عارف اولاد غفاری

عارف

اولاد غفاری

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۱۹ فروردین ۱۴۰۱

04133321191-4

243

04133321190

09144144209

اداره کل استاندارد آذربایجان‌شرقی- گروه پژوهشی منطقه ای شمال‌غرب

اعضای هیأت علمی

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
 مهندسی علوم وصنایع غذایی  تکنولوژی مواد غذایی  کارشناسی  دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز  تبریز  ایران  1373
 مهندسی علوم وصنایع غذایی  تکنولوژی مواد غذایی  کارشناسی ارشد  واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد  تهران  ایران 1377

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
 بررسی تأثیرشرایط خشک کردن روی کیفیت محصولات ماکارونی    کارشناسی ارشد

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 تکنولوژی فرآورده های ماکارونی  سید هادی پیغمبردوست  تألیف  انتشارات عمیدی  تبریز  ایران  1388

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
 S. H. Peighambardoust1, N. Ebrahimpour1, A. Olad Ghaffari2 and S. Azadmard Damirchi1  Effect of pectin, guar and carageenan on quality parameters and staling of gluten free pan bread Journal of Food Science and engineering  226-236  2011 
 سعید نقوی-مریم جعفرزاده-عارف اولادغفاری- صدیف آزاد دمیرچی  غنی سازی آرد گندم با پودر دانه خرفه: بررسی ویژگیهای آرد و خواص رئولوژیکی خمیر نان  پژوهش های صنایع غذایی /دانشگاه تبریز  3 281-293 1390
  الهام نور محمدی- سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری  تولید کیک کم کالری با جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز  علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران 
 1  21-28  1394
  سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری   تأثیر فرایند حرارت دهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر   پژوهش های صنایع غذایی /دانشگاه تبریز 2 271-282  1394
 زیبنده اخلاقان -عارف اولادغفاری- صدیف آزادمرد دمیرچی تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری
 فناوری های نوین غذایی/سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران   4  557-566  1397
 الهام نور محمدی- سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری-صدیف آزاد مرد دمیرچی-جواد حصاری
 تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک اسفنجی  پژوهش‌های صنایع غذایی  2  155-165  1390
 سمیرا فرقانی-  سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری

 

 بررسی خواس حسی و فیزیکو شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف  مهندسی بیو سیستم ایران  3  279-288  1396
 راضیه نیک جو- سید هادی پیغمبر دوست-عارف اولادغفاری  اثر غلظت های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک کردن پاششی بر خصوصیات فیزیکی پودر عصاره ریز پوشانی شده نعناع فلفلی  نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی/دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  1  113-128  1399
 زهرا اکبر بگلو-عارف اولادغفاری-خشایار سرابندی  اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشیعصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی  نشریه پژوهشهای صنایع غذایی/ دانشکده کشاورزی/دانشگاه تبریز  15-30  1397
 نسرین ملکی زاده-سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری- خشایار سرابندی 


 بررسی ویژگی های جریان پذیری پودر عصارة سماق ریزپوشانی شده وخشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی  نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی  3  281-296  1397
زهرا کسایی-محمد رضا دادپور -میر حسین موسوی-
عارف اولادغفاری
 استفاده از میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس(EFML)برای ارزیابی فعالیت مخمر نانوایی ساکارومایسس سرویسیا) و مقایسه آن با روش های متداول   مهندسی بیو سیستم ایران- پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران  4  474-467  1396
 راضیه نیکجو   بررسی برخی ویژگی های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع فلفلی ریز پوشانی شده با خشک کن پاششی- اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پودر حاصل   مجله علوم و صنایع غذایی ایران/دانشگاه تربیت مدرس 111   55-66  1400
           

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
 عارف اولادغفاری-
میترا نیازی
 غنی سازی پاستای تازه با پروتئین تغلیظ شده با ماهی تیلا پیا ویژگی های غذایی و حسی  سومین همایش بین المللی صنایع غذایی  تهران  ایران  پوستر  97
  عارف اولادغفاری  محتوای کافئین موجوددرچای دم کرده  هشتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار   تهران   ایران  پوستر   96
 علیرضا پاکند -سید هادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری- صمد بدبدک  بررسی ترکیبات تغذیه ای و فراسودمند برگ و دانه گیاه گز روغنی( مورینگا اولیفریا)  نهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار  همدان   ایران   پوستر  97
    عارف اولادغفاری  مطالعه ویژگی های حسی و بیاتی نان بدون گلوتن تهیه شده از هیدروکلوئیدهای مختلف   سومین همایش بزرگ علوم و علوم و صنایع غذایی   اصفهان   ایران   پوستر  94
 عارف اولادغفاری   کاربرد امواج اولتراسونیک در تولید ،آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی  سومین همایش بین المللی صنایع غذایی   تهران   ایران   پوستر   97
  عارف اولادغفاری  حقایقی در ارتباط با شیرین کننده های مصنوعی کم کالری

