ورود
ثبت نام
English
معرفی
تاریخچه
نمودار سازمانی
چشم انداز، بیانیه رسالت و شرح وظایف
سند راهبردی و برنامه عملیاتی
ریاست
رئیس پژوهشگاه استاندارد
مشاورین رئیس
مدیریت حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل
دبیرخانه هیات امنا و هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی
اداره برنامه ریزی و پایش
اداره فناوری اطلاعات
اداره حراست
معاونتها
معاونت پژوهشی و فناوری
معاونت توسعه و مدیریت منابع
پژوهشکدهها
پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
پژوهشکده فناوری و مهندسی
پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانههای مدیریت
گروه های پژوهشی منطقه ای تقاضا محور
رؤسا،معاونین و مدیران
اعضای هیأت علمی
اعضای غیر هیأت علمی
پیشکسوتان و بازنشستگان پژوهشگاه
گالری تصاویر
پژوهش و فناوری
طرح های پژوهشی
توسعه فناوری
خدمات
همکاری ها
تفاهم نامه ها
همکاری های بین المللی
ارزیابی
فرم های سامانه یکپارچه پژوهشگاه استاندارد
راهنمای انجام فرآیند ارزیابی
تعهدات نهاد ارزیابی انطباق و پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
آموزش
کلیه دوره های آموزشی پژوهشگاه استاندارد
دوره های MBA و DBA
دوره جامع بازرسی CNG
ثبت نام دوره های آموزشی داوطلبین آزاد
دوره های ویژه های همکاران پژوهشگاه
ثبت نام دوره های آموزشی توسط شرکت ها/ آزمایشگاه ها/ سازمان ها
کارگاه های آموزشی
ثبت دوره های تقاضا محور
دانش آموختگان
دوره های آموزشی فعال
مدیریت دانش
فراخوان مدرسان حوزه استاندارد
کارشناسان استاندارد
تقویم دوره های آموزشی 1402
خدمات آزمایشگاهی
مشاوره علمی و استقرار سیستم های مدیریت و کیفیت
خدمات آزمون مهارت
مرکز نوآوری
شتاب دهنده کسب و کار
فضای برگزاری رویداد
اتاق جلسات
دفاتر اختصاصی
فضای کار اشتراکی
کافه تریا
امور استان ها
گروه های تقاضامحور پژوهشی منطقه ای
دبیرخانه منطقه 2 قطب های منطقه ای
همکاران
اعضاء هیات علمی
اعضاء غیرهیات علمی
اطلاعیه ها و فراخوان ها
پیگیری نمونه مورد آزمون
درگاه پرداخت الکترونیکی
ارتباط با ما
ثبت شکایت
تماس با ما
دفترچه تلفن پژوهشگاه استاندارد
پرسشهای متداول
دبیرخانه جایزه ملی کیفیت ایران
نظرسنجی مراجعین آزمون
نشست بزرگ تخصصی با نمایندگان شرکت کاوشان ناب هستی و شرکت های زیر مجموعه هولدینگ گلرنگ در خصوص"بررسی چالشها و فرصت برای ارتقای کیفیت صنایع غذایی"
سلسله نشست های عارضه یابی و رفع چالش های استاندارد سازی در واحد های تولیدی نشست دهم پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی-گروه غذایی کوروش
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه استاندارد و انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران
برگزاری بزرگترین کارگاه آموزشی کارشناس فنی ارزیابی ISO 17025 در حوزه میکروبیولوژی، صنایع غذایی و سم شناسی در پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
رایزنی در خصوص جذب بودجه های تحقیقاتی مراکز دولتی
شرکت سرپرست پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی پژوهشگاه استاندارد و هیات همراه در دومین رویداد فناوری های نوین کشاورزی
ایجاد کارگروه استاندارد سازی گیاهان معطر، طعم دهنده ها، اسانس ها و صنایع وابسته
برگزاری جلسه با مرکز نوآوری و شتابدهی کاوشگران ناب هستی جهت رفع چالش های واحد های تولیدی صنایع غذایی وابسته به هولدینگ گلرنگ
دومین نشست تخصصی هماندیشی و تبادل نظر در خصوص ارتقای کیفیت آرد و نان
رایزنی در خصوص جذب بودجه های تحقیقاتی صنایع بزرگ غذایی
تدوین استانداردهای مرز بیشینه مانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی بر پایه مطالعات ارزیابی ریسک