نویسندگان |
عنوان مقاله |
نام نشریه |
شماره |
صفحه |
سال چاپ |
آدرس لینک google scholar
|
https://scholar.google.com/citations?user=G3NePb0AAAAJ&hl=en |
|
|
|
|
|
Microstructural, compositional and textural properties during ripeningof Lighvan cheese, a traditional raw sheep cheese
|
Journal of Texture studies
|
41 |
579-593 |
2010 |
|
Investigation on proteolysis and volatile compounds of Lighvan cheese (traditional unpasteurized sheep cheese) during ripening
|
Journal of Food Science and Technology
|
0 |
DOI: 10.1007/s13197-012-0755-3
|
2012 |
|
The effect of ovine and bovine milk on the textural properties of Lighvan cheese during ripening
|
International Journal of Dairy Technology
|
66 |
45-53 |
2012 |
|
Changes of Texture, Microstructure and Free Fatty Acid Contents of Lighvan Cheese -Traditional Raw Sheep Cheese- During the Accelerated Ripening with lipase
|
Journal of
Agricultural Science and Technology
|
16 |
113-123 |
2014
|
Hemmatian, M., Aminifar, M. and Attar F |
Investigation on the Protein Degradation, Free
Fatty Acid Content and Area Fraction of Poosti Cheese, Iranian Traditional
Cheese Ripened in Skin
|
Nutrition and Food Sciences Research |
(2) 1 |
55-62 |
2015 |
Hemmatian, M., Aminifar, M. and Attar, F |
Characterization of Poosti Cheese, a Traditional
Raw Sheep Cheese during Ripening: Physicochemical, Microbial and
Micro-structural Aspects |
Nutrition and Food Sciences Research |
(2)2 |
39-48 |
2015 |
Naderi, B.,
Maghsoudlou, Y., Aminifar, M., Ghorbani, M. and Rashidi L.
|
Investigation on the Changes in Color Parameters
and Turbidity of Cornelian Cherry (cornus mass
L) Produced by Microwave and Conventional Heating |
Nutrition and Food Sciences Research |
(4)2 |
39-46 |
2015 |
Zarabadipour, F., Piravi vanak, Z. and Aminifar,
M
|
Evaluation of sterol composition in different
formulations of cocoa milk as milk fat purity indicator
|
|
Food Science and Technology |
(2)41 |
519-523 |
2021 |
Naderi, B., Aminifar, M., belgheisi, S.
|
|
Investigating the Effect of
Formulation on Phase Separation in Cornelian Cherry (cornus
mass L) Concentrate Fortified with Whey |
Nutrition and Food Sciences Research |
(4)4 |
|
2017 |
مهرناز امینی فر، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی، زهرا امام جمعه |
بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگیهای رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا |
مهندسی بیوسیستم ایران |
43 |
|
1391 |
|
Changes in the physicochemical, microstructural and rheological properties of traditional Kope cheese during ripening
|
International Journal of Dairy Technology
|
71 |
347-355 |
2018 |
|
Study of macromolecular interactions in low-fat brined cheese modified with Zedu gum
|
International Journal of Dairy Technology |
71 |
382-394 |
2018 |
|
Changes in the structure of brined cheese modified with basil seed gum based on protein-polysaccharide interactions
|
Journal of Agricultural Science and Technology
|
20 |
695-708 |
2018 |
|
Investigation
on the microstructural and textural properties of Lighvan cheese
produced from bovine milk fortified with protein and gum tragacanth
during ripening
|
International Journal of Dairy Technology |
69 |
225-235 |
2016 |
|
Comparison of microwave with conventional heating on phytochemical compounds of cornelian cherry (Cornus mas L.) concentrate
|
Journal of Agricultural Science and Technology |
18 |
