فرناز دستمالچی

فرناز

دستمالچی

۱۳ مهر ۱۳۹۸

۲۲ فروردین ۱۴۰۱

رئیس پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی

32802130

2524

32803889

کرج - سازمان ملی استاندارد ایران- پژوهشگاه استاندارد- پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی

عضو هیات علمی - استادیار

سوابق تحصیلی 

الف)تحصیلات 

 رشته تحصیلی  گرایش رشته تحصیلی درجه علمی  دانشگاه محل تحصیل  شهر محل تحصیل   کشور محل تحصیل تاریخ فراغت از تحصیل 
 علوم تغذیه
 - کارشناسی
 دانشگاه شهید بهشتی
 تهران  ایران  1371
 علوم بهداشتی در تغذیه
 -  کارشناسی ارشد
 دانشگاه علوم پزشکی تهران
 تهران  ایران  1376
علوم و صنایع غذایی   بیوتکنولوژی غذایی   دکتری تخصصی دانشگاه تهران - پردیس کشاورزی و منابع طبیعی
کرج  ایران 1394

ب)پایان نامه های تحصیلی 

 عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی 
 بررسی تاثیر تخمیر لاکتیکی بر میزان آکریلامید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان
 دکتری
 بررسی تاثیر فرایند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسیداسکوربیک بر نان غنی شده با آهن و ریبوفلاوین
 کارشناسی ارشد

سوابق فعالیت های پژوهشی

الف)کتب

 عنوان کتاب همکار/همکاران  نوع اثر (ترجمه،تالیف،گردآوری،ویرایش )   ناشر شهر محل نشر  کشور محل نشر  سال چاپ 
 

ب)مقالات منتشر شده 

 نویسندگان عنوان مقاله  نام نشریه  شماره  صفحه  سال چاپ 

Mohammad Faraji, Masoumeh Mahmoodi-Maymand
 Farnaz Dastmalchi
Green, fast and simple dispersive liquid liquid
microextraction method by using hydrophobic deep eutectic solvent for analysis of folic acid in fortified flour samples before liquid
chromatography determination
 Food chemistry
 320    2020
 مهرناز امینی فر- فرناز دستمالچی
 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی دسر لبنی فراسودمند دارای مالت جو بدون پوشینه

 مهندسی بیوسیستم ایران
     1395
 Farnaz Dastmalchi, Seyed Hadi Razavi ,Mohammad Faraji and Mohsen Labbafi  Effect of lactobacillus casei- casei and lactobacillus reuteri on acrylamide formation in Flat bread and Bread roll  Journal of Food Science and Technology      2015
 Farnaz Dastmalchi, Seyed Hadi Razavi  Comparison of the impact of Lactobacillus casei – casei and casei – ramnosus on acrylamide reduction in Flat bread and Bulk bread  Quality Assurance and Safety of Crops and food      2015
 Farnaz Dastmalchi, Seyed Hadi Razavi, Mohsen Labbafi1 , Mohammad Faraji  The impact of Lactobacillus plantarum, paracasei, casei – casei, and sanfranciscensis on reducing acrylamide in bread  Journal of Agriculture Science and Technology      2016
 Mohammad Faraji, Farnaz Dastmalchi  Determination of propionates and propionic acid in bread samples using high performance liquid chromatography
 The international journal of engineering and science
     2017

ج)مقالات ارایه شده در همایش،کنفرانس و غیره

نویسنده/نویسندگان  عنوان مقاله  عنوان همایش،کنفرانس و غیره  شهر محل برگزاری  کشور محل برگزاری  نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر)  سال ارایه 
 احسان پرندی- فرناز دستمالچی- مریم محمدی
 تولید زیستی سوکسینیک اسید به وسیله اشرشیا کلی
 سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  تهران  ایران  پوستر  1398
  احسان پرندی- فرناز دستمالچی- مریم محمدی  نانوکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال غذایی
 سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  تهران  ایران  پوستر  1398
  احسان پرندی- فرناز دستمالچی- مریم محمدی  نقش مخمرها در ترکیبات عطر و طعم دهنده خمیرترش در نان
 سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
 تهران  ایران  پوستر  1398
 فرناز دستمالچی
 استاندارد، ایمنی و سلامت از آغاز تاکنون  همایش هفته استاندارد  تهران  ایران  
سخنرانی
 1389
 فرناز دستمالچی-فتانه شکرالهی-اکرم فیاضی  استقرار سیستم HACCPدر مراکز نگهداری گندم  سمینار بهینه سازی وضعیت فنی و بهداشتی مراکز نگهداری گندم  تهران  ایران  سخنرانی   1384
 فرناز دستمالچی  روش های نمونه برداری از گندم  سمینار بهینه سازی وضعیت فنی و بهداشتی مراکز نگهداری گندم  تهران  ایران  سخنرانی  1384
 فرناز دستمالچی  بررسی تغییرات مقدار آهن و ریبوفلاوین در نان غنی شده با آهن و ریبوفلاوین
 سیزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران  تهران  ایران  پوستر  1381
 فرناز دستمالچی  نان و استاندارد  نخستین کنفرانس توسعه و ترویج استاندارد  کرج  ایران  پوستر  1379
 Farnaz Dastmalchi
 Sanitary and Phytosanitary Measures in Iran  Asian Productivity Organisation  Tokyo  Japan  oral  2002
 Farnaz Dastmalchi  Effect of Baking & addition of sodium bicarbonate  Asian Congress of Nutrition  Seoul  South Korea  poster  1999

