فرزانه انصاری

فرزانه

انصاری

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۶ آذر ۱۴۰۲

کرج- شهر صنعتی- سازمان ملی استاندارد- پژوهشگاه استاندارد

استادیار

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
علوم بهداشتی در رشته تغذیه   کارشناسی ارشد   تهران  تهران ایران  1375 
علوم تغذیه     کارشناسی  علوم پزشکی اهواز   اهواز  ایران  1369 
مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی  بیوتکنولوژی غذایی  دکترای   تهران  کرج  ایران  1394 

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 
 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
بررسی میزان شیوع کم خونی ناشی از کمبود آهن در مادران روستا های شهر خرم آباد و برخی عوامل موثر بر آن در سال 1373   کارشناسی ارشد

 بررسی آفلاتوکسین زدایی از پسته با استفاده از دانک کفیر دکترای 

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 تجزیه و تحلیل ریسک ایمنی مواد غذایی؛ راهنما برای نهادهای مسئول ایمنی غذایی  معصومه محمودی-منصوره مظاهری-فرزانه انصاری-فرنوش عطار - زهره پوراعتدال
 ترجمه  انستیتو تحقیقات و تغذیه ایران
 تهران  تهران  1398

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
A. Djazayery; A. Keshavarz; M. ohmoudi   Iron status and socioeconomic determinants of the quantity and quality of dietary iron in a group of rural Iranian women   Eastern Mediterranean Health Journal    7 652-657    2001
R. Norbakhsh; K. Daneshmandirani   Determination of heavy metals of Cd, Pb,Ni, Al, Fe, Zn, Mn, and Cuin Iranian and imported black tea   Iranian Journal of Environmental Health Sience & Engineering   243-248   2007 
A. Rashidi,B.Mohammadpour, M.Karandish. .R.Vafa,  Obese and female adolescents   Central European Journal of Medicine   481-487   2007
M. Sedehi E,A. Djazayery; Determinants of dietary status as a public health problem among rural women   Pakistan Journal of Nutrition   102-103   2008
K. Rezaei   Quality attributes of lime juices from Iran   Asian journal of chemistry   20  3013-3918 2008 
R. Norbakhsh; K. Daneshmand   Determination of nitrate pollution in both natural mineral waters and bottled/packaging waters in Iran   Research Journal of Biological Sciences   999-1003
2008
M. Sedehi Esfehni; S. Kadivi;F. Rashid najafi Influence of micro waved food eating on blood iron and transferring in Rats   Research Journal of Biological Sciences   1094-1096
2008
M. Mazaheri; N. Hatam Beigi; F. Alizadeh   The simple method to detection of melamine in milk powdered using high performance liquid   Journal of biological physics and chemistry   0   2011
سید علی کشاورز، ابوالقاسم جزایری، محمود محمودی، ناهید جارالهی، کیخسرو کیقبادی   بررسی شیوع کم خونی ناشی از کمبود آهن در مادران روستاهای شهر خرم آباد   مجله بهداشت ایران- دانشگاه تهران   175 - 184   1378
رحیم ابوعلی   بررسی رعایت بر چسب گذاری غذایی و تغذیه ای برخی از نمونه های ارسالی به پژوهشکاه موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   فصلنامه استاندارد و پژوهش   24 تا 27   1385
محمد صادق بیابانکی، عبداله نظری نیا تریکوتسن ها در خوراک انسان و دام   فصلنامه   22 تا 24   1388
M. Jalili; F. Ansar   Identification and Quantification of 5-Hydroxymethylfurfural in Food Products   Nutrition and Food Sciences Research   0   2015
F. Ansari, ; F.Khodaiyan,; K. Rezaei, ; A.Rahmani   Modelling of aflatoxin G1 reduction by kefir grain    Journal of Environmental Health Science & Engineering 13   2015
. Ansari, ; F.Khodaiyan,; K. Rezaei, ; A.Rahmani   Optimization of aflatoxin B1 reduction in pistachio nuts by kefir grains using statistical experimental methods   Quality Assurance and Safety of Crops & Foods   0   2015
 

زهرا پیراوی ونک

فهیمدخت مختاری

فرزانه انصاری
 بررسی وجود ارقام تراریخته در دانه های کلزای کشت شده در ایران و ارزیابی فصلنامه علمی ترویجی ایمنی زیستی      1396
 فرزانه انصاری
 چگونه می توان در تدوین استاندارد بین المللی ایزو مشارکت داشت  فصلنامه تخصصی دانش آزمایشگاهی ایران      1397
 فرزانه انصاری
 روش های مدرن در استخراج هیدوروکربن های حلقوی  فصلنامه تخصصی دانش آزمایشگاهی ایران      1397
 فرزانه انصاری
 پژوهش زیربنای توسعه فرهنگی علمی و صنعتی کشور  ویژه نامه روز جهانی استاندارد      1398
 فرزانه انصاری
 ایمنی در آموزش های علمی و کاربردی  دانشنامه آموزش های علمی و کاربردی      1399

