چهارمین نشست ارتقای کیفی آرد و نان

چهارمین نشست ارتقای کیفی آرد و نان در مهرماه با حضور خانم مریم محمدی معاون پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی برگزار شد و در این نشست مسئولیت تجدیدنظر استاندارد مهم "آرد گندم - ویژگی ها و روش های آزمون" به پژوهشگاه استاندارد واگذار گردید. این نشست ها با دستور رئیس سازمان ملی استاندارد ایران بر ایجاد کارگروه سلامت، ایمنی و کیفیت مواد غذایی و با تمرکز بر روی ارتقای کیفی آرد و نان به عنوان حلقه اول این زنجیره تشکیل می شود.

رسانه جدید

۱۸ مهر ۱۴۰۲ ۲۰:۰۶
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۲۶۳