کتاب «فیزیک مواد غذایی- کاربردها و اندازهگیری ویژگیهای فیزیکی» توسط انتشارات پژوهشگاه استاندارد به چاپ رسید. فیزیک مواد غذایی و بررسی شاخصهای فیزیکی مواد غذایی از
مهم ترین نیازهای ابتدایی مرتبط با علم و صنعت مواد غذایی است. درک صحیح خواص
فیزیکی مرتبط با مواد اولیه مورد استفاده و همچنین محصولات نهایی غذایی این امکان
را فراهم می کند که با تلفیق با سایر حوزه های علم مانند شیمی و میکروبیولوژی،
مواد غذایی با ویژگی های کیفی مطلوب را تولید و هم چنین از ضایعات غذایی جلوگیری
کرد. این کتاب منبعی جامع و مفید در زمینه فیزیک و ویژگی های
فیزیکی مواد غذایی است که در آن اصول و تئوریهای پایهای علمی با زبان ساده و
واضح شرح داده شده است و پیادهسازی این مطالب با مثالهایی که حاصل تجربه سالها
تدریس و تحقیق مولفین بوده برای کمک به فهم مطالب انجام شده است. با بررسی منابع
موجود در این زمینه میتوان دریافت که این کتاب انتخاب بسیار مناسبی برای درک مفاهیم اساسی و روشهای علمی در فیزیک
مواد غذایی بوده و برای پژوهشگران صنایع غذایی، دانشجویان و کارشناسان قابل استفاده است.
این کتاب شامل 680 صفحه بوده و توسط احسان پرندی پژوهشگر دانشگاه تهران، معصومه
محمودی میمند عضو هیات علمی پژوهشگاه استاندارد، مریم محمدی کارشناس پژوهشی
پژوهشگاه استاندارد، نازنین مصلح و هادی گودرزوند کارشناسان اداره کل استاندارد
استان البرز ترجمه شده است.