د)پروژه های تحقیقاتی

عنوان طرح   نوع فعالیت در طرح(مجری اصلی،مدیر اجرایی،همکار،مشاور وغیره) محل پژوهش  وضعیت فعلی طرح 
 

بررسی امکان سنجی جایگزینی شربت فروکتوز به جای بخشی از ساکارز در فرمولاسیون کیک و کلوچه با رویکرد تعیين برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میزان هیدروکسی متیل فورفورال

 مجری اصلی
 پژوهشگاه استاندارد
پایان یافته - 1400
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و درجه بندی برنج های داخلی و وارداتی
 مجری اصلی  پژوهشگاه استاندارد  پایان یافته - 1400
بررسی، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات رنگ دهنده طبیعی در چای سیاه
 مجری
 پژوهشگاه استاندارد  پایان یافته - 1399
 بررسی تولید عرقیات و اسانس های روغنی گیاهی
 مجری  پژوهشگاه استاندارد  پایان یافته - 1399
 تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات بیوفنلی روغن های زیتون استحصال شده از تک واریته های آربکین، کروناکی و مانزلینای شهرستان رودبار
 همکار   پژوهشگاه استاندارد پایان یافته - 1399
 ارزیابی اثر انواع الک بر اٌفت مفید و غیر مفید محموله های گندم تحویلی به مراکز خرید گندم کشور
 همکار  موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی- وزارت جهاد کشاورزی   پایان یافته - 1399
 مقایسه و بررسی عملکرد و مهارت آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده در زمینه غلات - ویژگی های گندم
 همکار   پژوهشگاه استاندارد  پایان یافته- 1398
 تعیین و اندازه گیری میزان رنگ های مصنوعی سان ست یلو در فراورده حجیم شده بلغور و آرد غلات  همکار  پژوهشگاه استاندارد
 پایان یافته - 1390
بررسی و تعیین مقدار اسیدچرب اروسیک در شیر خشک ویژه تغذیه شیرخواران مجری اصلی
  سازمان ملی استاندارد ایران پایان یافته - 1388
 بررسی مقایسه ای تعیین مقادیررطوبت آرد با دو روش گرمخانه و رطوبت سنج سریع  مجری اصلی
  سازمان ملی استاندارد ایران   پایان یافته - 1386  
 بررسی و تعیین سم آفلاتوکسین در گندمهای داخلی سیلوی روباز شهرستان کرج  مجری اصلی
 سازمان ملی استاندارد ایران
 پایان یافته - 1384

سوابق تدوین استاندارد ملی / بین المللی

 عنوان تدوین نوع تدوین  تاریخ تصویب
 برنج- ویژگی ها و روش های آزمون
 ویژگی ها و روش های آزمون  1400
غلات و فراورده های آن- روش تعیین میزان اٌفت گندم
 روش آزمون
 1400
 آرد گندم -ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی ها و روش های آزمون  1399
 کیک-ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی ها و روش های آزمون  1399
 کلوچه - ویژگی ها و روش های آزمون ویژگی ها و روش های آزمون
 1398
 گندم - ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی ها و روش های آزمون  1397
 فراورده حجیم شده آرد و بلغور غلات -ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی ها و روش های آزمون  1396
 نان حجیم -ویژگی ها و روش های آزمون  ویژگی ها و روش های آزمون  1396
     
     

سوابق فعالیت های آموزشی

 موسسه محل تدریس نام دوره / درس تاریخ 
     

سوابق فعالیت های اجرایی 

سمت  نوع وظایف محوله   محل فعالیت  تاریخ
 رئیس پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی
 اجرایی - پژوهشی
 پژوهشگاه استاندارد
 1398 تاکنون
 مدیر گروه پژوهشی فراورده های غذایی، حلال و کشاورزی
 اجرایی - پژوهشی  پژوهشگاه استاندارد  1395-1398

تشویق ، بورس تحصیلی ، جوایز ، تقدیرها

 عنوان  علت دریافت  محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت
         

عضویت در انجمن ها و مجامع علمی

 نام مجمع نوع همکاری و سمت محل فعالیت مجمع مدت عضویت
       

داوری ، ویراستاری و همکاری با هیات تحریریه مجلات علمی - پژوهشی

نام مجله  محل انتشار مجله  نوع همکاری با مجله مدت همکاری 
       

شرکت در دوره های مختلف(آموزشی، پژوهشی)

 نام دوره  نوع (سطح) دوره محل برگزاری  تاریخ برگزاری
       

تاریخ آخرین بروزرسانی ۲۲ فروردین ۱۴۰۱