سبا بلقیسی

سبا

بلقیسی

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۱۲ اَمرداد ۱۴۰۱

عضو هیات علمی

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل   کشور محل تحصیل
علوم و صنایع غذایی  تکنولوژی مواد غذایی  دکتری  کشاورزی و منابع طبیعی ساری  ایران
علوم و صنایع غذایی کنترل کیفی و بهداشتی  کارشناسی ارشد  شهید بهشتی  ایران
 علوم و صنایع غذایی کنترل کیفی و بهداشتی کارشناسی شهید بهشتی  ایران

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
 بررسی اثر دی اکسیدکربن فوق بحرانی و جریان پالس الکتریک بر میزان استخراج لیکوپن گوجه فرنگی و مطالعه ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی امولسیون لیکوپن تحت تاثیر امواج فراصوت  دکتری
ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر منوگلیسرید و اثر پوشش دهی آن بر کیفیت و ماندگاری گوشت تازه گوسفند   کارشناسی ارشد 

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش)   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 آشنایی با آزمون مهارت و کاربرد آن در آزمایشگاه های تجزیه مواد غذایی

مسعود

بلقیسی

 ترجمه  انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تهران  ایران 1394
 اثرات عوامل فیزیکی بر رشد و بقا باکتری ها

 سلطانی

بلقیسی

 گردآوری  مرزدانش  تهران ایران 1395

ب)مقالات منتشر شده 

https://scholar.google.com/citations?user=dlsnL3UAAAAJ&hl=en

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 
Belgheisi,  Motamedzadegan,  Milani ,  Rashidi , Rafe
 Impact of ultrasound processing parameters on physical characteristics of lycopene emulsion Journal of Food Science and Technology    1-10  2020
 Belgheisi, Esmaeilzade-Kenari  

Improving the qualitative indicators of apple juice by Chitosan and ultrasound

 Food Science and Nutrition    1-8  2019
 

Motamedzadegan, Naeli, Maghsoudlou,

Bahri, Belgheisi, Babaei

 

Effects of basal seed gum and carboxymethyl cellulose gum

on rheological properties and flow behavior of pomegranate paste
 

Journal of Food Measurement and Characterization

 12  87-96  2018
 Mahmoudi-Meymand, Belgheisi Determination of fluoride content in tea by spectrophotometry and potentiometry   Journal of Experimental Biology and Agricaltural Science      2017
 Naderi, Aminifar, Belgheisi Investigating the Effect of Formulation on Phase Separation in Cornelian Cherry (cornus mass L) Concentrate Fortified with Whey   Nutrition and Food Sciences Research      2017
Masoud, Belgheisi,  Masoud  Effect of high pressure homogenization on improving the quality of milk and sensory properties of yogurt: A review  International journal of chemical engineering and application       2016
امینی فر، امام جمعه، بلقیسی  اثر زانتان و پروتئین شیر تغلیظ شده بر سختی، ریز ساختار و رهایش استرها از بافت پنیر آب نمکی کم چرب  علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران   9    1393
بلقیسی،عزیزی،ظهوریان،هادیان   ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید و اثر پوشش دهی آن بر افت رطوبت و ویژگی های حسی گوشت تازه گوسفند   علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران    1387
بلقیسی،عزیزی،هادیان،ظهوریان   اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند   علوم غذایی و تغذیه   0   1388
بلقیسی،کوشکی،صفری   بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیر شده   علوم و صنایع غذایی   0   1389
Keshvari,Alaei,azizi,Belgheisi,Atai,Abdali   Morphological study on ficus genus in west part of iran
Annals of Biological Research     2013
بلقیسی،سلطانی   ویژگی ها و مزایای فیلم ها و پوشش های خوراکی   فناوری نوین غذا    1392 
بلقیسی،سلطانی
بررسی روش های تولید کنسانتره پروتئین پنبه دانه   مهندسی کشاورزی     1392 
بلقیسی،سلطانی   اثر فرآیند حرارتی بر پایداری لیکوپن گوجه فرنگی و فرآورده های آن  

