کتاب های انتشارات پژوهشگاه استاندارد

آلاینده های روغن ها و چربی های خوراکی

31

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
برچسب گذاری مواد غذایی برای حفاظت از مصرف کنندگان

30

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن ها، چربی ها و موم ها

29

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
خوردگی مواد سرامیکی

28

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
استاندارد و استانداردسازی در صنعت برق

27

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
کریپتو سپوریدیوم عامل بیماری زای منتقله از طریق غذا

26

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
اجزاء غذاهای فراسودمند و غذا داروها: تاثیرهای فرایندهای فراوری نوین

25

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
راهنمای آزمایشگاه های شناسایی مواد و کالا در گمرک

24

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
اصول برآورد عدم قطعیت در اندازه گیری الکتریکی

23

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
کنترل کیفیت داخلی در آزمایشگاه

21

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
اصول برآورد عدم قطعیت در اندازه گیری الکتریکی

20

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
کتاب مفاهیم و ارزیابی عملکرد سامانه های پلیمری دیرسوز

19

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
کتاب بیوسورفکتانتها در مواد غذایی

18

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
فیزیک مواد غذایی کاربردها و اندازه گیری ویژگی های فیزیکی

003

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
کتاب اصول ایمنی و سازگاری محیط زیستی در طراحی و مدیریت آزمایشگاه

002

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.
کتاب مبانی استاندارد سازی

001

برای سفارش این کتاب لطفا با شماره 32800664-026
تماس حاصل فرمایید.