نشست صمیمانه حسن سرشتی رئیس پژوهشگاه استاندارد با اعضاء هیأت علمی و با حضور مجتبی سجادی معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی و مریم قبادی دانا معاون پژوهشی، به مناسبت پاسداشت روز معلم چهارشنبه 96/02/13 در سالن اجتماعات پژوهشکده شیمی و پتروشیمی برگزار گردید.
 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد: در ابتدا حسن سرشتی ضمن خوش آمدگویی و تبریک به مناسبت روز معلم، به برنامه های مرتبط با حوزه کاری اعضاء هیأت علمی اشاره کرد، ایشان از اختصاص گرنت و تشویق مقالات خبر داد و گفت: چنانچه در سال 96 اعضاء هیأت علمی برای پیشبرد اهداف پژوهشگاه مقاله ای را به چاپ برسانند، مشمول تشویق قرار خواهند گرفت. همچنین سرشتی از برنامه های در دست اقدام در سال جاری برای بالا بردن سطح کیفی پژوهشگاه استاندارد خبر داد.
وی خاطر نشان کرد، وزارت علوم به درخواست سازمان ملی استاندارد ایران با اختصاص دو واحد درسی اختیاری استانداردسازی در برنامه درسی مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری موافقت کرده است بنابراین لازم است پژوهشگاه تهیه مواد درسی متناسب را در دستور کار قرار دهد. وی همچنین به تخصصی کردن کتاب های مختلف سریالی برای رشته های مختلف خبر داد که در حوزه آموزش و پرورش و در ارتباط با تهیه مواد درسی متناسب برای مقاطع غیردانشگاهی است. رئیس پژوهشگاه استاندارد همچنین گفت انتشار مجلات استاندارد به زبان فارسی و انگلیسی نیز در دستور کار قرار دارد.
در ادامه این نشست، محمود فصیح مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و تشکیلات، بعد از گزارش وضعیت بودجه جاری پژوهشگاه استاندارد در سال 96 با بیان اینکه امسال بودجه درآمد اختصاصی افزایش نخواهد داشت، پژوهشگاه استاندارد را در جهت رسیدن به اهداف کلان در سال جاری به سمت ایجاد شرکت های دانش بنیان و انجام تدوین پودمان ها توسط اعضاء هیأت علمی تشویق کرد. وی در ادامه عنوان کرد: پژوهشگاه از طریق ارتباطی که با بخش صنعت دارد خواهد توانست بخشی از درآمدهایی را که تعهد کرده کسب نماید.
بهزاد سعیدی رضوی، عضو هیأت علمی پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان در ادامه این نشست ضمن بیان نقاط قوت و توانایی های پژوهشگاه استاندارد پیشنهاداتی در جهت ارتقاء کیفیت پژوهشگاه ارائه داد.
رئیس پژوهشگاه استاندارد در ادامه نشست از خانم روشن طبری بعنوان یکی از افتخارات سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه استاندارد یاد کرد و از خدمات وی در عرصه فعالیت های بین المللی تقدیر کرد.
قبادی دانا معاون پژوهشی پژوهشگاه استاندارد در این نشست به تکمیل صحبت های سرشتی پرداخت و گفت: فعالیت های پژوهشگاه در زمینه های اجرای بسته های HSE و پکیج آموزش های 17025 فعالیت خود را از سال 95 آغاز کرده است. وی خاطرنشان کرد: با اجرای این مهم اعضاء هیأت علمی با قسمت های مختلف آن شامل آشنایی، پیاده سازی، استقرار، ممیزی و ارزیابی آشنا شدند. ایشان افزود: در نظر داریم در آینده نزدیک این دو سیستم را در پژوهشکده های پژوهشگاه استاندارد استقرار دهیم، همچنین دوره هایی برگزار خواهد شد که علاقمندان می توانند ارزیاب بین الملل شوند، که در نهایت تعداد افرادی را تحت عنوان ارزیاب بین الملل در دو حوزه فوق خواهیم داشت.
قبادی دانا در ادامه بیان کرد: هدف اصلی پژوهشگاه استقرار این دو سیستم در آزمایشگاه های مرجع سازمان و پژوهشگاه استاندارد است. وی همچنین از اعضاء هیأت علمی خواست تا امسال همچون سال های پیش در همایش اندازه شناسی نیز مشارکت فعال داشته باشند. در پایان حسن سرشتی به سوالات اعضاء هیأت علمی پاسخ داد و ابراز امیدواری کرد که سال جاری شاهد فعالیت بیشتر پژوهشگاه در زمینه وظایف محول باشیم و اعضای محترم هیأت علمی در این فعالیت ها نقش محوری داشته باشند.

نشست صمیمانه رئیس پژوهشگاه استاندارد با اعضاء هیأت علمی پژوهشگاه به مناسبت پاسداشت روز معلم نشست صمیمانه رئیس پژوهشگاه استاندارد با اعضاء هیأت علمی پژوهشگاه به مناسبت پاسداشت روز معلم

D9A5944A-A485-402A-8402-A76B009B77C1 |