پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی در راستای ایفای نقشی فعال در
خصوص جذب پروژه های برون سازمانی، اقدام به رایزنی فعال با بخش های دولتی و صنایع بزرگ
جهت جذب بودجه های تحقیقاتی آنها نموده است. در این راستا جلسه مشترکی با حضور
نمایندگان پژوهشکده و مدیران مرکز پژوهشهای غلات و شرکت بازرگانی دولتی برگزار شد.
در این جلسه پروپوزال ارایه شده از سوی پژوهشکده در تدوین پژوهش محور ویژگی های برنج
(استاندارد ملی شماره 127، برنج-ویژگی ها و روش های آزمون مورد بحث و بررسی قرار
گرفت. در این جلسه نظرات اعلام شده از سوی مرکز پژوهشهای غلات بر روی پروپوزال
ارایه شده بررسی و مقرر شد که پروپوزال اصلاح و در اسرع وقت جهت درج در سامانه
سمات به مرکز پژوهشهای غلات ارسال گردد.