ورود
ثبت نام
English
معرفی
تاریخچه
نمودار سازمانی
چشم انداز، بیانیه رسالت و شرح وظایف
سند راهبردی و برنامه عملیاتی
ریاست
رئیس پژوهشگاه استاندارد
مشاورین رئیس
مدیریت حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل
دبیرخانه هیات امنا و هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی
اداره برنامه ریزی و پایش
اداره فناوری اطلاعات
اداره حراست
معاونتها
معاونت پژوهشی و فناوری
معاونت توسعه و مدیریت منابع
پژوهشکدهها
پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
پژوهشکده فناوری و مهندسی
پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانههای مدیریت
گروه های پژوهشی منطقه ای تقاضا محور
رؤسا،معاونین و مدیران
اعضای هیأت علمی
اعضای غیر هیأت علمی
پیشکسوتان و بازنشستگان پژوهشگاه
گالری تصاویر
پژوهش و فناوری
طرح های پژوهشی
توسعه فناوری
خدمات
امور استان ها
گروه های تقاضامحور پژوهشی منطقه ای
دبیرخانه منطقه 2 قطب های منطقه ای
همکاری ها
تفاهم نامه ها
همکاری های بین المللی
ارزیابی
فرم های سامانه یکپارچه پژوهشگاه استاندارد
راهنمای انجام فرآیند ارزیابی
تعهدات نهاد ارزیابی انطباق و پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
آموزش
کلیه دوره های آموزشی پژوهشگاه استاندارد
دوره های MBA و DBA
دوره جامع بازرسی CNG
ثبت نام دوره های آموزشی داوطلبین آزاد
دوره های ویژه های همکاران پژوهشگاه
ثبت نام دوره های آموزشی توسط شرکت ها/ آزمایشگاه ها/ سازمان ها
کارگاه های آموزشی
ثبت دوره های تقاضا محور
دانش آموختگان
دوره های آموزشی فعال
مدیریت دانش
فراخوان مدرسان حوزه استاندارد
کارشناسان استاندارد
تقویم دوره های آموزشی 1404
خدمات آزمایشگاهی
خدمات علمی و استقرار سیستم های مدیریت و کیفیت
خدمات آزمون مهارت
همکاران
اعضاء هیات علمی
اعضاء غیرهیات علمی
اطلاعیه ها و فراخوان ها
روز جهانی استاندارد
درگاه پرداخت الکترونیکی
ارتباط با ما
ثبت شکایت
تماس با ما
دفترچه تلفن پژوهشگاه استاندارد
پرسشهای متداول
انتخاب نماینده اعضای غیر هیات علمی پژوهشگاه استاندارد
دبیرخانه جایزه ملی کیفیت ایران
نظرسنجی مراجعین آزمون
طرح های پژوهشی
اندازه گیری آمین های آروماتیک نوع اول سولفونه نشده در رنگ های خوراکی به روش اسپکترومتری
بررسی عملکرد فیلتر صاف دم مورد استفاده در کولرهای آبی از نقطه نظر کاهش مصرف آب، برق و افزایش راندمان کولر آبی
بررسی عملکرد آزمایشگاه های مکانیک و فلزشناسی در زمینه کوانتومتری فولاد کم آلیاژ از طریق اجرای آزمون مهارت
بررسی و صحه گذاری روش اندازه گیری اسید بنزونیک و اسید سوربیک و نمک های آنها به روش کروماتوگرافی مایع در نمونه های شربت میوه ای
طراحی و ارزیابی مواد جاذب شیمیایی جدید برای کاهش میزان انتشار فرمالدهید از اوراق فشرده چوبی
شناسایی پایدارکننده های حرارتی بدون سرب مورد استفاده در آمیزه ها و محصولات PVC از پایدارکننده های پایه سرب
پایش سطوح غلظتی هیدروکربن های پلی آروماتیک چند حلقه ای در آب آشامیدنی بسته بندی شده
پایش و بررسی میزان آفلاتوکسین B و G به روش در بادام زمینی HPLC به منظور ارزیابی ریسک و بازنگری حد مجاز آفلاتوکسین
بررسی فرآورده های حاصل از اختلاط حلال 402 و روغن های پایه برای شناسایی تقلبات نفت گاز
مطالعه بین آزمایشگاهی روش اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G در غلات به منظور تجدیدنظر استاندارد ایزو 16050
اعتبار سنجی روش آزمون Multiplex PCR برای شناسایی گونه درگوشت و فرآورده های گوشتی
ارزیابی ریسک فلزات سنگین و اسیدهای چرب ترانس در فرآورده های شکلات و بررسی وضعیت کیفی این صنعت در استان آذربایجان شرقی
تعداد نمایش:
12
24
60
120
همه موارد
« قبلی
۱
۲
صفحه ۳ از ۸
۴
۵
۶
۷
۸
بعدی »
شماره صفحه