مهرناز امینی فر

مهرناز

امینی فر

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

پژوهشکده فرآورده های غذایی، کشاورزی و حلال

اعضای هیات علمی

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی   دکترای   دانشگاه تهران   کرج  ایران  1390
مهندسی کشاورزی    علوم و صنایع غذایی   کارشناسی ارشد   دانشگاه تهران   کرج  ایران  1385 
مهندسی کشاورزی  علوم و صنایع غذایی کارشناسی   دانشگاه صنعتی اصفهان   اصفهان ایران  1382 

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
بررسی پایداری ترکیبات عطر و طعمی در بافت پنیر لیقوان شبیه سازی شده بر اساس بر هم کنشهای آروما-پروتئین-پلی ساکارید   دکترای 
تاثیر انواع هیدروکلوئیدها و غلظت یونی بر پایداری نوشیدنیهای لبنی تخمیری   کارشناسی ارشد 

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
شناخت ساختار پروتئینی پنیر/مهرناز امینی فر-فاطمه بغدادی-تالیف-ناشر سازمان جهاددانشگاهی تهران

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
آدرس لینک google scholar
 https://scholar.google.com/citations?user=G3NePb0AAAAJ&hl=en        
 

Microstructural, compositional and textural properties during ripeningof Lighvan cheese, a traditional raw sheep cheese

 

Journal of Texture studies

 
41  579-593   2010 

Investigation on proteolysis and volatile compounds of Lighvan cheese (traditional unpasteurized sheep cheese) during ripening

 

Journal of Food Science and Technology

 
DOI: 10.1007/s13197-012-0755-3
2012
 

The effect of ovine and bovine milk on the textural properties of Lighvan cheese during ripening

 

International Journal of Dairy Technology

 
66  45-53   2012 
 

Changes of Texture, Microstructure and Free Fatty Acid Contents of Lighvan Cheese -Traditional Raw Sheep Cheese- During the Accelerated Ripening with lipase

 
Journal of

Agricultural Science and Technology

 
 16 113-123 2014
 Hemmatian, M., Aminifar, M. and Attar F   Investigation on the Protein Degradation, Free Fatty Acid Content and Area Fraction of Poosti Cheese, Iranian Traditional Cheese Ripened in Skin

Nutrition and Food Sciences Research (2) 1 55-62 2015
Hemmatian, M., Aminifar, M. and Attar, F  Characterization of Poosti Cheese, a Traditional Raw Sheep Cheese during Ripening: Physicochemical, Microbial and Micro-structural Aspects  Nutrition and Food Sciences Research  (2)2  39-48  2015
Naderi, B.,  Maghsoudlou, Y., Aminifar, M., Ghorbani, M. and Rashidi L. 
 Investigation on the Changes in Color Parameters and Turbidity of Cornelian Cherry (cornus mass L) Produced by Microwave and Conventional Heating  Nutrition and Food Sciences Research  (4)2  39-46  2015
Zarabadipour, F., Piravi vanak, Z. and Aminifar, M 

Evaluation of sterol composition in different formulations of cocoa milk as milk fat purity indicator

Food Science and Technology  (2)41  519-523  2021

Naderi, B., Aminifar, M., belgheisi, S. 

 

 

 Investigating the Effect of Formulation on Phase Separation in Cornelian Cherry (cornus mass L) Concentrate Fortified with Whey  Nutrition and Food Sciences Research  (4)4    2017
مهرناز امینی فر، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی، زهرا امام جمعه   بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگیهای رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا   مهندسی بیوسیستم ایران   43   1391
   

Changes in the physicochemical, microstructural and rheological properties of traditional Kope cheese during ripening

 

International Journal of Dairy Technology

 71   347-355  2018
   

Study of macromolecular interactions in low-fat brined cheese modified with Zedu gum

 International Journal of Dairy Technology  71  382-394  2018
   

Changes in the structure of brined cheese modified with basil seed gum based on protein-polysaccharide interactions

 

Journal of Agricultural Science and Technology

 20  695-708  2018
   
Investigation on the microstructural and textural properties of Lighvan cheese produced from bovine milk fortified with protein and gum tragacanth during ripening
 International Journal of Dairy Technology  69  225-235  2016
   

