استاندارد ملی ایران با عنوان"روغن کنجد-آیین کار تولید بهداشتی" به دبیری لادن رشیدی عضو هیأت علمی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی و با همکاری همکاران دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال- سازمان ملی استاندارد ایران، اداره کل استاندارد استان یزد و تولیدکنندگان روغن کنجد، تدوین شد.
استاندارد ملی ایران با عنوان"روغن کنجد-آیین کار تولید بهداشتی" به دبیری لادن رشیدی عضو هیأت علمی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی و با همکاری همکاران دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال- سازمان ملی استاندارد ایران، اداره کل استاندارد استان یزد و تولیدکنندگان روغن کنجد، تدوین و به شماره 14955 پورتال سازمان در دسترس میباشد. این استاندارد با هدف ارائه آیین کار تولید بهداشتی روغن کنجد به روش پرس سرد، روغن ارده کنجد، روغن حاصل از کنجد پوستگیری شده و روغن کنجد برشته شده تدوین گردیده است، تا در نهایت محصولی با رعایت موازین بهداشتی (شامل ایمنی، سلامت و تضمین کیفیت محصول) در اختیار مصرفکننده قرار گیرد. همچنین اطلاعاتی برای کارگاهها یا واحدهای صنعتی متقاضی استقرار سیستم مدیریت کیفیت (از زمان ورود دانه کنجد به واحد روغنکشی تا هنگام انبار کردن روغن کنجد) شامل: مقررات بهداشتی، ایمنی شغلی، حفظ محیط زیست، شناسایی احتمال خطر، ارزیابی نقاط کنترل بحرانی، و تضمین کیفیت و قابلیت ردیابی، در پیوست الف این استاندارد ارائه شده است.