فن اوری نوین غذا

  1392 
بلقیسی،سلطانی   خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی کاتچین   فن اوری نوین غذا   1392 
بلقیسی
تست مهارت چیست؟   فن آوری نوین غذا     1392 
بلقیسی نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی   فن آوری نوین غذا     1393 
بلقیسی،سلطانی   خطرات احیاء پساب و به کارگیری آن در صنایع غذایی   فن آوری نوین غذا       1393 

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

 
نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
Belgheisi Stability of catechins in green tea  4th International ISEKI_Food Conference   وین اتریش پوستر  2016
 Belgheisi, Mahmoudi-Meymand Investigation on fluoride content of tea products and reliability of methods for its determination  4th International ISEKI_Food Conference   وین اتریش سخنرانی   2016
Belgheisi Effect of whey protein based edible coating on quality of fresh mutton  APCBEES Conferences مادرید  اسپانیا  سخنرانی 2015 
 بلقیسی، سلطانی، امینی فر Safety of silver nanoparticles as antimicrobial food packaging material   Iran Nanosafety Congress  تهران ایران سخنرانی  2014
 بلقیسی، علائی  The Use of fruit powder in extruded snacks  اولین همایش ملی میان وعده های غذایی  تهران ایران پوستر   1393
 بلقیسی  اتواکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی   اولین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی   تهران ایران پوستر 1394
 بلقیسی  شاخص های ارزیابی کیفیت کاکائو  اولین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی  تهران ایران  پوستر 194 
بلقیسی،عزیزی،هادیان،ظهوریان   ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر - منوگلیسرید   هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   مشهد   ایران  سخنرانی 1387
بلقیسی،عزیزی،هادیان،ظهوریان   اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر افت رطوبت و ویژگی های حسی گوشت تازه گوسفند
هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   مشهد ایران پوستر 1384
بلقیسی،عزیزی،هادیان،ظهوریان   اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند   هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   مشهد  ایران پوستر 1387
بلقیسی،تسلیمی   اثرات فرآوری بر لیکوپن گوجه فرنگی   هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   مشهد ایران پوستر 1387
بلقیسی،کوشکی،صفری   امکان سنجی تولید شیر غلیظ شده شیرین در سطح نیمه صنعتی   نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   تهران  ایران پوستر 1389
بلقیسی،کوشکی   امکان سنجی تولید کنسانتره پروتئین پنبه دانه جهت مصرف انسان   نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تهران ایران پوستر 1389
بلقیسی،کوشکی،صفری   امکان سنجی تولید شیر تبخیر شده در سطح نیمه صنعتی    نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی تهران ایران پوستر 1389
بلقیسی،کوشکی،حجازی   بهینه کردن pH، دما ، زمان و نوع بسته بندی بر کیفیت کنسانتره آب گوجه فرنگی   نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تهران ایران پوستر 1389
بلقیسی،کوشکی،حجازی   بهینه سازی تولید کنسانتره و آب گوجه فرنگی با امکانات کارخانه کنسانتره آب میوه جات   نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   تهران  ایران پوستر 1389
بلقیسی   فیلم ها و پوشش های خوراکی و نقش آن ها در امنیت فرآورده های گوشتی   دومین سمینار ملی امنیت مواد غذایی   سوادکوه ایران پوستر 1391
بلقیسی،امینی فر،عزیزی،هادیان   اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر ویژگی های میکروبی گوشت تازه گوسفند
اولین کنفرانس بین المللی الکترونیکی   مشهد ایران پوستر 1391
امینی فر،بلقیسی،امام جمعه   بررسی مدل رهاسازی ترکیبات معطر از پنیر آب نمکی کم چرب ایرانی حاوی کاپا کاراگینان و کنسانتره پروتئین آب پنیر   اولین کنفرانس بین المللی الکترونیکی   مشهد ایران پوستر 1391
امینی فر،امام جمعه،بلقیسی   اهمیت استانداردسازی فرآورده های لبنی بومی، پنیر لیقوان ، پنیر سنتی تهیه شده از شیرخام گوسفند   اولین همایش ملی تحقیق و توسعه صنایع تخمیری   کرج ایران سخنرانی 1392
امینی فر،بلقیسی   بررسی میزان نمک بر سرم دهی دوغ پایدار شده با پکتین با متوکسیل بالا و لزوم توجه به این عوامل جهت کاربرد آنها در استاندارد مربوطه   اولین همایش ملی تحقیق و توسعه صنایع   کرج ایران پوستر 1392
بلقیسی، امینی فر، سلطانی   کاربردهای نوین کاتچین در صنعت غذا   بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   شیراز ایران پوستر 1392
بلقیسی،سلطانی   بررسی تغییرات سازنده چای کامبوجا طی فرآیند تخمییر   بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   شیراز ایران پوستر 1392
بلقیسی،سلطانی،امینی فر   بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته اصلاح شده بر پایه ذرت   بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   شیراز ایران پوستر 1392
امینی فر، بلقیسی   مروری بر عوامل موثر در جداشدن فاز در مواد غذایی   بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   شیراز ایران پوستر 1392
