رییس پژوهشگاه استاندارد از مرکز علمی کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران بازدید کرد.

جهانبخش سنجابی شیرازی از مرکز علمی کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران بازدید کرد.
به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، جهانبخش سنجابی رئیس پژوهشگاه استاندارد صبح امروز از  مرکز علمی کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران بازدید کرد.رییس پژوهشگاه استاندارد در این بازدید پس از استماع گزارش همکاران بر ضرورت برنامه ریزی جامع برای تدوین سند راهبردی مرکز در افق برنامه ششم توسعه و نیز برنامه ریزی برای تبدیل شدن مرکز علمی کاربردی سازمان ملی استاندارد به قطب آموزش پیش رو در حوزه آموزش مبانی استانداردسازی و کیفیت تاکیدکرد.
بر پایه این گزارش رئیس پژوهشگاه استاندارد دستورات لازم برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در ترم بهمن ماه به دو برابر ظرفیت موجود در سطح کارشناسی و بالاتر را ابلاغ نمود.

بازدید جهانبخش سنجابی از مرکز علمی کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران     بازدید جهانبخش سنجابی از مرکز علمی کاربردی سازمان ملی استاندارد ایران
B02D2987-9220-4828-B90E-A504011C382A |