ردیف
|
گستره کاری/ فرآورده
|
شماره استاندارد ملی
|
نام آزمون
|
1
|
شیر خام
|
2406
|
شمارش کلی
میکروارگانیسم ها
|
2
|
شیر پاستوریزه
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
|
3
|
شیر طعم دار پاستوریزه
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
انتروباکتریاسه
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
|
4
|
شیر تغلیظ شده شیرین
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
انتروباکتریاسه
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
مخمر های اسموفیلیک
|
5
|
کنسانتره پروتئین آب پنیر
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
6
|
انواع شیر و خامه فرادما
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها در 30 درجه سلسیوس
شمارش کلی میکروارگانیسم ها در 55 درجه سلسیوس
|
7
|
خامه پاستوریزه
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
8
|
خامه طعم دار
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
آنتروباکتریاسه
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
9
|
خامه
اسیدی ، انواع ماست ، دوغ ، کشک مایع صنعتی ، کفیر ، خامه تخمیر شده
|
2406
|
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
10
|
ماست و دوغ پروبیوتیک
|
a-11324 ، a-11325
|
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
بیفیدوباکتریا
|
11
|
کشک مایع سنتی
|
2406
|
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت
|
12
|
کره
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم های سرماگرا
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
13
|
مارگارین
|
5637
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
14
|
پنیر تازه و ر سیده ، پنیر موزارلا ، پنیر خامه ای
|
2406
|
سالمونلا
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
15
|
بستنی
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
آنتروباکتریاسه
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
16
|
بستنی دارای مغز های خوراکی و میوه ، انواع دسر بر
پایه لبنی
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
آنتروباکتریاسه
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک و مخمر
|
17
|
انواع شیر خشک و پودر پسآب کره
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
18
|
پودر پنیر ، پودر آب پنیر) و پودر کازئینات سدیم و
کلسیم
|
5877،
6959
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
کپک و مخمر
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
19
|
پودر شیرکاکائو و پودر شیر قهوه
|
2406
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
آنتروباکتریاسه
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک و مخمر
|
20
|
پودر شیر خشک ویژه تغذیه نوزادان
|
2 و1
-2202
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
آنتروباکتریاسه
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک
باسیلوس سرئوس
کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت
انتروکوک
|
21
|
کباب لقمه ،
کباب کوبیده
|
6938 ، 4622
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک و مخمر
|
22
|
گوشت مرغ ( لاشه کامل ، قطعه بندی شده ، چرخ کرده )
تازه و منجمد
|
9714
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
اشریشیا کلی
|
23
|
سوسیس و کالباس
|
2303
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک و مخمر
کلستریدیوم پرفرینجنس
|
24
|
همبرگر ،
مرغ برگر
|
2304،
6937
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک
|
25
|
سویا برگر
|
9715
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک
|
26
|
گوشت قرمز ( لاشه کامل ، قطعه بندی شده ، چرخ کرده )
تازه و منجمد
|
2394
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
اشریشیا کلی
|
27
|
خمیر مرغ
|
9529
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
اشریشیا کلی
|
28
|
فیش برگر
|
5849
|
شمارش کلی ميکروارگانیسم ها
سالمونلا
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک