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
A. Djazayery;A. Keshavarz; F. Ansari ;   Socio – economic factors affecting the quantity and quality of dietary iron among rural women   Nutrition society meeting hosted by the Irish section   Belfast England  سخنرانی   2005
F. Ansari; R. Norbakhsh ; K.Daneshmandirani   Determination of heavy metals of Cd, Pb,Ni, Al, Fe, Zn, Mn, and Cuin Iranian and imported black tea   1st International Congress of Food Hygiene   Iran  Tehrann  پوستر 1388
عبداله نظری نیا، فرزانه انصاری   همکاری های درون بخشی و بین بخشی تشکل های تولیدی و خدماتی   شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران   تهران ایران سخنرانی 1389
عبداله نظری نیا، فرزانه انصاری، محمد صادق بیابانکی   بررسی کیفیت زعفران مصرفی در جوجه کباب های زعفرانی عرضه شده در تهران   اولین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی   تهران ایران سخنرانی 1388
فرزانه انصاری، منصوره مظاهری، نادر حاتم بیگی، فاطمه علیزاده   Detection of melamine in powdered milk using HPLC   2nd International Congress of Food Hygiene   تهران ایران سخنرانی 2011

د)پروژه های تحقیقاتی

     
عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
گزارش علمی خط مشی های کاربرد HACCP در صنایع کوچک و / یا کم توسعه یافته، 838/53   همکار   پژوهشگاه استاندارد   اتمام یافته

گزارش علمی نهایی طرح کاربردی ملی: غنی سازی آرد   همکار   پژوهشگاه استاندارد   اتمام یافته
گزارش علمی نهایی طرح کاربردی کلان (ملی)- درون پژوهشگاهی: اندازه گیری ملامین در خوراک شیرخواران   مجری  پژوهشگاه استاندارد   اتمام یافته
طرح بازنگری ساختار و قانون سازمان ملی استاندارد   همکار   پژوهشگاه استاندارد   اتمام یافته-سال 1392

بررسی تکالیف قانونی و احصا استانداردهای مرتبط   همکار   پژوهشگاه استاندارد   اتمام یافته-سال1395
 طرح شبکه ملی آزمایشگاه های کشور  فاز یک- طرح شبکه سازی و ساماندهی (مدیریت بهینه)(شماک)  همکار  پژوهشگاه استاندارد
 اتمام یافته- سال 1397
 
95 طرح شبکه ملی آزمایشگاه های کشور  فاز یک- طرح شبکه سازی و ساماندهی (مدیریت بهینه)(شماک)  همکار  پژوهشگاه استاندارد
 اتمام یافته- سال 1397
 

