کارشناس پژوهشگاه استاندارد موفق به دریافت مدال طلا از هجدهمین
دوره مسابقات انجمن بین المللی مخترعان در کره جنوبی شد.
فستیوال بین المللی و تخصصی اختراعات سئول کره جنوبی همه ساله
با حمایت و نظارت انجمن توسعه اختراع و فناوری کشور کره جنوبی، سازمان جهانی مالکیت
معنوی (WIPO) و فدراسیون
بینالمللی انجمنهای مخترعین (IFIA) ، سازمانهای
علمی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط با مخترعین و وزارتخانه های علوم، آموزش و تحقیقات بیش
از سی کشور
دنیا از جمله فرانسه، آلمان، رومانی، روسیه، کرواسی، مالزی، مجارستان، پرتغال، هلند،
اسپانیا، چین، بوسنی و تایلند برگزار می شود که هجدهمین دوره آن، در آذرماه امسال برگزار
شد.
در این دوره از مسابقات که با شرکت بیست و هفت کشور و بیش از ششصد مخترع به صورت
مجازی برگزار شد، طرح تولید نانو امولسیون زعفران با تکنیک
Spontaneous emulsion جهت مصارف غذایی، که توسط نادیا
احمدی کارشناس پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی پژوهشگاه استاندارد به همراه
اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و متخصصان مستقل ارائه شده بود، موفق به اخذ مدال
طلا شد.