کلستریدیوم پرفرینجنس
|
29
|
انواع فرآورده های نیمه آماده مرغ (ناگت)
|
9868
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک
کلستریدیوم پرفرینجنس
|
30
|
ماهی و میگو
|
1-2394
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
|
31
|
فراورده های میگوی آماده و نیمه آماده منجمد
|
13962
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کلستریدیوم پرفرینجنس
|
32
|
تخم مرغ مایع پاستوریزه، پودر تخم مرغ ، پودر سفیده تخم مرغ
|
13248،
2487، 5949
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
کلیفرم ها
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک و مخمر
|
33
|
تخم مرغ مایع منجمد
|
6697
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
سالمونلا
آنتروباکتریاسه
|
34
|
خوراک طیور- مکمل های ویتامینی و معدنی
|
2387
|
سالمونلا
اشریشیا کلی
استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت
کپک و مخمر
|
35
|
خوراک دام-- مکمل های ویتامینی و معدنی
|
13578
|
سالمونلا
اشریشیا کلی
کپک
|
36
|
کنسانتره خوراک دام و طیور و آبزیان
|
3774
|
سالمونلا
اشریشیا کلی
کپک
|
37
|
خوراک کامل ( دان ) طیور ، مواد اولیه تهیه خوراک طیور
|
605، 3207
|
سالمونلا
اشریشیا کلی
کپک
|
38
|
آب آشامیدنی
|
1011
|
جستجو و شمارش کلیفرمها در آب به روش چند لولهای
|
39
|
آب معدنی
|
4403
|
شمارش میکروارگانیسم های قابل
کشت
جستجو و شناسایی اشریشیاکلی
یا کلیفرم گرماپای جستجو و شناسایی کل کلیفرمها
جستجو و شمارش انتروکوکهای
روده ای
شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا
جستجو و شمارش اسپورکلستریدیوم های احیاکننده سولفیت
|
40
|
آب آشامیدنی بسته بندی شده
|
6267
|
جستجو و شمارش کلیفرمها در
آب به روش چند لولهای
شمارش میکروارگانیسم های قابل
کشت
|
41
|
مایع ظرفشویی
|
13568
|
شمارش باکتریهای مزوفیل هوازی
جستجو و شناسایی اشریشیاکلی
جستجو و شناسایی پزودوموناس آئروژینوزا
|
42
|
انواع شامپو سر و بدن-خمیردندان- مایع شوینده دست-کرم
و لوسیون
|
3271
،6342 ،6344 ،3978
|
شمارش باکتریهای مزوفیل هوازی
جستجو و شناسایی اشریشیاکلی
جستجو و شناسایی پزودوموناس
آئروژینوزا
جستجوی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس
شمارش کپک و مخمر
|
43
|
ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی – محصولات دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچ با استفاده از نانوتکنولوژی
مانند :کاشی و سرامیک، منسوجات، پلاستیک ، کاغذ و مقوا
|
11070-9488-12659-13703
-12194-10900-5775
1672-1774
|
روش اندازه گیری قدرت
اسپورکشی
ارزیابی فعالیت باکتری کشی
تعیین فعالیت پایة قارچ کشی
ارزیابی فعالیت قارچ کشی یا
مخمرکشی
تعیین کارایی ماده ضد عفونی
کننده بهداشتی دست
تعیین فعالیت باکتری
کشی،مایکوباکتریوم ،اسپورکشی و قارچ کشی
|
44
|
وسایل پزشکی یکبار مصرف سترون مانند:
انواع سرنگ، نخ بخیه ،ست تزریق، دستکش جراحی، گاز طبی، میکروست، آنژوکت، صافی
دیالیز، سوزن زیرجلدی، منسوج سترون، پوشک های سترون
|
770
،3591 ،783 ، 1644 ، 3061 ، 4-4635 ،4636 ،4637 ، 4638 ، 4639 ، 4640 ، 4640 ،
4641 ، 5554 ، 5915
|
آزمون های سترونی:
1- روش کشت مستقیم
2- استفاده از صافی غشایی
|
45
|
پوشک بزرگسالان، پوشک بچه ها، دستمال کاعذی، نوار
بهداشتی، خمیر کاغذ و خمیر لینتر، تیشو، منسوج
نبافته
|
2-1830
، 7069
|
شمارش کلی میکروارگانیسمها
جستجو و شناسایی کلی فرم ها
جستجو و شناسایی پزودوموناس
آئروژینوزا
جستجوی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت
جستجو و شناسایی استرپتوکوک
های فکالیس
|
46
|
پنبه هیدروفیل
|
7274
|
شمارش کلی میکروارگانیسمها
جستجو و شناسایی کلی فرم ها
جستجو و شناسایی پزودوموناس
آئروژینوزا
جستجوی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت
جستجو و شناسایی استرپتوکوک
های فکالیس
جستجو و شناسایی کپک
|
47
|
مقوا مورد مصرف در مواد غذایی
|
3341
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
جستجو و شناسایی کلی فرم ها
جستجو و شناسایی پزودوموناس
آئروژینوزا