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین 
ادویه و چاشنی-ویژگی ها و روشهای آزمون های زنجبیل درسته تکه ای و ساییده، استاندارد ملی ایران 536 (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون 
ادویه و چاشنی – اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد، استاندارد ملی ایران شماره 1619. (دبیر)   روشهای آزمون  
غلات و فرآورده های آن- اندازه گیری اکراتوکسین A پس از تصفیه مقدماتی با بیکربنات به روش کروماتو گرافی مایع با کارایی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 6189 .(دبیر)   روشهای آزمون
غلات و فرآورده های آن- اندازه گیری اکراتوکسین A پس از تصفیه مقدماتی با ستون سلیکاژل به روش کروماتو گرافی مایع با کارایی بالا ، استاندارد ملی ایران 6188 شماره .(دبیر)   روشهای آزمون 
قهوه بو داده و ساییده – اندازه گیری میزان رطوبت به روش کارل فیشر ، استاندارد ملی ایران شماره 6002. (دبیر)   روشهای آزمون 
نشاسته و فراورده های آن – میزان فلزات سنگین اندازه گیری میزان کادمیوم به روش بیناب سنجی ربایش اتمی به وسیله اتم افشانی با گرمای الکتریکی- روش آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 5836.( دبیر)   روشهای آزمون  
نشاسته تغییر شکل یافته – اندازه گیری میزان استیل – روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره7773. ( دبیر)   روشهای آزمون 
افزودن مواد مغذی ضروری به مواد خوراکی – آیین کار، استاندارد ملی ایران شماره 8537. ( دبیر)   آیین کار  
نشاسته خوراکی - ویژگی ها و روشهای آزمون-قسمت اول- نشاسته خوراکی گندم ، استاندارد ملی ایران شماره 1-381. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
نشاسته خوراکی - ویژگی ها و روشهای آزمون-قسمت دوم- نشاسته خوراکی ذرت، استاندارد ملی ایران شماره 2-381 . (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
نشاسته خوراکی - ویژگی ها و روشهای آزمون-قسمت سوم- نشاسته خوراکی برنج، استاندارد ملی ایران شماره 3-381. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
نشاسته خوراکی - ویژگی ها و روشهای آزمون-قسمت چهارم- نشاسته خوراکی سیب زمینی، استاندارد ملی ایران شماره 4-381. (دبیر)  ویژگی ها و روشهای آزمون  
نشاسته و فرآورده های آن-روش اندازه گیری D –گلوکز و D – فروکتوز -روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره 9486. (دبیر)   روشهای آزمون  
چای – اندازه گیری عصاره آبی – روش آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 3320. (دبیر)   روشهای آزمون  
حلوا ارده- ویژگی ها و روشهای آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 2462 . (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
عسل – اندازه گیری میزان اتانل – روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره 11132. (دبیر)   روش های آزمون  
عسل – اندازه گیری میزان گلیسرول – روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره 11131. (دبیر)   روش های آزمون 
مواد غذایی-اندازه گیری آسه سولفام -کا، آسپارتام و ساخارین به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 11130. (دبیر)   روش های آزمون 
مواد غذایی-اندازه گیری سیکلامات به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 11129. (دبیر)   روش های آزمون 
مواد غذایی-اندازه گیری ویتامین C به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 11243.(دبیر)   روش های آزمون 
دانه کنجد – ویژگی ها و روش های آزمون(دبیر)، استاندارد ملی ایران شماره 323. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
قهوه و فراورده های قهوه –اندازه گیری کافئین به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 11242. (دبیر)   روش های آزمون  
فرآورده های کاکائویی- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 12018. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
ارده- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 2695.(دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
قهوه فوری- اندازه گیری کربوهیدرات آزاد و کل به روش کروماتوگرافی تبادل آنیونی با کارآیی بالا، استاندارد ملی ایران شماره 12049. (دبیر)   روش های آزمون  
فرآورده های ژله ای –ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 2682. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
خمیر کاکائو- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 12358. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی- معادل های کره کاکائو در کره کاکائو و شکلات ساده قسمت اول: تعیین وجود معادل های کره کاکائو، استاندارد ملی ایران شماره1-12961. (دبیر)    روش های آزمون
روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی- معادل های کره کاکائو در کره کاکائو و شکلات ساده قسمت دوم: تعیین مقدار معادل های کره کاکائو، استاندارد ملی ایران شماره 2-12961. (دبیر)   روش های آزمون  
روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی- اندازه گیری جانشین های کره کاکائو در شکلات شیری، استاندارد ملی ایران شماره 12962. (دبیر)   روش های آزمون  
