ورود
ثبت نام
English
معرفی
تاریخچه
نمودار سازمانی
چشم انداز، بیانیه رسالت و شرح وظایف
سند راهبردی و برنامه عملیاتی
ریاست
رئیس پژوهشگاه استاندارد
مشاورین رئیس
مدیریت حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل
دبیرخانه هیات امنا و هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی
اداره برنامه ریزی و پایش
اداره فناوری اطلاعات
اداره حراست
معاونتها
معاونت پژوهشی و فناوری
معاونت توسعه و مدیریت منابع
پژوهشکدهها
پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
پژوهشکده فناوری و مهندسی
پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانههای مدیریت
گروه های پژوهشی منطقه ای تقاضا محور
رؤسا،معاونین و مدیران
اعضای هیأت علمی
اعضای غیر هیأت علمی
پیشکسوتان و بازنشستگان پژوهشگاه
گالری تصاویر
پژوهش و فناوری
طرح های پژوهشی
توسعه فناوری
خدمات
امور استان ها
گروه های تقاضامحور پژوهشی منطقه ای
دبیرخانه منطقه 2 قطب های منطقه ای
همکاری ها
تفاهم نامه ها
همکاری های بین المللی
ارزیابی
فرم های سامانه یکپارچه پژوهشگاه استاندارد
راهنمای انجام فرآیند ارزیابی
تعهدات نهاد ارزیابی انطباق و پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
آموزش
کلیه دوره های آموزشی پژوهشگاه استاندارد
دوره های MBA و DBA
دوره جامع بازرسی CNG
ثبت نام دوره های آموزشی داوطلبین آزاد
دوره های ویژه های همکاران پژوهشگاه
ثبت نام دوره های آموزشی توسط شرکت ها/ آزمایشگاه ها/ سازمان ها
کارگاه های آموزشی
ثبت دوره های تقاضا محور
دانش آموختگان
دوره های آموزشی فعال
مدیریت دانش
فراخوان مدرسان حوزه استاندارد
کارشناسان استاندارد
تقویم دوره های آموزشی 1404
خدمات آزمایشگاهی
خدمات علمی و استقرار سیستم های مدیریت و کیفیت
خدمات آزمون مهارت
همکاران
اعضاء هیات علمی
اعضاء غیرهیات علمی
اطلاعیه ها و فراخوان ها
روز جهانی استاندارد
درگاه پرداخت الکترونیکی
ارتباط با ما
ثبت شکایت
تماس با ما
دفترچه تلفن پژوهشگاه استاندارد
پرسشهای متداول
انتخاب نماینده اعضای غیر هیات علمی پژوهشگاه استاندارد
دبیرخانه جایزه ملی کیفیت ایران
نظرسنجی مراجعین آزمون
طرح های پژوهشی
سنجش و ارزیابی آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه استان تهران
بررسی و پایش فلزات سنگین سرب ، کادمیوم و جیوه در شیر پاستوریزه استان تهران
بررسی میزان فلزات مس و آهن در روغن های کره تهیه شده در کشور
اندازه گیری و پایش باقیمانده اکسید اتیلن پس از سترون سازی وسایل پزشکی
ارزیابی عملکرد آزمایشگاههای سطح کشور در اندازه گیری آرسنیک در آرد برنج
بررسی و تعیین مشخصات و الزامات کیفی چادر امداد
بررسی ویژگی های روغن، میزان قند کل و ساکارز در انواع بستنی شیری با چربی گیاهی و بستنی یخی میوه ای موجود در بازار
پژوهش تحلیلی و شبیه سازی در راستای افزایش دسترس پذیری سیستم های کنترل صنعتی از طریق تشخیص خطا به وسیله یک رویتگر حالت جدید و مقایسه عملکرد آن با رویتگرهای معمول
بهبود عملکرد کنترل خودکار تحریک عمقی مغز به منظور کاهش لرزش در بیماری پارکینسون
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و درجه بندی برنج های داخلی و وارداتی
بررسی عملکرد آزمایشگاه های شیمی و پتروشیمی در خصوص فرآورده های هیدرو کربنی از طریق اجرای آزمون مهارت
بررسی امکان بهینه سازی جایگزینی شربت فروکتوز به جای بخشی از ساکارز در فرمولاسیون کیک و کلوچه با رویکرد تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میزان هیدروکسی متیل فورفورال
تعداد نمایش:
12
24
60
120
همه موارد
« قبلی
صفحه ۱ از ۸
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
بعدی »
شماره صفحه