جستجوی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت
جستجو و شناسایی استرپتوکوک
های فکالیس
جستجو و شناسایی کپک
جستجوی و
شناسایی کلستریدیوم پرفرانژنس
|
48
|
پودر بچه
|
4441
|
شمارش کلی میکروارگانیسمها
جستجو و شناسایی کلی فرم ها
جستجو و شناسایی پزودوموناس
آئروژینوزا
جستجوی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت
جستجو و شناسایی استرپتوکوک
های فکالیس
جستجو و شناسایی کپک و مخمر
جستجوی و
شناسایی کلستریدیوم پرفرانژنس
|
49
|
نوشابه های گازدار غیر الکلی
|
3842
|
شمارش باکتری های هوازی
مزوفیل
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرها
|
50
|
نوشیدنی میوه ای بدون گاز
|
2837
|
باکتریهای اسید لاکتیک
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرها
|
51
|
نوشابه های گازدار عصاره مالت
|
6307
|
شمارش باکتری های هوازی
مزوفیل
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرها
|
52
|
انواع آب میوه
|
3414
|
باکتریهای اسید لاکتیک
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرها
|
53
|
آبلیمو
|
8788
|
کپک ها
مخمرها
|
54
|
نکتار( پوره ) میوه
|
3414
|
شمارش باکتری های هوازی
مزوفیل
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرهای اسموفیل
|
55
|
کنسانتره آب
میوه
|
6332
|
شمارش باکتری های هوازی
مزوفیل
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرهای اسموفیل
|
56
|
شربت ها
|
6274
|
شمارش باکتری های هوازی
مزوفیل
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرهای اسموفیل
|
57
|
گلاب
|
3270
|
انتروکوک روده ای
سودوموناس آئروژینوزا
باکتریهای احیا کننده سولفیت
کلی فرم واشربشیا کلی
کپک ها
مخمرها
|
58
|
عرقیات گیاهی
|
3545
|
انتروکوک روده ای
سودوموناس آئروژینوزا
باکتریهای احیا کننده سولفیت
کلی فرم واشربشیا کلی
کپک ها
مخمرها
|
59
|
نوشیدنی عرقیات گیاهی بدون گاز
|
11077
|
باکتریهای اسید لاکتیک
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرها
|
60
|
نوشابه های ورزشی (رژیمی )
|
6693
|
شمارش باکتری های هوازی
مزوفیل
باکتری های مقاوم به اسید
کپک ها
مخمرها
|
61
|
انواع کنسرو های کم اسید ( کنسرو ماهی، کنسرو های
سبزیجات، کنسرو های گوشتی )
|
2326
|
باکتری های مزوفیل هوازی
باکتری های ترموفیل هوازی
باکتری های مزوفیل بی هوازی
باکتری های ترموفیل بی هوازی
|
62
|
انواع کنسرو میوه جات ( کمپوت ها )
|
2326
|
باکتری های مزوفیل
باکتری های ترموفیل
کپک
مخمر
|
63
|
میوه و سبزی تازه
|
10080
|
کلی فرم
اشرشیا کلی
کپک
سالمونلا
انتروکوکوس
تحم انگل
|
64
|
سیر و سبزی منجمد
|
10080
|
کلی فرم
اشرشیا کلی
کپک
سالمونلا
تحم انگل
|
65
|
انواع سس های سالاد
|
2965
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
باکتری های اسید لاکتیک
هتروفرمنتیو
سالمونلا
استافیلوکوکوس ارئوس
اشرشیا کلی
کپک
مخمر
|
66
|
سس مایونز
|
2965
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
باکتری های اسید لاکتیک
هتروفرمنتیو
سالمونلا
استافیلوکوکوس ارئوس
اشرشیا کلی
کپک
مخمر
|
67
|
انواع زیتون فرآیند شده
|
2326
|
باکتری های مزوفیل
باکتری های ترموفیل
کپک
مخمر
|
68
|
انواع لواشک
|
3308
|
شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
شمارش باکتری های انتروباکتریاسه
اشریشیا کلی
کپک
مخمر
باقی مانده ریسه های کپک
|
69
|
رب گوجه فرنگی
|
2326
|
باکتری های مزوفیل
باکتری های ترموفیل
کپک
مخمر
لاکتو باسیلوس و لوکونوستوک و ریسه های کپک
|
70
|
سس گوجه فرنگی ( کچاب )
|
8897
|
باکتری های مقاوم به اسید
کپک
مخمر
ریسه های کپک باقی مانده
|
71
|
رب انار
|
1813
|
شمارش کلی میکروارگانیسم های هوازی
باکتری های مقاوم به اسید
کپک
مخمر
|
72
|
مخلوط شور
|
2326
|
باکتری های مزوفیل
باکتری های ترموفیل
کپک
مخمر
|
73
|
خیار شور
|
2326
|
باکتری های مزوفیل
باکتری های ترموفیل
کپک
مخمر
|
74
|
ترشی ها
|
1-10899
|
کپک
مخمر
|
75
|
کنترل کیفیت محیط های کشت
|
1-8663
|
|
76
|
گندم و جو و ذرت
|
11602
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کپک
اسپور کلستریدیوم
احیاء کننده سولفیت
|
77
|
نشاسته
|
2843