Comparison of microwave with conventional heating on phytochemical compounds of cornelian cherry (Cornus mas L.) concentrate

 Journal of Agricultural Science and Technology  18  1197-1208  2016
   

Complex coacervation between oak protein isolate and gum Arabic: optimization & functional characterization

 International Journal of Food Properties  23  1854-1873  2020
 سمانه گردابی طرقی، مهرناز امینی فر، مریم مصلحی شاد  بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن   علوم و صنایع غذایی ایران
 15  161-172  1397
 سیده هدا حیدری بازاردهی، مهرناز امینی فر  اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی علوم و صنایع غذایی ایران
 15  413-421  1397
 آسیه حسن زاده، زینب رفتنی امیری، مهرناز امینی فر  بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو علوم و صنایع غذایی ایران
 14  187-201  1396
 

بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری

مهندسی بیوسیستم ایران
 48  457-465  1396
 سمانه گردابی طرقی، مهرناز امینی فر، مریم مصلحی شاد  بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن علوم و صنایع غذایی ایران
 15  161-172  1397
 مهرناز امینی فر، زهرا امام جمعه، سبا بلقیسی   اثر زانتان و پروتئین شیر تغلیظ شده بر سختی، ریزساختار و رهایش استرها از بافت پنیر آب نمکی کم چرب علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
 (1)9  82-93  1393
 مهرناز امینی فر، زهرا امام جمعه  اثر رسیدن تسریع شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب نمکی مهندسی بیوسیستم
 (1)45  37-43  1393
 نازدار نظرپور، مهرناز امینی فر
 بررسی اثر نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیک پنیر شیراز (سیراج) علوم تغذیه و صنایع غذایی 
 3(10)  107-118  1394
 سعیده میانی سریزدی، مهران اعلمی ، مهرناز امینی فر ، منصور غفارپور، فرناز دستمالچی، یحیی مقصودلو، مریم محمدی  بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی دسر لبنی فراسودمند دارای مالت جو بدون پوشینه مهندسی بیوسیستم
(3) 47  501-509  1395
 فاطمه بغدادی، مهرناز امینی فر، مهدی فرهودی، سعیده شجاعی  بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی کم‌چرب اصلاح‌شده با صمغ کتیرا گونه‌ی Astragalus Parrowianus علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
 (3)12  109-120  1395
 ضحی چهاردهی سیرتی، فرناز موحدی، مهرناز امینی‌فر بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بسته‌بندی میوه آلبالو ایرانی علوم و صنایع غذایی ایران
 72  215-229  1396
 سونا رسولیان، مهرناز امینی فر، لادن رشیدی  بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
 12  47-54  1396
 آیلین عیدخانی رودی، فرنوش عطار، مهرناز امینی فر، زهرا علایی روزبهانی  اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش فناوری های نوین غذایی
 71  241-251  1396
 فاطمه زرآبادی ­پور، زهرا پیراوی ونک، مهرناز امینی­ فر  بهینه­ سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ پژوهش های صنایع غذایی
 29  131-144  1398
 سیده سعیده کربلایی امینی، مهرناز امینی فر،  سیده شیما یوسفی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو علوم و صنایع غذایی ایران  18  131-146  1400
 سیده سعیده کربلایی امینی، مهرناز امینی فر،  سیده شیما یوسفی، مرجان حیدرزاده  اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA) پژوهش های صنایع غذایی
 31  109-118  1400