امینی فر، بلقیسی    اثر پکتین با متوکسیل بالا در وضعیت مخلوط با گالاکتومانان ها در توزیع اندازه ذرات کازئینی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی   شیراز ایران پوستر 1392
بلقیسی  مزایا و هزینه های ناشی از تنظیم مقررات ایمنی مواد غذایی
دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا   تهران ایران پوستر 1392
بلقیسی  اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و جاذب های رطوبتی بر کیفیت قارچ خوراکی   دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا   تهران ایران پوستر 1392
امینی فر،بلقیسی
لزوم استفاده از روش های پیشرفته آزمایشگاهی در تدوین استانداردها و قوانین تضمین کننده ایمنی غذا جهت نیل به توسعه پایدار:فلوریمتری
دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا   تهران ایران پوستر 1392
بلقیسی،امینی فر   بسته بندی زیست تخریب پذیر و نقش آن در بهبود کیفیت فرآورده های غذایی   سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا   بوشهر ایران پوستر 1392
بلقیسی،سلطانی   بسته بندی های زیست تخریب پذیر و ارتقاء زمان ماندگاری گوشت و فرآورده های آن   سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا   بوشهر ایران پوستر 1392
سلطانی،بلقیسی،حیدرپور   آرتمیا و اهمیت آن در آبزی پروری   سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا   بوشهر ایران پوستر 1392
سلطانی،بلقیسی،آق   پراکنش جغرافیایی و ویژگی های اکولوژی آرتمیا   سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا   بوشهر ایران پوستر 1392
سلطانی،بلقیسی،امینی فر   تغذیه آرتمیا   سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا بوشهر  ایران پوستر 1392
سلطانی، بلقیسی   اثرات منفی مایکوتوکسین ها ب روی نشخوارکنندگان   سومین همایش کشوری سموم طبیعی
تهران ایران پوستر 1392
سلطانی،بلقیسی،شکری   اثرات تریکوتسینT-2 و افلاتوکسینA1 بر روی رت و موش   همایش کشوری سموم طبیعی   تهران ایران پوستر 1392
علائی، بلقیسی   اثر رطوبت بر ویژگی های فیزیکی دانه های قهوه وارداتی   اولین کنفرانس ملی علوم کشاورزی و محیط زیست   تهران ایران پوستر 1392
علائی،بلقیسی   بررسی ترکیبات عمده و برخی از خصوصیات کیفی نمونه های تجاری پشمک   اولین همایش ملی میان وعده های غذایی   مشهد ایران پوستر 1393
بلقیسی،علاوی   به کارگیری پودر میوه ها در اسنک های اکسترود شده   اولین همایش ملی میان وعده های غذایی   مشهد ایران پوستر 1393
Belgheisi,Soltani,Alaei
IgE-mediated food allergy in children   12th international congress of immunology and allergy   تهران ایران پوستر 2014
Soltani,Belgheisi,Heidarzadeh   Nutritinal interactions in insect-microbial symbioses   12th international congress of immunology and allergy
تهران ایران پوستر 2014
Belgheisi,Soltani   Antimicrobial susceptibility and molecular characterization of streptococci from bovine mastitis   15th international & Iranian Congress of Microbiology   تهران ایران پوستر 2014
Belgheisi,Soltani   Effect of whey protein based edible coating on the microbial properties and total voltalile nitrogen of fresh mutton   15th International and Iranian Congress of Microbiology تهران ایران پوستر 2014
Belgheisi,Heydari   Safety and Quality of Meat Products
15th International and Iranian Congress of Microbiology   تهران ایران پوستر 2014
Soltani,Belgheisi   Role of microbe-drived compounds on malaria control   15th International and Iraniain Congress of Microbiology   تهران ایران پوستر 2014
علائی، بلقیسی
New insight into coffee by-products   همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه   تهران ایران پوستر 1393
نظرپور،امینی فرفجیلانچی،بلقیسی   بررسی اثر نوع شیر بر ویژگی های پنیر سنتی شیراز   همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی   زاهدان ایران پوستر 1393
بلقیسی،سلطانی   اثر تحریک الکتریکی بر تردی و رنگ گوشت گاو و گوسفند   همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی   زاهدان ایران پوستر 1393
بلقیسی   بررسی میزان آلمینیوم در نمونه های چای   همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی   زاهدان ایران پوستر 1393
بلقیسی   فروکتوفیلیک لاکتیک اسد باکتری ها در عسل   همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی   زاهدان ایران پوستر 1393
بلقیسی  پایداری کاتچین ها و تئافلاوین ها در چای   همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی   زاهدان ایران پوستر 1393
بلقیسی  اثر فرآیند حرارتی و فشار بالا بر ارزش تغذیه ای عسل   همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی   زاهدان ایران پوستر 1393
بلقیسی  مقایسه روش های تعیین کاتچین در چای   همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی   زاهدان ایران پوستر 1393
بلقیسی  بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی با استفاده از میوه و سبزی   اولین همایش تغذیه و میان وعده های سالم   تهران ایران سخنرانی 1393
بلقیسی  سالم سازی میان وعده های غذایی با استفاده از پودر میوه
اولین سمینار تغذیه و میان وعده سالم
تهران ایران سخنرانی 1393