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلی فرم ها
اشریشیا کلی
باسیلوس سرئوس
کلستریدیوم های احیاء کننده سولفیت
شمارش کل هاگ های باکتری های گرمادوست
شمارش هاگ
باکتری های عامل فساد بدون گاز
شمارش هاگ باکتری های گرما دوست بی هوازی
کپک و مخمر
|
78
|
حبوبات
|
11602
|
کپک
|
79
|
پروتئین سویا
|
2393
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلی فرم
اشریشیا کلی
سالمونلا
کپک و مخمر
|
80
|
آرد سویا
|
2393
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلی فرم ها
اشریشیا کلی
سالمونلا
کپک
|
81
|
آرد حبوبات و آرد سوخاری
|
2393
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلی فرم ها
اشریشیا کلی
کپک
|
82
|
آرد برنج
|
2393
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلستریدیوم پرفرانژانس
باسیلوس سرئوس
کپک
|
83
|
گندم، جو ، ذرت ( آرد و بلغور و پوست کنده )
|
-
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلستریدیوم پرفرانژانس
کپک
|
84
|
ادویه جات
|
3677
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلی فرم
اشریشیا کلی
کپک
باسیلوس سرئوس
کلستریدیوم پرفرنژانس
|
85
|
زعفران
|
5689
|
آنتروکوک
اسپور باکتری های بی هوازی
احیاء کننده سولفیت
اشریشیاکلی
کپک
|
86
|
ماکارونی ساده و رشته
|
2393
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کپک
|
87
|
ماکارونی سبزی دار
|
2393
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلستریدیوم پرفرنژانس
کپک
|
88
|
ماکارونی تخم مرغی
|
2393
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلی فرم
استافیلوکوکوس اورئوس
کواگولاز مثبت
سالمونلا
کپک
|
89
|
چای سیاه
|
623
|
کلی فرم
اشریشیاکلی
کپک
|
90
|
چای سبز
|
10768
|
کلی فرم
اشریشیاکلی
کپک
|
91
|
فرآورده یخی خوراکی
|
3850
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیاکلی
آنتروباکتریاسه
استافیلوکوکوس اورئوس
کواگولاز مثبت
کپک
سالمونلا
|
92
|
قند و شکر
|
3544
|
شمارش کلی
میکروارگانیسم ها
کلی فرم
کپک و مخمر
|
93
|
فرآورده هایی قنادی ( کیک و کلوچه، انواع شیرینی های
تر، تافی و کارامل، شکلات، پاستیل، بیسکویت، نقل، ویفر ، شیرینی های نیمه خشک ،
آدامس، نبات، آب نبات، سوهان، گز و ... )
|
2539
|
آنتروباکتریاسه
اشریشیاکلی
سالمونلا
کپک
مخمر
استافیلوکوکوس اورئوس
کواگولاز مثبت
باسیلوس سرئوس
|
94
|
پودر کاکائو
|
3307
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیاکلی
آنتروباکتریاسه
کپک
سالمونلا
|
95
|
چیپس
|
6022
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیاکلی
کلستریدیوم پرفرنژانس
کلی فرم
کپک
|
96
|
انواع فرآورده های پف کرده
|
2968
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیاکلی
آنتروباکتریاسه
باکتری های احیاء کننده
سولفیت
سالمونلا
کپک و مخمر
|
97
|
انواع اسنک
|
11603
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیاکلی
آنتروباکتریاسه
باکتری های احیاء کننده
سولفیت
استافیلوکوکوس اورئوس
کواگولاز مثبت
باسیلوس سرئوس
کپک
سالمونلا
|
98
|
پودرهای نیمه آماده
|
3851
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیاکلی
آنتروباکتریاسه
استافیلوکوکوس اورئوس
کواگولاز مثبت
سالمونلا
کپک
مخمر
|
99
|
سبوس و گلوتن
|
3851
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
کلی فرم
اشریشیا کلی
کلستریدیوم های احیا کننده
سولفیت
کپک
|
100
|
غذای کودک
|
5839
|
شمارش کلی
میکروارگانیسم ها
کلی فرم
اشریشیا کلی
آنتروباکتریاسه
سالمونلا
استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز
مثبت
کلستریدیوم پرفرانژانس
آنتروکوک
باسیلوس سرئوس
کپک و مخمر
|
101
|
خمیرمایه
|
6095
|
اشریشیا کلی
کلی فرم
سالمونلا
استافیلوکوکوس اورئوس
کواگولاز مثبت
کپک و مخمر
باکتری های اسید لاکتیک
اسپور طنابی
|
102
|
عسل
|
7610
|
کلستریدیوم های احیا کننده
سولفیت
مخمرهای اسموفیلیک
کپک
|
103
|
نان بستنی
|
4761
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیا کلی
کلی فرم
کپک
|
104
|
مغز پسته
|
218
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیاکلی
کلی فرم
کپک
سالمونلا
|