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
Aminifar, M., Hamedi, M. and Emam-Djome,Z.  Effect of addition of milk protein concentrate, casein and K-carrageenan on microstructural and textural properties during ripening of Lighvan cheese produced from cow's milk   International Symposium on Food Rheology and Structure   Zurich  Switzerland پوستر  2012
Aminifar, M., Hamedi, M. and Emam-Djome,Z.   Effect of ripening time on microstructure and textural properties of Lighvan cheese – a traditional raw sheep cheese   International Symposium on Food Rheology and Structure   Zurich  Switzerland  پوستر 2012
 Belgheisi, S., Azizi, M. H., Hadian, Z. Aminifar, M.. Effect of whey protein based edible coating on the microbial properties of mutton during cold storage   First International e-Conference on novel techniques of food processing IECFP2013   مشهد  ایران پوستر 2013
Aminifar, M. Emam-Djome,Z., Belgheisi, S.  Investigation on aroma release of model low fat Iranian white brined cheese containing K-carrgeenan and WPC   First International e-Conference on novel techniques of food processing (IECFP2013)  مشهد ایران پوستر 2013
مهرناز امینی فر، مژگان همتیان لزوم توجه به پنیرهای سنتی تهیه شده از شیر خام گوسفند به عنوان غذای ارگانیک و سالم کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا   تهران  ایران پوستر 1391
سحر گرامیان، مهرناز امینی فر، پروین عشرت آبادی   لزوم توجه و شناسایی ویژگیهای شیرگوسفند به عنوان ماده اولیه ای ارگانیک برای فرآورده های لبنی سنتی   کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا   تهران  ایران پوستر 1391
مهرناز امینی فر، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی، زهرا امام جمعه   تاثیر مخلوط هیدروکلوییدها و پارامترهای فرایندی برپایداری نوشیدنیهای لبنی   دومین همایش صنایع غذایی ایران   اصفهان ایران پوستر 1385
مهرناز امینی فر، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی، زهرا امام جمعه   تاثیر انواع هیدروکلوییدها و غلظت یونی برپایداری نوشیدنیهای لبنی تخمیری   دومین همایش صنایع غذایی   اصفهان  ایران پوستر 1385
مهرناز امینی فر، زهرا امام جمعه، مژگان میرزاپور فناوری نانو و روشهای نوین تولید غذاهای فراسودمند   دومین کنفرانس ملی غذای عملگرا  تهران  ایران پوستر 1387
مهرناز امینی فر، زهرا امام جمعه، سبا بلقیسی   اهمیت استاندارد سازی فرآورده های لبنی تخمیری بومی، پنیر لیقوان - پنیر سنتی تهیه شده از شیر خام گوسفند-   تحقیق و توسعه صنایع تخمیری با رویکرد استانداردسازی   کرج  ایران سخنرانی 1392
مهرناز امینی فر، سبا بلقیسی
بررسی میزان نمک بر سرم دهی دوغ پایدار شده با پکتین با متوکسیل بالا و لزوم توجه به این عوامل جهت کاربرد آنها در استاندارد مربوطه   تحقیق و توسعه صنایع تخمیری با رویکرد استانداردسازی   کرج  ایران پوستر 1392
 Mehrnaz Aminifar, Sahar gramian  

Investigation on the effect of lactation period and the species on characterization of sheep milk produced in of Alborz mountainous region in Iran

4th ISEKI_Food Conference

The University of Natural Resources and Life Sciences (BOKU)

 وین
 اتریش  پوستر  2016
 Mehrnaz Aminifar, Masoome Zarei , Farnoosh Attar  

Investigstion on the physichochemical and rheological properties of ketchup formulated with basil seed gum

 

4th ISEKI_Food Conference

The University of Natural Resources and Life Sciences (BOKU)

 وین  اتریش  پوستر  2016

د)پروژه های تحقیقاتی

عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
بررسی عوامل موثر در آب اندازی پنیرUF ّ.و تعیین درصد آب انداختگی در شرایط متعارف نگهداری    مهرناز امینی فر(مجری) خسروبرازندگان(مجری) پژوهشگاه استاندارد   خاتمه یافته
 ارزیابی ریسک میزان اسیدلوریک در سبد غذای ملی و مدیریت ریسک اسیدلوریک در کره به روش محاسباتی  مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 ارزیابی ریسک میزان اسیدلوریک موجود در رژیم غذایی بر بروز بیماریهای قلبی با مطالعه حیوانات آزمایشگاهی  مهرناز امینی فر(مجری)، شهرام ربانی (مجری)  پژوهشگاه استاندارد و مرکز تحقیقات قلب و عروق  خاتمه یافته
 بررسی میزان استرولهای گیاهی در شیرهای طعم دار کاکائو و نارگیل به عنوان شاخص اصالت سنجی   مهرناز امینی فر(مجری)   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 بررسی میزان تولید اتانول و جمعیت مخمردر کفیرهای تولید شده در داخل کشور    مهرناز امینی فر(مجری)  پژوهشگاه استاندارد   خاتمه یافته
 