د)پروژه های تحقیقاتی

 
عنوان طرح نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش وضعیت فعلی طرح
ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم ، پروتئین آب پنیر-گلیسرول منواستئارات و اثر پوشش دهی آن ها بر کیفیت و ماندگاری گوشت تازه و منجمد گوسفند   مجری  انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور  خاتمه یافته 
تعین میزان فلوراید در چای سیاه و کیسه ای با استفاده از روش اسپکتروفوتومتری و پتانسیومتری   مجری  پژوهشگاه استاندارد   خاتمه یافته
 تعیین ویژگی های فیزیکی شیمیایی و میکروبی قرص نعناع  مجری  پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته  
 اندازه گیری قندها در عسل به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا  مجری پژوهشگاه استاندارد  خاتمه یافته  

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
 عسل- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی  (دبیر) 1399 
 تافی و آبنبات- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی  (دبیر)  1398
 چای- اندازه گیری میزان فلوراید- روش آزمون  ملی  (دبیر)  1397
 کرم های کاکائویی- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی  (دبیر)  1396
 خمیر کاکائو- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی  (دبیر)  1396
 نشاسته اصلاح شده- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی  (دبیر)  1394
 اندازه گیری ساکارز در شکر سفید به روش پلاریمتری برانشویک  ملی (دبیر)  1392
 چای سبز- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی  (عضو)  1393
 چای سفید- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی  (عضو) 1393
 پودر کاکائو- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی  (عضو) 1393
 پودر مخلوط کاکائو- ویژگی ها و روش های آزمون  ملی (عضو) 1393
 سوهان عسلی-ویژگی ها و روش های آزمون  ملی (عضو)  1394
 پودر گلوکزمایع-ویژگی ها و روش های آزمون  ملی (عضو)  1394
 فرآورده های کاکائویی-ویژگی ها و روش های آزمون  ملی (عضو)  1394
کنسرو ماهی سالمون – ویژگی ها و روش های آزمون   ملی  (دبیر) 1389 
کنسرو سس سیب – ویژگی ها و روش های آزمون   ملی  (دبیر) 1389
فرآورده های تخمیری شیر – کشت های آغازگر باکتریایی – تعیین هویت ملی   (دبیر) 1389