مواد غذایی _ اندازه‌گیری ویتامینD به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا-اندازه‌گیری کوله کلسیفرول (D3) یا ارگوکلسیفرول(D2) ، استاندارد ملی ایران شماره ... . (دبیر)   روش های آزمون  
شکلات- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 608. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
دانه قهوه سبز (خام)- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 589. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون 
قهوه بو داده و ساییده- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 4388. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون 
قهوه فوری- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 3623. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
شیرینی های آردی- ویژگی ها و روش های آزمون ، استاندارد ملی ایران شماره 3493. (دبیر)   ویژگی ها و روشهای آزمون   
دانه کاکائو -ویژگی ها و روشهای آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 3208 . (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون   
کاکائو – پودر کاکائو - ویژگی ها و روشهای آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 383 . (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون   
قهوه فوری – انزداه گیری چگالی توده فشرده و ریزش آزاد(نفشرده)، استاندارد ملی ایران شماره 3345. (مشارکت)   روش های آزمون  
شکلات- ویژگی ها و روشهای آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 608 . (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون   
شکلات- آیین کار بهداشتی تولید، استاندارد ملی ایران شماره 9798 . (مشارکت)   آیین کار  
روغن های قابل جانشینی با کره کاکائو- ویژگی ها، استاندارد ملی ایران شماره 10273. (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون  
تافی و آبنبات- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 711. (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون 
تجهیزات خدماتی مواد غذایی – واژه نامه، استاندارد ملی ایران شماره 9525 . (مشارکت)   واژه نامه  
آدامس-ویژگی ها، استاندارد ملی ایران شماره 8. (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون 
شیرهای تخمیری – نوشیدنی کفیر- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 11177. (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون
غلات و فرآورده های آن و خوراک دام- اندازه گیری چربی خام و چربی کل به وسیله روش استخراج راندال، استاندارد ملی ایران شماره 11691. (مشارکت)    روش های آزمون
ادویه و چاشنی- زعفران- اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد، استاندارد ملی ایران شماره 12185. (مشارکت)   روش های آزمون  
اسپرید های مخلوط- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 11843. (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون
ادویه و چاشنی- اندازه گیری خاکستر نا محلول در اسید، استاندارد ملی ایران شماره 1253. (مشارکت)   روش های آزمون  
عسل- اندازه گیری مقدار هیدروکسی متیل فورفورال- روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ، استاندارد ملی ایران شماره 12186. (مشارکت)   روش های آزمون  
عسل- اندازه گیری مقدار هیدروکسی متیل فورفورال روش فتومتری وینکلر، استاندارد ملی ایران شماره 12048. (مشارکت)   روش های آزمون  
فرآورد ه های لبنی و بستنی– اندازه گیری مقدار ساکارز و گلوکز- روش آنزیمی، استاندارد ملی ایران شماره 12184. (مشارکت)   روش های آزمون  
نبات- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 739. (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون
کنجد عمل آوری شده- ویژگی ها و روش های آزمون، استاندارد ملی ایران شماره 12345. (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون
 غذای حلال- راهنمای عمومی ، استاندارد ملی ایران شماره 12000 (مشارکت) راهنمای عمومی  
چای کیسه ای- ویژگی ها و روش های آزمون (مشارکت)   ویژگی ها و روشهای آزمون 
 شکر خام-تعیین مقدار نشاسته به روش BSES روش های آزمون  
 شکر خام-تعیین مقدار نشاسته به روش SPRI روش های آزمون  
خمیر کاکائو - ویژگی ها و روش های آزمون- تجدید نظر اول   ویژگی ها و روشهای آزمون 
فرآورده های ژله ای – ویژگی ها و روش های آزمون- تجدید نظر سوم   ویژگی ها و روشهای آزمون
شکلات– ویژگی ها و روش های آزمون- تجدید نظر هفتم   ویژگی ها و روشهای آزمون  
کرم های کاکائویی– ویژگی ها و روش های آزمون – تجدید نظر دوم   ویژگی ها و روشهای آزمون
 مواد غذایی - اندازه‌گیری ویتامینB1  به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (مشارکت)  روش آزمون
 شیرینی های آردی- ویژگی ها و روش های آزمون (مشارکت)  ویژگی ها و روش های آزمون
 کلوچه – ویژگی­ها و روش­های آزمون (مشارکت)  ویژگی ها و روش های آزمون
 کیک– ویژگی­ها و روش­های آزمون (مشارکت)  ویژگی ها و روش های آزمون
 خوراک دام و طیور و آبزیان- دانه ذرت - ویژگی ها و روش های آزمون (مشارکت)  ویژگی ها و روش های آزمون
 روغن کنجد-آیین کار بهداشتی (مشارکت)  آیین کار
 خوراک دام نمونه برداری (مشارکت)  آیین کار
 عسل -ویژگی ها و روش های آزمون (مشارکت) ویژگی ها و روش های آزمون
 خوراک انسان و دام -بیشینه رواداری مایکوتوکسین ها (مشارکت)  ویژگی ها و روش های آزمون
   