بررسی ویژگی های روغن، میزان قند کل و ساکارز در انواع بستنی شیری با چربی گیاهی و بستنی یخی میوه ای موجود در بازار

  مهرناز امینی فر(مجری)-زهرا پیراوی ونک (مجری)
 پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
 بررسی تاثیر فیبر حاصل از فراوری نشاسته بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی موش های صحرایی تیمارشده با رژیم غذایی پرچرب  همکار طرح
 پژوهشگاه استاندارد خاتمه یافته
 غنی سازی روغن آفتابگردان با ویتامین D  و جایگزینی آنتی اکسیدان های سنتزی رایج با آسکوربیل پالمیتات  همکار طرح   پژوهشگاه استاندارد خاتمه یافته
 بررسی میزان فلزات مس و آهن در روغن های کره تهیه شده در کشور  همکار طرح   پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسیدچرب، پروتئولیز و جمعیت میکروبی پنیرپوستی – پنیر سنتی تولید شده از شیر خام گوسفند- در طول رسیدن   استاد راهنمای دانشجو   دانشگاه آزاد اسلامی
خاتمه یافته
بررسی ویژگیهای فیزیگوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و قطر گلبولهای چربی شیر گوسفند دو نژاد استان البرز   استاد مشاور دانشجو  پژوهشگاه استاندارد   خاتمه یافته
بررسی اثر فراورده تخمیری شیر شتر بر میزان کلسترول حیوانات آزمایشگاهی   مشاور دانشجو   دانشگاه آزاد اسلامی خاتمه یافته
هدایت پایان نامه های دانشجویی (کارشناسی ارشد و دکتری)
 استاد راهنما و مشاور
 دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی
 -

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب

شناسایی شیر گاو و کازئینات گاوی در پنیر تولید شده از شیر گوسفند، بز، گاومیش و یا مخلوط آن ها - روش آزمون

 روش آزمون (دبیر تدوین)
 93
 پنیر رسیده در آب نمک – ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  95

پنیر کاممبرت- ویژگی ها و روش های آزمون

 ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  95

پنیر دانبو- ویژگی ها و روش های آزمون

  ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  95
 پنیر ادام- ویژگی ها و روش های آزمون   ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  95
 پنیر امنتال- ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی و روش آزمون  (دبیر تدوین)  95
 شیر تبخیر شده ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  95
 شیر تغلیظ شده شیرین ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  95
 پنیر اولیه- ویژگی ها و روش های آزمون   ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  96
 پودر پنیر- ویژگی ها و روش های آزمون    ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  96
 تعیین میزان اتیل استر بتا-آپو-8- کاروتنیک اسید در کره ، روغن کره با روش طیف سنجی  روش آزمون (دبیر تدوین)  96
 شیر خام گاومیش- ویژگی ها و روش های آزمون  پژوهش محور (دبیر تدوین)  96
 بستنی- ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  99
 شیرخشک بدون چربی ویژه فرمولاسیون شیر خشک شیرخواران و غذای کودکان ویژگی­ها و روش­های آزمون  ویژگی و روش آزمون (دبیر تدوین)  98
 کشک مایع- ویژگی ها و روش آزمون  ویژگی و روش آزمون (رییس تدوین)
 93
 ماست طعم دار- ویژگی ها و روش آزمون  ویژگی و روش آزمون (رییس تدوین)  96