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
پژوهشگاه استاندارد   کنترل کیفی شکر و قند (حبه،کله،کلوخه)   1391 
پژوهشگاه استاندارد   کنترل کیفی چای   1391 
پژوهشگاه استاندارد   کنترل کیفی تافی،شکلات،آبنبات و حلوا شکری   1391 
پژوهشگاه استاندارد   کنترل کیفی پودر کاکائو - قهوه   1391 
مرکز آموزش علمی - کاربردی   افزودنی‌ها در صنایع غذایی    
مرکز آموزش علمی - کاربردی   آزمایشگاه مواد افزودنی در صنایع غذایی    
مرکز آموزش علمی - کاربردی   اصول تجزیه مواد غذایی    
مرکز آموزش علمی - کاربردی   آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی    

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  محل فعالیت 
 رئیس دبیرخانه هیات امناء و هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی  ستاد پژوهشگاه استاندارد
سرپرست دفتر امور هیات علمی ستاد پژوهشگاه استاندارد
 مسئول آزمایشگاه قند و فرآورده های قنادی  پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
 قدردانی از فعالیت های پژوهشی به علت کسب رتبه اول پژوهشگاه استاندارد   پژوهشگاه استاندارد رئیس پژوهشگاه 1396
 قدردانی از فعالیت های پژوهشی به علت کسب رتبه اول پژوهشگاه استاندارد در سال     پژوهشگاه استاندارد  رئیس پژوهشگاه  1392

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
ISO/TC34/SC18   دبیر     
OIML/TC17/SC2   دبیر     

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
تغذیه و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد داوری  

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
ISO 22000:2005     TUV-Academy Rheinland   1385
تشریح الزامات و مستندسازی بر اساس ISO/IEC 17025     مرجعان خاتم   1388
تشریح ساختار و مبنی استاندارد شماره 5 ایران جهت تدوین استاندارد   انجمن مسئولین کنترل کیفیت صنایع   1388
مبانی آمار و اعتبار بخشی روش های آزمون     مرجعان خاتم   1388
آشنایی با ضد عفونی کننده های مورد مصرف در صنایع آرایشی ، بهداشتی و غذایی    مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران   1388
مهندسی مجدد     مرزبان کیفیت دانش   1389
روغن های خوراکی     سازمان ملی استاندارد ایران   1389
عملیات خوب آزمایشگاهی     مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران   1389
تشریح الزامات و مستندسازی بر اساس ISO/IEC 17025:2005     Industry Quality Supplier   1390
شناسایی تقلبات در روغن های خوراکی     اداره کل استاندارد استان تهران   1390
روش اجرایی واردات و صادرات – قوانین و مقررات مبارزه با قاچاق     اداره کل استاندارد استان تهران   1390
توجیهی بدو خدمت     سازمان ملی استاندارد ایران
1390
نحوه مقاله نویسی ISI     پژوهشگاه استاندارد   1391 
آشنایی با نرم افزار آماریSPSS پیشرفته      پژوهشگاه استاندارد 1391
آشنایی با نرم افزار آماریSPSS مقدماتی     پژوهشگاه استاندارد   1391
چگونگی دگردیسی دانش به فن آوری     پژوهشگاه استاندارد   1391
نحوه تدوین استانداردهای ملی     پژوهشگاه استاندارد   1391
نحوه ارسال آنلاین مقالات علمی به مجلات بین المللی     پژوهشگاه استاندارد   1391 
نحوه تدوین استانداردهای بین المللی     پژوهشگاه استاندارد   1391
آشنایی با قوانین و وظایف سازمان ملی استاندارد ایران     پژوهشگاه استاندارد   1391

تاریخ آخرین بروزرسانی ۱۲ اَمرداد ۱۴۰۱