گروه پژوهشی فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی مشتمل بر 14 آزمایشگاه می باشد که
عبارتند از آزمایشگاه های:
- غلات، حبوبات و فرآورده های آن(Cereals, pulses and their products)
- روغن ها و چربی های خوراکی (Edible fats and oils)
- شیر و فرآورده های شیری (Milk and milk products)
- خوراک دام و فرآورده های خام دامی (Animal feeding stuffs and animal raw products)
- فرآورده های گوشتی (Processed meat)
- قند و فرآورده های قنادی(Sugar and confectionary products)
- میوه و سبزی تازه و فرآوری شده (Fresh and processed fruit and vegetable)
- غذاهای کنسرو شده و آماده مصرف (Canned and ready to eat foods)
- نوشیدنی ها، آب میوه و سبزی(Drinks, fruit and vegetable juice)
- آب و پساب (Water and waste water)
- اسانس و عرقیات گیاهی(Essential oils and distilled aromatic water)
- ادویه و افزودنی های فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی (Spices and food additives)
- ارزیابی حسی (Sensory analysis)
- حلال و ادعاهای تغذیه ای (Hallal and nutritional claims)