ورود
ثبت نام
English
معرفی
تاریخچه
نمودار سازمانی
چشم انداز، بیانیه رسالت و شرح وظایف
سند راهبردی و برنامه عملیاتی
ریاست
رئیس پژوهشگاه استاندارد
مشاورین رئیس
مدیریت حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل
دبیرخانه هیات امنا و هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی
اداره برنامه ریزی و پایش
اداره فناوری اطلاعات
اداره حراست
معاونتها
معاونت پژوهشی و فناوری
معاونت توسعه و مدیریت منابع
پژوهشکدهها
پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
پژوهشکده فناوری و مهندسی
پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانههای مدیریت
گروه های پژوهشی منطقه ای تقاضا محور
رؤسا،معاونین و مدیران
اعضای هیأت علمی
اعضای غیر هیأت علمی
پیشکسوتان و بازنشستگان پژوهشگاه
گالری تصاویر
پژوهش و فناوری
طرح های پژوهشی
توسعه فناوری
خدمات
امور استان ها
گروه های تقاضامحور پژوهشی منطقه ای
دبیرخانه منطقه 2 قطب های منطقه ای
همکاری ها
تفاهم نامه ها
همکاری های بین المللی
ارزیابی
فرم های سامانه یکپارچه پژوهشگاه استاندارد
راهنمای انجام فرآیند ارزیابی
تعهدات نهاد ارزیابی انطباق و پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
آموزش
کلیه دوره های آموزشی پژوهشگاه استاندارد
دوره های MBA و DBA
دوره جامع بازرسی CNG
ثبت نام دوره های آموزشی داوطلبین آزاد
دوره های ویژه های همکاران پژوهشگاه
ثبت نام دوره های آموزشی توسط شرکت ها/ آزمایشگاه ها/ سازمان ها
کارگاه های آموزشی
ثبت دوره های تقاضا محور
دانش آموختگان
دوره های آموزشی فعال
مدیریت دانش
فراخوان مدرسان حوزه استاندارد
کارشناسان استاندارد
تقویم دوره های آموزشی 1404
خدمات آزمایشگاهی
خدمات علمی و استقرار سیستم های مدیریت و کیفیت
خدمات آزمون مهارت
همکاران
اعضاء هیات علمی
اعضاء غیرهیات علمی
اطلاعیه ها و فراخوان ها
روز جهانی استاندارد
درگاه پرداخت الکترونیکی
ارتباط با ما
ثبت شکایت
تماس با ما
دفترچه تلفن پژوهشگاه استاندارد
پرسشهای متداول
انتخاب نماینده اعضای غیر هیات علمی پژوهشگاه استاندارد
دبیرخانه جایزه ملی کیفیت ایران
نظرسنجی مراجعین آزمون
طرح های پژوهشی
بررسی و پایش زرالنون در روغن ذرت
بررسی درستی نتایج آزمایشگاه های صنایع غذایی و کشاورزی در آزمون های شیمیایی نوشیدنی ها- مطالعه موردی آب انار
بررسی عملکرد آزمایشگاههای مواد غذایی در انجام آزمون های غلات-مطالعه موردی آرد گندم
بهبود تخمین مولفه های هارمونیک و فرکانس اصلی شبکه برق از طریق رویتگر حالت با یک مدل جدید
مقایسه انواع تافی و آبنبات تولید شده در استان آذربایجان شرقی از نظر میزان انطباق ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی با استانداردهای ملی
بررسی وضعیت کیفی صنعت فرآورده های غلات (بیسکویت، ویفر، کلوچه، انواع کیک و شیرینی های آردی) در استان آذربایجان شرقی
عارضه یابی و بهینه سازی ویژگی های دیوار بتن مسلح به عنوان دیوار جداکننده بتنی
ارزیابی ریسک فلزات سنگین در انواع آدامس، فرآورده های ژله و مربا
تعیین خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و ترکیبات بیوفنلی روغن های زیتون استحصال شده از تک واریته های آربکین، کروناکی، و مانزالیلای در شهرستان رودبار
بررسی میزان دقت و صحت آزمایشگاه های سطح کشور در اندازه گیری آفلاتوکسین ها در مواد غذایی - آرد ذرت
طراحی، تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه استاندارد بررسی رفتار مواد حین آتش سوزی جهت کارایی بهتر در زمان وقوع بلایای طبیعی
صحه گذاری استاندارد کارخانه ای با عنوان کیت جوشکاری ترمیت- ویژگی ها و روش های آزمون
تعداد نمایش:
12
24
60
120
همه موارد
« قبلی
۱
۲
۳
صفحه ۴ از ۸
۵
۶
۷
۸
بعدی »
شماره صفحه