1197-1208 |
2016 |
|
Complex coacervation between oak protein isolate and gum Arabic: optimization & functional characterization
|
International Journal of Food Properties |
23 |
1854-1873 |
2020 |
سمانه گردابی طرقی، مهرناز امینی فر، مریم مصلحی شاد |
بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن |
علوم و صنایع غذایی ایران
|
15 |
161-172 |
1397 |
سیده هدا حیدری بازاردهی، مهرناز امینی فر |
اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی |
علوم و صنایع غذایی ایران
|
15 |
413-421 |
1397 |
آسیه حسن زاده، زینب رفتنی امیری، مهرناز امینی فر |
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو |
علوم و صنایع غذایی ایران
|
14 |
187-201 |
1396 |
|
بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری
|
مهندسی بیوسیستم ایران
|
48 |
457-465 |
1396 |
سمانه گردابی طرقی، مهرناز امینی فر، مریم مصلحی شاد |
بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن |
علوم و صنایع غذایی ایران
|
15 |
161-172 |
1397 |
مهرناز امینی فر، زهرا امام جمعه، سبا
بلقیسی |
اثر زانتان و پروتئین شیر
تغلیظ شده بر سختی، ریزساختار و رهایش استرها از بافت پنیر آب نمکی کم چرب |
علوم تغذیه و صنایع غذایی
ایران
|
(1)9 |
82-93 |
1393 |
مهرناز امینی فر، زهرا امام جمعه |
اثر رسیدن تسریع شده با
پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب نمکی |
مهندسی بیوسیستم
|
(1)45 |
37-43 |
1393 |
نازدار نظرپور، مهرناز
امینی فر
|
بررسی اثر نوع شیر و زمان
تخمیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیک پنیر شیراز (سیراج) |
علوم تغذیه و صنایع غذایی
|
3(10) |
107-118 |
1394 |
سعیده میانی سریزدی، مهران
اعلمی ، مهرناز امینی فر ، منصور غفارپور، فرناز دستمالچی، یحیی
مقصودلو، مریم محمدی |
بررسی خصوصیات
فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی دسر لبنی فراسودمند دارای مالت جو بدون پوشینه |
مهندسی بیوسیستم
|
(3) 47 |
501-509 |
1395 |
فاطمه بغدادی، مهرناز امینی
فر، مهدی فرهودی، سعیده شجاعی |
بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگیهای پنیر سفید ایرانی کمچرب
اصلاحشده با صمغ کتیرا گونهی Astragalus Parrowianus |
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
|
(3)12 |
109-120 |
1395 |
ضحی چهاردهی سیرتی، فرناز موحدی، مهرناز امینیفر |
بهبود خصوصیات مکانیکی
و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات
اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی |
علوم و صنایع غذایی ایران
|
72 |
215-229 |
1396 |
سونا رسولیان، مهرناز امینی فر، لادن رشیدی |
بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و
مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتیاکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ
فروت |
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
|
12 |
47-54 |
1396 |
آیلین عیدخانی رودی، فرنوش عطار، مهرناز امینی فر، زهرا علایی روزبهانی |
اثر روش های مختلف تغلیظ
حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب
لیموترش |
فناوری های نوین غذایی
|
71 |
241-251 |
1396 |
فاطمه
زرآبادی پور، زهرا پیراوی ونک، مهرناز امینی فر |
بهینه سازی
فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ |
پژوهش
های صنایع غذایی
|
29 |
131-144 |
1398 |
سیده سعیده کربلایی
امینی، مهرناز امینی
فر، سیده شیما
یوسفی |
بررسی
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسرشیری کمچرب اصلاحشده با صمغهای
بومی به و بالنگو |
علوم و صنایع غذایی
ایران
|
18 |
131-146 |
1400 |
سیده سعیده
کربلایی امینی، مهرناز امینی
فر، سیده شیما
یوسفی، مرجان
حیدرزاده |
اثر
صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده
از تحلیل مولفه های اصلی (PCA) |
پژوهش
های صنایع غذایی
|
31 |
109-118 |
1400 |