غلات و حبوبات و فرآورده های آسیاب شده آنها – نمونه برداری از ساخت های ساکن |
7571 |
|
خوراک دام – اندازه گیری زرالنون به روش کروماتوگرافی لایه نازک |
7135 |
|
غلات – تعیین مقدار داکسی نیوالنون به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
9240 |
|
غلات و فرآورده های آن – اندازه گیری اکراتوکسین A پس از تصفیه با بی کربنات – به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
6189 |
|
شیر خام – اندازه گیری سولفا متازین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
9470 |
|
بادام زمینی – آیین کار بهداشتی و پیشگیری و کاهش آلودگی آفلاتوکسین |
9264 |
|
شکر خام سفید – اندازه گیری گلوکز وفروکتوز به روش HPAEC |
9371 |
|
ملاس – اندازه گیری رافینوزبه روش HPAEC |
9372 |
|
زرشک – ویژگیها و روش آزمون |
3337 |
|
خرمای نرم – راهنمای اجرای برنامه های پیش نیاز ی و رسم تجزیه و تحلیل ها |
9713 |
|
اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC |
11130 |
|
اندازه گیری کافئین در قهوه به روش HPLC |
11242 |
|
اندازه گیری ویتامین ها به روش HPLC
|
11243 |
|
اندازه گیری سیکلامات |
11129 |
|
عسل – اندازه گیری میزان اتانل – روش آنزیمی |
11132 |
|
عسل – اندازه گیری گلیسرول – روش آنزیمی |
11131 |
|
غلات – تعیین مقدار داکسی نیوالنون به روش کروماتوگرافی مایع با لایه نازک |
10798 |
|
مواد غذایی- اندازه گیری ویتامین D به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا- |
13579 |
|
مرکبات خشک شده |
12341 |
|
میوه چیکو خشک شده |
12342 |
|
میوه گووالا خشک شده |
12344 |
|
فلزات سنگین |
12968 |
|
تخمه آفتابگردان |
14615 |
|
تخمه هندوانه |
14614 |
|
تخمه کدو |
14616 |
|
کشمش بیدانه برای مصارف صنعتی- ویژگی ها و روش های آزمون |
2494 |
|
کشمش سبز- ویژگی ها و روش های آزمون
|
3122 |
|
کشمش دانه داربرای مصارف صنعتی- ویژگی ها و روش های آزمون |
3387 |
|
چرم- آزمون های شیمیایی |
1-14166 |
|
شیر و فراورده های آن- اندازه گیری آفلاتوکسین M1 در کره به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
14770 |
|
فراورده های گوشتی – شناساسایی سویا |
10085 |
|
قهوه و فراورده های آن –اندازه گیری کافئین |
11242 |
|
مواد غذایی و فرآورده های کشاورزی- روش نمونه برداری برای کنترل رسمی سطوح مایکوتوکسین ها |
12004 |
|
کشمش سبز- ویژگی ها و روش های آزمون |
3122 |
|
روش آزمون اندازه گیری نیتریت و نیترات در میوه و سبزی و فراوده های آن ها به طریق بیناب سنجی مولکولی (اصلاحیه شماره 1) |
-4106a |
|
میوه ها و سبزی ها- سیب زمینی -اندازه گیری نیترات و نیتریت -روش اسپکترومتری -روش آزمون (اصلاحیه شماره1) |
6963-a |
|
تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا - روش آزمون |
16413 |
|
تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی گازی – روش آزمون |
16414 |
|
الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید – سدیم دو دسیل سولفات-راهنمای کلی |
18031 |
|
مغز بادام شیرین و تلخ ـ ویژگی¬ها و روش¬های آزمون |
16 |
|
بادام سنگی شیرین وتلخ ـ ویژگی¬ها و روش¬های آزمون |
88 |
|
شیر-آشکار سازی و اندازه گیری شوینده و سفید کننده ها |
19701 |
|
شیر-آشکار سازی و اندازه گیری خنثی کننده های بی کربنات |
19700 |
|
خلال مغز بادام ـ ویژگی¬ها و روش¬های آزمون |
3415 |
|
دانه ذرت جهت تغذیه دام و طیور- ویژگی ها و روش های آزمون |
1445 |
|
پودر موسیر |
21112 |
|
روغن زیتون- روش همگانی تشخیص وجود سایر روغن ها در انواع روغن های زیتون |
11821 |
|
زرشک- ویژگی ها و روش های آزمون اصلاحیه |
3337 |
|
ارزیابی خصوصیات همولیز کنندگی مواد به کار رفته در وسایل پزشکی-روش آزمون |
21655 |
|
عملیات خوب آزمایشگاهی برای اندازه گیری باقی مانده آفتکش ها-آیین کار |
21753 |
|
روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی- اندازه گیری عدد آنیزیدین |
4093 |
|
برنج |
127 |
|
نخود |
96 |
|
ﺧﻮراک دام- ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻘﺪار زﻳﺮاﻟﻨﻮن ﺑﻪ روش ﻛﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﻲ ﻣﺎﻳﻊ ﺑﺎ ﻛﺎرآﻳﻲ ﺑﺎﻻ و ﺗﺨﻠﻴﺺ ﺑﻪ وﺳﻴﻠﻪ ﺳﺘﻮن اﻳﻤﻮﻧﻮاﻓﻴﻨﻴﺘﻲ- روش آزمون(اصلاحیه شمار
