پژوهشگاه
استاندارد ایران در راستای انجام وظایف محوله خود بر اساس بسته تحولی بهار خدمت و
با هدف عارضه یابی و رفع چالش های صنایع، اقدام به برگزاری سلسه جلسات و نشست های
تخصصی با صنایع و انجمن های تخصصی نموده است. نشست مشترک پژوهشگاه استاندارد و
انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران در تاریخ 12 شهریورماه 1402 در محل دفتر ریاست
پژوهشگاه برگزار شد. در این نشست آقای دکتر حاجی خانی به نقش ویژه پژوهشگاه
استاندارد و پژوهشکده غذایی و فرآورده های کشاورزی در دوران تحولی سازمان ملی
استاندارد اشاره کردند و ارتباط موثر با انجمن های تخصصی را بسیار مهم دانستند.
آقای دکتر فرجی و خانم دکتر امینی فر نیز ضمن معرفی پژوهشکده به سوابق فعالیت های
مشترک پژوهشگاه و انجمن صنایع لبنی پرداختند. آقای مهندس میراسلام تیموری و آقای
دکتر مفید به عنوان رییس و نایب رییس انجمن صنایع لبنی به معرفی انجمن و نقش کمیته
های فنی و علمی آن در پیشبرد اهداف انجمن پرداخته و به نقش صنعت شیر و فرآورده های
لبنی در سلامت جامعه و توجه ویژه این انجمن به حمایت از حقوق مصرف کنندگان اشاره
کردند و سپس زمینه های همکاری های مشترک در خصوص شیر مدارس، پایش محصولات لبنی
سنتی، رفع شبهات وارده به صنعت، استانداردسازی انواع شیرخام و برگزاری همایش های
تخصصی مورد بحث قرار گرفت. در پایان نیز جهت هدفمند کردن و گسترش همکاری های
فیمابین، تفاهم نامه همکاری به امضاء طرفین رسید.