عنوان تدوین |
نوع تدوین |
ادویه و چاشنی-ویژگی ها و روشهای آزمون های زنجبیل درسته تکه ای و ساییده، استاندارد ملی ایران 536 (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
ادویه و چاشنی – اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد، استاندارد ملی ایران شماره 1619. (دبیر) |
روشهای آزمون |
غلات و فرآورده های آن- اندازه گیری اکراتوکسین A پس از تصفیه مقدماتی با بیکربنات به روش کروماتو گرافی مایع با کارایی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 6189 .(دبیر) |
روشهای آزمون |
غلات و فرآورده های آن- اندازه گیری اکراتوکسین A پس از تصفیه مقدماتی با ستون سلیکاژل به روش کروماتو گرافی مایع با کارایی بالا ، استاندارد ملی ایران 6188 شماره .(دبیر) |
روشهای آزمون |
قهوه بو داده و ساییده – اندازه گیری میزان رطوبت به روش کارل فیشر ، استاندارد ملی ایران شماره 6002. (دبیر) |
روشهای آزمون |
نشاسته و فراورده های آن – میزان فلزات سنگین اندازه گیری میزان کادمیوم به روش بیناب سنجی ربایش اتمی به وسیله اتم افشانی با گرمای الکتریکی- روش آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 5836.( دبیر) |
روشهای آزمون |
نشاسته تغییر شکل یافته – اندازه گیری میزان استیل – روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره7773. ( دبیر) |
روشهای آزمون |
افزودن مواد مغذی ضروری به مواد خوراکی – آیین کار، استاندارد ملی ایران شماره 8537. ( دبیر) |
آیین کار |
نشاسته خوراکی - ویژگی ها و روشهای آزمون-قسمت اول- نشاسته خوراکی گندم ، استاندارد ملی ایران شماره 1-381. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
نشاسته خوراکی - ویژگی ها و روشهای آزمون-قسمت دوم- نشاسته خوراکی ذرت، استاندارد ملی ایران شماره 2-381 . (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
نشاسته خوراکی - ویژگی ها و روشهای آزمون-قسمت سوم- نشاسته خوراکی برنج، استاندارد ملی ایران شماره 3-381. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
نشاسته خوراکی - ویژگی ها و روشهای آزمون-قسمت چهارم- نشاسته خوراکی سیب زمینی، استاندارد ملی ایران شماره 4-381. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
نشاسته و فرآورده های آن-روش اندازه گیری D –گلوکز و D – فروکتوز -روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره 9486. (دبیر) |
روشهای آزمون |
چای – اندازه گیری عصاره آبی – روش آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 3320. (دبیر) |
روشهای آزمون |
حلوا ارده- ویژگی ها و روشهای آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 2462 . (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
عسل – اندازه گیری میزان اتانل – روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره 11132. (دبیر) |
روش های آزمون |
عسل – اندازه گیری میزان گلیسرول – روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره 11131. (دبیر) |
روش های آزمون |
مواد غذایی-اندازه گیری آسه سولفام -کا، آسپارتام و ساخارین به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 11130. (دبیر) |
روش های آزمون |
مواد غذایی-اندازه گیری سیکلامات به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 11129. (دبیر) |
روش های آزمون |
مواد غذایی-اندازه گیری ویتامین C به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 11243.(دبیر) |
روش های آزمون |
دانه کنجد – ویژگی ها و روش های آزمون(دبیر)، استاندارد ملی ایران شماره 323. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
قهوه و فراورده های قهوه –اندازه گیری کافئین به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 11242. (دبیر) |
روش های آزمون |
فرآورده های کاکائویی- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 12018. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
ارده- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 2695.(دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
قهوه فوری- اندازه گیری کربوهیدرات آزاد و کل به روش کروماتوگرافی تبادل آنیونی با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 12049. (دبیر) |
روش های آزمون |
فرآورده های ژله ای –ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 2682. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
خمیر کاکائو- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 12358. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی- معادل های کره کاکائو در کره کاکائو و شکلات ساده قسمت اول: تعیین وجود معادل های کره کاکائو، استاندارد ملی ایران شماره1-12961. (دبیر) |
روش های آزمون |
روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی- معادل های کره کاکائو در کره کاکائو و شکلات ساده قسمت دوم: تعیین مقدار معادل های کره کاکائو، استاندارد ملی ایران شماره 2-12961. (دبیر) |
روش های آزمون |
روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی- اندازه گیری جانشین های کره کاکائو در شکلات شیری، استاندارد ملی ایران شماره 12962. (دبیر) |
روش های آزمون |
مواد غذایی _ اندازهگیری ویتامینD به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا-اندازهگیری کوله کلسیفرول (D3) یا ارگوکلسیفرول(D2) ، استاندارد ملی ایران شماره ... . (دبیر) |
