دومین دوره مسابقات ملی کیفیت بتن آغاز شد

دومین دوره از مسابقات ملی کیفیت بتن پژوهشگاه استاندارد تحت عنوان: "بتن هدفمند اقتصادی" در سطح ملی و در گروه پژوهشی تقاضا محور خراسان رضوی و در مجاورت بارگاه ملکوتی ثامن­ الحجج(ع)، آقا علی بن موسی الرضا، از هم¬اکنون(1401) با شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین آغاز و تا پایان نیمه سال آینده ( 1402) ادامه خواهد داشت.

علی­­ اصغر صباغ الوانی سرپرست پژوهشگاه استاندارد و رئیس مسابقات: برگزاری مسابقات ملی کیفیت بتن برای تولیدات مختلف مشمول استاندارد یکی از اهداف پژوهشگاه استاندارد در سطح کشور است. این مسابقات در مرحله نخست با محصول بتن آماده آغاز و سایر محصولات تولید شده در سطح کشور را تحت پوشش قرار خواهد داد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد  صباغ الوانی گفت: دومین دوره از مسابقات ملی کیفیت بتن پژوهشگاه استاندارد تحت عنوان: "بتن هدفمند اقتصادی" در سطح ملی و گروه پژوهشی تقاضامحور خراسان رضوی و در مجاورت بارگاه ملکوتی ثامن­ الحجج(ع)، آقا علی بن موسی الرضا، آغاز شد. این مسابقات با هدف ایجاد انگیزه در میان مدیران کنترل کیفیت واحد های تولید کننده بتن آماده، شناخت تولید کنندگان برتر، ارتقاء کیفیت بتن آماده، شناخت شرکت های دانش بنیان، جلوگیری از هدر رفت سیمان، هم افزایی واحدهای تولید کننده بتن در سطح کشور، شناخت مشکلات کیفیت در صنعت بتن، ایجاد تدابیر لازم در سطح ملی برای ارتقاء کیفیت، ترویج فرهنگ استاندارد، تحلیل نتایج حاصل مسابقات و غیره، برگزار می شود.

در ادامه سعیدی رضوی دبیرعلمی مسابقات ملی بتن گفت: دومین دوره مسابقات ملی بتن پژوهشگاه ملی استاندارد طی سه مرحله برگزار خواهد شد. که مرحله اول بصورت آزمون کتبی از منابع و استانداردهایی که در اختیار واحدهای تولیدی بتن آماده و مدیران کنترل کیفیت بوده قرار گرفته و بر روی سایت پژوهشگاه (مسابقات) گذاشته شده  برگزار می شود. مرحله دوم بصورت خود اظهاری و ثبت نام از واحد های راه یافته به مرحله دوم بر اساس نتایج مرحله اول برگزار می­گردد. مرحله سوم که بصورت حضوری و راستی آزمایی در اداره کل استاندارد خراسان رضوی و زیر نظر داوران برگزار خواهد شد. نتایج مسابقات و معرفی نفرات و واحدهای تولیدی برتر پس از آزمون نمونه های ساخته شده در مرحله سوم در سطح کشور اطلاع رسانی می شود.

در پایان دبیر علمی مسابقات از کلیه واحد های تولید کننده بتن آماده سرتاسر کشور و مدیران کنترل کیفت آنها خواست تا منابع آزمونی را مطالعه و در مسابقات حاضر شوند.

نشانی صفحه مسابقات پژوهشگاه استاندارد:                                                                                                           https://www.standard.ac.ir/fa/mosabeghat-mosabeghat

تعداد بازدید : ۲,۳۸۵