انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه استاندارد و انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران

پژوهشگاه استاندارد ایران در راستای انجام وظایف محوله خود بر اساس بسته تحولی بهار خدمت و با هدف عارضه یابی و رفع چالش های صنایع، اقدام به برگزاری سلسه جلسات و نشست های تخصصی با صنایع و انجمن های تخصصی نموده است. نشست مشترک پژوهشگاه استاندارد و انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران در تاریخ 12 شهریورماه 1402 در محل دفتر ریاست پژوهشگاه برگزار شد. در این نشست آقای دکتر حاجی خانی به نقش ویژه پژوهشگاه استاندارد و پژوهشکده غذایی و فرآورده های کشاورزی در دوران تحولی سازمان ملی استاندارد اشاره کردند و ارتباط موثر با انجمن های تخصصی را بسیار مهم دانستند. آقای دکتر فرجی و خانم دکتر امینی فر نیز ضمن معرفی پژوهشکده به سوابق فعالیت های مشترک پژوهشگاه و انجمن صنایع لبنی پرداختند. آقای مهندس میراسلام تیموری و آقای دکتر مفید به عنوان رییس و نایب رییس انجمن صنایع لبنی به معرفی انجمن و نقش کمیته های فنی و علمی آن در پیشبرد اهداف انجمن پرداخته و به نقش صنعت شیر و فرآورده های لبنی در سلامت جامعه و توجه ویژه این انجمن به حمایت از حقوق مصرف کنندگان اشاره کردند و سپس زمینه های همکاری های مشترک در خصوص شیر مدارس، پایش محصولات لبنی سنتی، رفع شبهات وارده به صنعت، استانداردسازی انواع شیرخام و برگزاری همایش های تخصصی مورد بحث قرار گرفت. در پایان نیز جهت هدفمند کردن و گسترش همکاری های فیمابین، تفاهم نامه همکاری به امضاء طرفین رسید.

رسانه جدید

۲۰ شهریور ۱۴۰۲ ۱۷:۲۷
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۱۸۶