 دومین همایش و نمایشگاه تخصصی
روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی تکنوفود
 تهران    ایران  پوستر  95
   عارف اولادغفاری کاربرد خمیرترش خشک شده با روش خشک کردن انجمادی حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان قالبی  سومین همایش بزرگ علوم و علوم و صنایع غذایی

 اصفهان     ایران   پوستر  94
 Zahra Alaei Roozbahani, Aref Olad Ghaffari

Determination of pH and caffeine in carbonated soft drinks

  2nd International Conference & 3rd National Conference on New Technologies Application in Engineering   مشهد   ایران   پوستر  94
  عارف اولادغفاری-- لیلا یل شرزه  بیسکویت غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر  پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست

 تهران   ایران    پوستر  99
             

د)پروژه های تحقیقاتی

عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
 تعیین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی خوشبوکننده دهان- قرص نعناع  مجری   گروه پژوهشی شمالغرب/پژوهشگاه استاندارد  پایان یافته (1398)
 بررسی تاثیر شرایط خشک کردن روی کیفیت نهایی ماکارونی و بررسی امکان تقلیل زمان خشک شدن ماکارونی    مجری   اداره کل اداره استان-سازمان ملی استاندارد   پایان یافته (1377)
 تحقیق و پژوهش و تعیین ویژگی های مطلوب و روش های آزمون ریس

 

  مجری  گروه پژوهشی شمالغرب/پژوهشگاه استاندارد  پایان یافته (1398)
  تعیین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوقا  مجری   گروه پژوهشی شمالغرب/پژوهشگاه استاندارد   پایان یافته (1398)
 مقایسه انواع مختلف تافی و آبنبات تولید شده در استان آذربایجان شرقی از نظر میزان انطباق ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی با استانداردهای ملی و ارائه راهکار جهت بهبود صنعت مربوطه   مجری   گروه پژوهشی شمالغرب/پژوهشگاه استاندارد/اداره کل استاندارد آذزبایجانشرقی   پایان یافته (1400)
 ارزیابی ریسک فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، آرسنیک) و اسیدهای چرب ترانس در فرآورده های کاکائو و شکلات و بررسی وضعیت کیفی این صنعت در استان آذربایجان شرقی   مجری   گروه پژوهشی شمالغرب/پژوهشگاه استاندارد/اداره کل استاندارد آذزبایجانشرقی   پایان یافته (1400)
 بررسی وضعیت کیفی صنعت فرآورده های غلات (بیسکویت، ویفر، کلوچه، انواع کیک و شیرینی های آردی) در استان آذربایجان شرقی  مجری    گروه پژوهشی شمالغرب/پژوهشگاه استاندارد/اداره کل استاندارد آذزبایجانشرقی    پایان یافته (1400)
 ارزیابی ریسک فلزات سنگین (سرب و آرسنیک) در انواع آدامس، فرآورده های ژله و مربا   مجری    گروه پژوهشی شمالغرب/پژوهشگاه استاندارد/اداره کل استاندارد آذزبایجانشرقی    پایان یافته (1400)
 بررسی وضعیت آزمایشگاه های همکار استان آذربایجان شرقی با هدف ارتقاء آنها در جهت استقرار سیستم ISO IEC 17025

  مجری    گروه پژوهشی شمالغرب/پژوهشگاه استاندارد/اداره کل استاندارد آذزبایجانشرقی     پایان یافته (1400)

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
 تدوین بیش از 10 استاندارد ملی به عنوان دبیر و بیش از 30 استاندارد به عنوان عضو کمیته    

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
 جامع علمی کاربردی   مواد افزودنی و ویتامین ها -اصول استاندارد-اصول تجزیه مواد غذایی -آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی-کارآموزی دانشجویان   92-96

