نویسنده/نویسندگان |
عنوان مقاله |
عنوان همایش،کنفرانس و غیره |
شهر محل برگزاری |
کشور محل برگزاری |
نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر) |
سال ارایه |
احسان پرندی- فرناز دستمالچی- مریم محمدی
|
تولید زیستی سوکسینیک اسید به وسیله اشرشیا کلی
|
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران |
تهران |
ایران |
پوستر |
1398 |
احسان پرندی- فرناز دستمالچی- مریم محمدی |
نانوکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال غذایی
|
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران |
تهران |
ایران |
پوستر |
1398 |
احسان پرندی- فرناز دستمالچی- مریم محمدی |
نقش مخمرها در ترکیبات عطر و طعم دهنده خمیرترش در نان
|
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
|
تهران |
ایران |
پوستر |
1398 |
فرناز دستمالچی
|
استاندارد،
ایمنی و سلامت از آغاز تاکنون |
همایش
هفته استاندارد |
تهران |
ایران |
|
1389 |
فرناز دستمالچی-فتانه شکرالهی-اکرم فیاضی |
استقرار
سیستم HACCPدر
مراکز نگهداری گندم |
سمینار
بهینه سازی وضعیت فنی و بهداشتی مراکز نگهداری گندم |
تهران |
ایران |
سخنرانی |
1384 |
فرناز دستمالچی |
روش
های نمونه برداری از گندم |
سمینار
بهینه سازی وضعیت فنی و بهداشتی مراکز نگهداری گندم |
تهران |
ایران |
سخنرانی |
1384 |
فرناز دستمالچی |
بررسی
تغییرات مقدار آهن و ریبوفلاوین در نان غنی شده با آهن و ریبوفلاوین
|
سیزدهمین کنگره
ملی صنایع غذایی ایران |
تهران |
ایران |
پوستر |
1381 |
فرناز دستمالچی |
نان و
استاندارد |
نخستین
کنفرانس توسعه و ترویج استاندارد |
کرج |
ایران |
پوستر |
1379 |
Farnaz Dastmalchi
|
Sanitary and Phytosanitary
Measures in Iran |
Asian Productivity
Organisation |
Tokyo |
Japan |
oral |
2002 |
Farnaz Dastmalchi |
Effect of Baking &
addition of sodium bicarbonate… |
Asian Congress of Nutrition |
Seoul |
South Korea |
poster |
1999 |