روش های آزمون |
شکلات- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 608. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
دانه قهوه سبز (خام)- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 589. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
قهوه بو داده و ساییده- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 4388. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
قهوه فوری- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 3623. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
شیرینی های آردی- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 3493. (دبیر) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
دانه کاکائو -ویژگی ها و روشهای آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 3208 . (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
کاکائو – پودر کاکائو - ویژگی ها و روشهای آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 383 . (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
قهوه فوری – انزداه گیری چگالی توده فشرده و ریزش آزاد(نفشرده)، استاندارد ملی ایران شماره 3345. (مشارکت) |
روش های آزمون |
شکلات- ویژگی ها و روشهای آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 608 . (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
شکلات- آیین کار بهداشتی تولید، استاندارد ملی ایران شماره 9798 . (مشارکت) |
آیین کار |
روغن های قابل جانشینی با کره کاکائو- ویژگی ها، استاندارد ملی ایران شماره 10273. (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
تافی و آبنبات- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 711. (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
تجهیزات خدماتی مواد غذایی – واژه نامه، استاندارد ملی ایران شماره 9525 . (مشارکت) |
واژه نامه |
آدامس-ویژگی ها، استاندارد ملی ایران شماره 8. (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
شیرهای تخمیری – نوشیدنی کفیر- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 11177. (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون
|
غلات و فرآورده های آن و خوراک دام- اندازه گیری چربی خام و چربی کل به وسیله روش استخراج راندال، استاندارد ملی ایران شماره 11691. (مشارکت) |
روش های آزمون |
ادویه و چاشنی- زعفران- اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد، استاندارد ملی ایران شماره 12185. (مشارکت) |
روش های آزمون |
اسپرید های مخلوط- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 11843. (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
ادویه و چاشنی- اندازه گیری خاکستر نا محلول در اسید، استاندارد ملی ایران شماره 1253. (مشارکت) |
روش های آزمون |
عسل- اندازه گیری مقدار هیدروکسی متیل فورفورال- روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ، استاندارد ملی ایران شماره 12186. (مشارکت) |
روش های آزمون |
عسل- اندازه گیری مقدار هیدروکسی متیل فورفورال روش فتومتری وینکلر، استاندارد ملی ایران شماره 12048. (مشارکت) |
روش های آزمون |
فرآورد ه های لبنی و بستنی– اندازه گیری مقدار ساکارز و گلوکز- روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره 12184. (مشارکت) |
روش های آزمون |
نبات- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 739. (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
کنجد عمل آوری شده- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 12345. (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
غذای حلال- راهنمای عمومی ، استاندارد ملی ایران شماره 12000 (مشارکت) |
راهنمای عمومی |
چای کیسه ای- ویژگی ها و روش های آزمون (مشارکت) |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
شکر خام-تعیین مقدار نشاسته به روش BSES |
روش های آزمون |
شکر خام-تعیین مقدار نشاسته به روش SPRI |
روش های آزمون |
خمیر کاکائو - ویژگی ها و روش های آزمون- تجدید نظر اول |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
فرآورده های ژله ای – ویژگی ها و روش های آزمون- تجدید نظر سوم |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
شکلات– ویژگی ها و روش های آزمون- تجدید نظر هفتم |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
کرم های کاکائویی– ویژگی ها و روش های آزمون – تجدید نظر دوم |
ویژگی ها و روشهای آزمون |
مواد غذایی - اندازهگیری
ویتامینB1 به
روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (مشارکت) |
روش آزمون
|
شیرینی
های آردی- ویژگی ها و روش های آزمون (مشارکت) |
ویژگی ها و روش های آزمون
|
کلوچه – ویژگیها و
روشهای آزمون (مشارکت) |
ویژگی ها و روش های آزمون
|
کیک– ویژگیها و
روشهای آزمون (مشارکت) |
ویژگی ها و روش های آزمون
|
خوراک دام و طیور و آبزیان- دانه ذرت - ویژگی ها و روش های آزمون (مشارکت) |
ویژگی ها و روش های آزمون
|
روغن
کنجد-آیین کار بهداشتی (مشارکت) |
آیین کار
|
خوراک
دام نمونه برداری (مشارکت) |
آیین کار
|
عسل
-ویژگی ها و روش های آزمون (مشارکت) |
ویژگی ها و روش های آزمون
|
خوراک
انسان و دام -بیشینه رواداری مایکوتوکسین ها (مشارکت) |
ویژگی ها و روش های آزمون
|
|
|