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
 کارشناس مسئول صنایع غیر فلزی و سرپرست اداره امور آزمایشگاه‌های اداره کل  اجرایی ونظارتی  اداره کل استاندارد استان آذربایجانشرقی 81-83
 رئیس اداره اجرای استاندارد اداره کل   اجرایی ونظارتی    اداره کل استاندارد استان آذربایجانشرقی 84-85
 مسئول آزمایشگاه استاندارد مستقر در گمرک تبریز    اجرایی ونظارتی  اداره کل استاندارد استان گمرک تبریز  86-90
 رئیس اداره امور آزمایشگاههای اداره کل استاندارد آذر بایجان شرقی   اجرایی ونظارتی      اداره کل استاندارد استان آذربایجانشرقی  90-93
 تبدیل وضعیت به عضو هیأت علمی   انجام امورات پژوهشی/محوله   پژوهشگاه استاندارد   93-ادامه دارد
 نماینده پژوهشکده سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی   امور مربوط به ارزیابی آزمایشگاهها   اداره کل استاندارد آذربایجانشرقی  97-ادامه دارد
 رئیس گروه پژوهشی منطقه ای شمالغرب   راه اندازی آزمایشگاههای مرجع استانی و منطقه ای و انجام آزمونهای تخصصی-انجام طرح های پژوهش محور-ارزیابی و پایش آزمایشگاههای همکار اداره کل-ارائه آموزش تخصصی به همکاران استان و ...  گروه پژوهشی شمالغرب/ اداره کل استاندارد آذربایجانشرقی  98-ادامه دارد

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
 دریافت لوح تقدیر از ریاست محترم سازمان استاندارد ایران  کسب مقام دوم استان آذر بایجان شرقی در جشنواره شهید رجایی  سازمان ملی استاندارد  ریاست محترم سازمان استاندارد ایران  94
 دریافت تقدیر نامه ازمدیر کل محترم اداره استاندارد استان  پیشبرد اهداف پژوهشی و آموزشی اداره کل و تألیف کتاب تکنولوژی فرآورده های ماکارونی وهمیاری در  تهیه مجموعه «نیم نگاه»  اداره کل استاندارد استان آذر بایجان شرقی  مدیر کل محترم اداره استاندارد استان  91
 دریافت تقدیر نامه در سمت مسئول آزمایشگاه گمرک تبریز
 ارئه خدمات بهینه به خدمت گیرندگان،تعامل مطلوب با ستاد نظارت گمرکات و تکریم ارباب رجوع  گمرک تبریز  ناظر گمرکات استان و مدیر کل گمرک تبریز  89
 دریافت تقدیر نامه در سمت مسئول آزمایشگاه گمرک تبریز
 انجام بهینه وظایف محوله در مرکز خدمات صادرات استان سازمان بازرگانی-مرکز توسعه صادرات غیر نفتی استان ریاست سازمان بازرگانی استان آذر بایجان شرقی   87
  دریافت تقدیر نامه در سمت مسئول آزمایشگاه گمرک تبریز  تعامل مطلوب با ستاد نظارت گمرکات استان در جهت پیشبرد اهداف سازمان  گمرک تبریز   ناظر گمرکات استان و مدیر کل گمرک تبریز 89 
 دریافت تقدیر نامه در سمت سرپرست اداره امور آزمایشگاهها
 تکریم ارباب رجوع  اداره کل استاندارد استان  معاون اداره کل  82
 دریافت تقدیر نامه در سمت نماینده پژوهشگاه در اداره کل استاندارد آذربایجانشرقی   اجرای پروژه ارزیابی آزمایشگاههای همکار استان   گروه پژوهشی شمالغرب/اداره کل استاندارد استان آذربایجان‌شرقی  رئیس پژوهشگاه استاندارد   98
  دریافت تقدیر نامه در سمت رئیس گروه پژوهشی منطقه شمال‌غرب  انجام فعالیت های پژوهشی و اجرای طرح های پژوهشی مربوط به صنعت شیرینی و شکلات در استان آذربایجان شرقی    گروه پژوهشی شمالغرب/اداره کل استاندارد استان آذربایجان‌شرقی  مدیر کل اداره استاندارد آذربایجانشرقی   1400

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
       

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
 اولین همایش ملی خشکبار ایران مهرماه 1382، عضو کمیته علمی و داوری مقالات همایش  وزارت جهاد کشاورزی   عضو کمیته علمی و داوری مقالات همایش  1382

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری

 - شرکت در دوره های آموزشی متعدد در زمینه های شغلی،مدیریتی،تخصصی،کنترل کیفیت ،استقرار نظامهای کیفیت،تدوین استانداردها، دوره های برگزار شده اداری اجتماعی و...

- شرکت درکارگاه دانش افزایی اعضای هیأت علمی

   

 از سال 76

 

از سال 93


تاریخ آخرین بروزرسانی ۱۹ فروردین ۱۴۰۱