|
1257-1 |
|
هیستامین به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا-روش آزمون |
22346 |
|
دانه کنجد- ویژگیها و روشهای آزمون |
323-1 |
|
روغن کنجد- آئین کار تولید بهداشتی |
14955 |
|
میکروبیولوژی زنجیره غذایی– واکنش زنجیرهای پلیمراز برای شناسایی پاتوژنهای منتقل شونده از غذا- شناسایی یرسینیای انتروکولیتیکای بیماریزا و یرسینیا سودوتوبرکلوزیس |
15585 |
|
مواد غذایی- روشهای ردیابی ارگانیسمهای تغییر ژنتیکی یافته و فرآوردههای حاصـل از آنهـا- استخراج اسید نوکلئیک |
10762 |
|
مواد غذایی- روشهای ردیابی ارگانیسمهای تغییر ژنتیکی یافته و فرآوردههای حاصل از آنها- الزامات کلی و تعاری |
9613 |
|
فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته – ویژگی¬ ها و روش های آزمون |
5753 |
|
روشهای جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی_ روشهای آنالیز ردیابی موجودات تراریخته و محصولات حاصل از آنها قسمت 4: روشهای غربالگری بر پایهReal-time PCR برای ردیابی توالیهای DNA؛ P-nos و P-nos- nptI |
9617-4 |
|
روشهای جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی- روشهای آنالیز ردیابی موجودات تراریخته و محصولات حاصل از آنها قسمت 5: روشهای غربالگری بر پایه Real-time PCR برای ردیابی توالی ۶۵DNA؛ پروموتر FMV)P-FMV |
9617-5 |
|
روشهای جامع برای آنالیز بیومارکرهای مولکولی- روشهای آنالیز ردیابی موجودات تراریخته و محصولات حاصل از آنها قسمت 6: روشهای غربالگری بر پایه Real-time PCR برای ردیابی توالیهای DN۶۷A؛ cry1Ab/Ac و Pubi-cry |
9617-6 |
|
ارزیابی بیولوژیکی وسایل پزشکی- قسمت 5: آزمونهای سمیت سلولی ۵۶برونتنی |
7216-6 |
|
غلات – تعیین مقدار زرالنون – به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
9239(بعنوان رئیس) |
|
غلات – تعیین مقدار اکراتوکسین A به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
9238 |
|
کشمش و میوه های خشک شده – تعیین مقدار اکراتوکسین A – به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
9237 |
|
کشمش – ویژگیها و روشهای آزمون |
17 |
|
غلات و فرآورده های آن – تعیین مقدار Don به روش HPLC و تخلیص با ستون فاز جامد |
10215 |
|
خرمای سایر |
285 |
|
شیر و شیر خشک – اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
7133 |
|
خرمای کبکاب -ویژگی ها و روش های آزمون |
803 |
|
خرمای خاصه- ویژگی ها و روش های آزمون |
2710 |
|
خوراک دام- نمونه برداری
|
7570 |
|
لواشک - ویژگی ها و روش های آزمون
|
3338 |
|
میوه فراوری شده – ویژگی ها و روش های آزمون |
11088 |
|
طراحی و اجرای برنامه تضمین مقررات ملی ایمنی غذا در
ارتباط با استفاده از داروهای دامپزشکی در دام های تولید کننده غذا- راهنما |
15712 |
|
روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی- کروماتوگرافی گازی
متیل استرهای اسیدهای چرب – قسمت 1—تاندازه گیری متیل استرهای اسیدهای چرب- راهنما
|
13126-1 |
|
روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی کروماتوگرافی گازی متیل
استرهای اسید چرب – قسمت4-اندازه گیری با کروماتوگرافی گازی موئینه |
13126-4 |
|
روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی- کروماتوگرافی گازی
متیل استرهای اسیدهای چرب – قسمت 2-تهیه متیل استرهای اسیدهای چرب
|
13126-2 |
|
اندازه گیری ملامین در شیر خشک به روش کروماتوگرافی مایع
با کارآیی بالا
- روش آزمون
|
20807 |
|
شیر خام شتر - ویژگی ها و روش های آزمون |
20805 |
|
مواد غذایی-روش های کاهش اکریل آمید-آیین کار
|
19194 |
|
خشکبار و میوه های خشک- اندازه گیری رطوبت |
672 |
|
کره بادام زمینی- ویژگی ها و روش های آزمون
|
5690 |
|
آب تمرهندی تغلیظ شده- ویژگی ها و روش های آزمون |
2340 |
|
خشکبار و میوه های خشک شده – روش نمونه برداری |
1036 |
|
برگه زردآلو- ویژگی ها و روش های آزمون |
11 |
|
قیسی- ویژگی ها و روش های آزمون
|
13 |
|
خوراک دام- نمونه برداری |
7570 |
|
روغن زیتون، روغن کنجد و روغن بادام زمینی - اندازه
گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارآیی عالی
و خالص سازی با استفاده ازستون ایمونوافینیتی - روش آزمون |
19195 |
|