گروه پژوهشی فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی مشتمل بر 14 آزمایشگاه می باشد که عبارتند از آزمایشگاه های:

  • غلات، حبوبات و فرآورده های آن(Cereals, pulses and their products)
  • روغن ها و چربی های خوراکی (Edible fats and oils)
  • شیر و فرآورده های شیری (Milk and milk products)
  • خوراک دام و فرآورده های خام دامی (Animal feeding stuffs and animal raw products)
  • فرآورده های گوشتی (Processed meat)
  • قند و فرآورده های قنادی(Sugar and confectionary products)
  • میوه و سبزی تازه و فرآوری شده (Fresh and processed fruit and vegetable)
  • غذاهای کنسرو شده و آماده مصرف (Canned and ready to eat foods)
  • نوشیدنی ها، آب میوه و سبزی(Drinks, fruit and vegetable juice)
  • آب و پساب (Water and waste water)
  • اسانس و عرقیات گیاهی(Essential oils and distilled aromatic water) 
  • ادویه و افزودنی های فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی (Spices and food additives)
  • ارزیابی حسی (Sensory analysis)
  • حلال و ادعاهای تغذیه ای (Hallal and nutritional claims)