نانوذرات نقره به دلیل خاصیت آنتی باکتریال، از پرکاربردترین نانوذرات در صنایع مختلف از جمله غذا و دارو می باشند. به هر حال، این ترکیب در کنار مزایا، دارای معایبی هم هست. این ترکیب می تواند در سیستم های بیولوژیک مداخله داشته باشد و باعث ایجاد اثرات سمی در موجود زنده شود. بنابراین لازم است که نانوذرات نقره ای که در صنایع غذایی و دارویی استفاده می شوند، از لحاظ ایمنی مورد ارزیابی قرار گیرند. بنابراین، هدف از انجام این طرح، طراحی و راه اندازی آزمون سمیت سلولی جهت ارزیابی مخاطرات این نانوذره و بررسی ایمنی آن می باشد.
جدید
1398/12/10
1400/07/17