نویسندگان |
عنوان مقاله |
نام نشریه |
شماره |
صفحه |
سال چاپ |
S. H. Peighambardoust1, N. Ebrahimpour1, A. Olad Ghaffari2 and S. Azadmard Damirchi1 |
Effect of pectin, guar and carageenan on quality parameters and staling of
gluten free pan bread |
Journal of Food Science and engineering |
3 |
226-236 |
2011 |
سعید نقوی-مریم جعفرزاده-عارف اولادغفاری- صدیف آزاد دمیرچی |
غنی سازی آرد گندم با پودر دانه خرفه: بررسی ویژگیهای آرد و خواص رئولوژیکی خمیر نان |
پژوهش های صنایع غذایی /دانشگاه تبریز |
3 |
281-293 |
1390 |
الهام نور محمدی- سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری |
تولید کیک کم
کالری با جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز |
علوم تغذیه و صنایع
غذایی ایران
|
1 |
21-28 |
1394 |
سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری |
تأثیر فرایند حرارت دهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر |
پژوهش های صنایع غذایی /دانشگاه تبریز |
2 |
271-282 |
1394 |
زیبنده اخلاقان -عارف
اولادغفاری- صدیف آزادمرد دمیرچی |
تأثیر پیش تیمارهای مختلف
در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره
نگهداری
|
فناوری های نوین غذایی/سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی
ایران |
4 |
557-566 |
1397 |
الهام نور محمدی- سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری-صدیف آزاد مرد دمیرچی-جواد حصاری
|
تأثیر جایگزینی ساکارز
توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک اسفنجی |
پژوهشهای صنایع غذایی |
2 |
155-165 |
1390 |
سمیرا فرقانی- سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری
|
بررسی خواس حسی و فیزیکو
شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف |
مهندسی بیو سیستم
ایران |
3 |
279-288 |
1396 |
راضیه نیک جو- سید هادی
پیغمبر دوست-عارف اولادغفاری |
اثر غلظت های مختلف صمغ
عربی و دماهای مختلف خشک کردن پاششی بر خصوصیات فیزیکی پودر عصاره ریز پوشانی شده
نعناع فلفلی |
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی/دانشگاه علوم
کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
1 |
113-128 |
1399 |
زهرا اکبر بگلو-عارف اولادغفاری-خشایار سرابندی |
اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده
حامل بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشیعصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی |
نشریه پژوهشهای صنایع غذایی/ دانشکده کشاورزی/دانشگاه
تبریز |
4 |
15-30 |
1397 |
نسرین ملکی زاده-سیدهادی پیغمبردوست-عارف اولادغفاری- خشایار سرابندی
|
بررسی ویژگی های جریان پذیری
پودر عصارة سماق ریزپوشانی شده وخشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری
آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی |
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی |
3 |
281-296 |
1397 |
زهرا کسایی-محمد رضا دادپور -میر
حسین موسوی-
عارف اولادغفاری
|
استفاده از میکروسکوپ
نوری اپی فلورسانس(EFML)برای ارزیابی فعالیت مخمر
نانوایی ساکارومایسس سرویسیا) و مقایسه آن با روش های متداول |
مهندسی بیو سیستم ایران- پردیس کشاورزی و منابع طبیعی
دانشگاه تهران |
4 |
474-467 |
1396 |
راضیه نیکجو |
بررسی برخی ویژگی های
فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع فلفلی ریز پوشانی شده با خشک کن پاششی- اثر
شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پودر حاصل |
مجله علوم و صنایع غذایی ایران/دانشگاه تربیت مدرس |
111 |
55-66 |
1400 |
|
|
|
|
|
|