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی   کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1381 
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی   کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1382 
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی   کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1383 
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی   کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1384 
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی   کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1385 
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی  کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1386 
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی  کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1387 
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی  کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1388
پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی  کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1389
مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران کنترل کیفیت شیرینی و شکلات   1389
 پژوهشگاه استاندارد-پژوهشکده غذایی کنترل کیفی قند و فرآورده های جانبی (کارشناسان ادارات کل استاندارد استانها ، دانشجویان و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی)   1390
تدریس در دانشگاه آزاد سروستان  آشنایی با سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP   1395
 تدریس در دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی درس سردخانه و انبار   1395

سوابق فعالیت های اجرایی 

         
سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
کارشناس   کارشناس فنی آزمایشگاه   آزمایشگاه کنترل غذا و دارو وزارت بهداشت   1370 تا 1377

کارشناس   کارشناس فنی آزمایشگاه   آزمایشگاه غلات و قند و فرآورده های قنادی پژوهشکده غذایی   1377 تا 1387

کارشناس مسئول آزمایشگاه تقطیری   تایید فنی آزمایشات – شرکت در جلسات – بازدید های فنی و تایید صلاحیت آزمایشگاه ها   آزمایشگاه قند و فرآورده های قنادی پژوهشکده غذایی   1387 تا 1388

سرپرست آزمایشگاه قند و فراورده های قنادی   تایید فنی آزمایشات – شرکت در جلسات – بازدید های فنی و تایید صلاحیت آزمایشگاه ها   آزمایشگاه قند و فرآورده های قنادی پژوهشکده غذایی   1389 تا 1391

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی مدیریت اجرای برنامه های اموزشی و تحصیلات تکمیلی    پژوهشگاه استاندارد بهمن 1389 تا شهریور 1390

رئیس دفتر هیات علمی و دفتر هیات امنا   انجام امور هیات علمی و هیات امنا   پژوهشگاه استاندارد   بهمن 1391

مشاوره علمی پردیس البرز   مشاور و دبیر جلسات   پردیس البرز دانشگاه تهران   1394 تا 1395

رئیس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی   برنامه ریزی و مدیریت بر 3 گروه پژوهشی موجود در ساختار سازمانی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی   پژوهشگاه استاندارد   تیر 1394 


 رییس پژوهشگاه استاندارد
 برنامه ریزی و مدیریت 4 پژوهشکده و 15 گروه پژوهشی، 4 پژوهشکده منطقه ای تقاضا محور در ساختار سازمانی پژوهشگاه استاندارد  پژوهشگاه استاندارد
 شهریور 1397

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
پژوهشگر برگزیده سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   هفته پژوهش   پژوهشگاه استاندارد   ریاست سازمان ملی استاندارد   1387
پژوهشگر برگزیده   روز زن   پژوهشگاه استاندارد   ریاست سازمان ملی استاندارد   1387
پژوهشگر برگزیده سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران   هفته پژوهش   پژوهشگاه استاندارد   ریاست سازمان ملی استاندارد   1389
دبیر نمونه تدوین   روز جهانی استاندارد   پژوهشگاه استاندارد   ریاست سازمان ملی استاندارد
1390
بورس تحصیلی دکتری   احراز شرایط استفاده از بورس مربیان  وزارت علوم تحقیقات و فناوری    1390

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 
 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
کمیته استقرار 17025 ISO/IEC در آزمایشگاه های گروه پژوهشی غذایی و کشاورزی   عضو اصلی کمیته   پژوهشگاه استاندارد   1386-1389

کمیته فنی کدکس برچسب گذاری مواد غذایی   دبیر کمیته   پژوهشگاه استاندارد
1386-1388

 کمیته اجرایی برگزار کننده " اولین همایش ملی شکلات" عضو کمیته   انجمن شیرینی و شکلات ایران   1387-1388

کمیته فنی متناظر چای SC8   دبیر   پژوهشگاه استاندارد   1390-1392

کمیته ترفیعات پژوهشگاه استاندارد   عضو کمیته   پژوهشگاه استاندارد 1388-1392

کمیته علمی همایش پیاده سازی و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی   عضو کمیته   دانشگاه عالی دفاع ملی   1393-1393

شورای پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور   عضو شورا   انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور   1395-1396

کمیته مدیریت عملکرد شورای راهبردی توسعه مدیریت پژوهشگاه استاندارد  عضو کمیته   پژوهشگاه استاندارد   1394-1395

کمیته داوران جشنواره پژوهش پژوهشگاه استاندارد در سال 1394   عضو کمیته   پژوهشگاه استاندارد   1394

کمیته تخصصی بانوان شورای فرهنگی سازمان ملی استاندارد   عضو کمیته   پژوهشگاه استاندارد   1395-1395 

شورای تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه استاندارد   عضو شورا   پژوهشگاه استاندارد   1395-1395

شورای عتف- کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی   عضو شورا   وزارت علوم، تحقیقات و فناوری   1395-1396 
 کمیته تدوین پیش نویس برنامه علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان کشاورزی، آب و منابع طبیعی  عضو  شورای عتف
 1396
 کمیته شورای سیاستگذاری و راهبری تجارت کالاها و خدمات حلال  عضو اصلی
 سازمان ملی استاندارد
 1395-1399
 کمیته علمی دومین کنفرانس ملی اندازه شناسی ایران  عضو  سازمان ملی استاندارد
 1396