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
 پژوهشگاه استاندارد  تدریس دوره آموزشی "آشنایی با تقلبات مواد غذایی و راههای شناخت تقلبات، نگهدارنده ها و افزودنی های غیر مجاز"  1398
  پژوهشگاه استاندارد   مروری بر روش های ارزیابی کیفیت فراورده های لبنی  1391
 پژوهشگاه استاندارد  سخنرانی علمی ترویجی "مبانی ارزیابی ریسک در موادغذایی"  1398
 پژوهشگاه استاندارد  تدریس کارآموزان دانشجوی رشته صنایع غذایی
 1391-1399
 پژوهشگاه استاندارد  تدریس مدیران کنترل کیفی صنایع غذایی
 1391-1399
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی
 شیمی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی تکمیلی، خواص شیمیایی و کاری مواد غذایی، صنایع لبنی 2، اصول مهندسی صنایع غذایی   1392-1396
دانشگاه جامع علمی کاربردی   شیمی مواد غذایی، خوردگی در صنایع غذایی، اصول مهندسی صنایع غذایی، افزودنیهای غذایی، استانداردهای غذایی   1387 
دانشگاه غیرانتفاعی خزر   تکنولوژی گوشت و فراورده های آن   1386
دانشگاه آزاد اسلامی قزوین   میکروبیولوژی   1389 
دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا   ریاضیات و آمار صنایع غذایی   1390 
پژوهشگاه استاندارد   کارگاه آموزشی روشهای تولید نانو مواد با رویکرد غذایی   1392 

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
مسوول آزمایشگاه لبنیات     پژوهشگاه استاندارد از 22/12/91 تا کنون

عضو کمیته اجرایی همایش تحقیق و توسعه صنایع تخمیری با رویکرد استانداردسازی     پژوهشگاه استاندارد   زمان همایش 30 و 31 /2/91 
ارزیاب فنی بر اساس الزامات استاندارد 17025
 ارزیاب فنی
 پژوهشگاه استاندارد  از سال 93 تا کنون

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

   
 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
استعداد درخشان   رتبه اول آزمون کارشناسی ارشد در میان 1389 نفر   گواهی سازمان سنجش آموزش کشور     1383

رتبه اول آزمون دکتری دانشگاه تهران در میان 33 نفر         1385 

 رتبه دوم پژوهشگر برتر در میان اعضای هیات علمی پژوهشگاه استاندارد  پژوهشگر برتر  پژوهشگاه استاندارد ریاست سازمان ملی استاندارد  1393
 رتبه اول پژوهشگر برتر در میان اعضای هیات علمی پژوهشگاه استاندارد  پژوهشگر برتر  پژوهشگاه استاندارد  ریاست سازمان ملی استاندارد  1397
 رتبه دوم پژوهشگر برتر در میان اعضای هیات علمی پژوهشگاه استاندارد   پژوهشگر برتر  پژوهشگاه استاندارد   پژوهشگاه استاندارد  1400

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
ISIRI/TC 24   دبیر کمیته فنی  پژوهشگاه استاندارد 5 سال

ISO/TC34/SC5   عضو  پژوهشگاه استاندارد   9سال

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
مهندسی بیوسیستم ایران    دانشگاه تهران داور از سال 92
تحقیقات مهندسی کشاورزی   موسسه تحقیقات مهندسی کشاورزی  داور از سال 92
 علوم و صنایع غذایی ایران  دانشگاه تربیت مدرس  داور از سال 92
 nutrition and food sciences research  علوم پزشکی شهید بهشتی
 داور 91-95

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 
 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
Excel پیشرفته     پژوهشگاه استاندارد   91/7/15لغایت 8/8/91
آشنایی با قوانین و وظایف سازمان ملی استاندارد ایران     پژوهشگاه استاندارد   91/7/25 
نحوه مقاله نویسی ISI     پژوهشگاه استاندارد   91/7/12 
نحوه تدوین استانداردهای ملی     پژوهشگاه استاندارد   91/5/14 
نحوه تدوین استانداردهای بین المللی     پژوهشگاه استاندارد   91/5/8 
آشنایی با نرم افزار آماری SPSS مقدماتی     پژوهشگاه استاندارد   28 و 29/6/91
گزارش سومین اجلاسیه ISO/TC34     پژوهشگاه استاندارد   91/4/24 
 الزامات استاندارد 17025
   پژوهشگاه استاندارد از 93 تا کنون
 
 صحه گذاری نتایج آزمون
   پژوهشگاه استاندارد  از 93 تا کنون  
 کنترل کیفی آماری نتایج آزمون
    پژوهشگاه استاندارد  از 93 تا کنون  
 محاسبه عدم قطعیت در آزمون های شیمیایی
   پژوهشگاه استاندارد  از 93 تا کنون  
 Food safety and risk assessment
   WCDI  98  

تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