اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ، در کمیته ملی مورخ 96/02/30 مصوب شد و در تاریخ 96/03/21 به صورت رسمی منتشر گردید.
پس از 2 سال مذاکره و برگزاری نشست های تخصصی کارشناسی، بین روسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی کشور، در مورد تعیین مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ، به دبیری مازیار تقوی کارشناس مسئول پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، در کمیته ملی مورخ 96/02/30 مصوب شد و در تاریخ 96/03/21 به صورت رسمی منتشر و بر روی سایت سازمان ملی استاندارد بارگذاری گردید.